Når man starter noget nyt

I really need your help

galla1Okay her skulle have været et nupo/træningsindlæg som jeg har brugt rigtig lang tid på at skrive, men af ukendte årsager er det forsvundet og nu er jeg for sur til at starte forfra. I får det i morgen. Men så vil jeg benytte lidt skriveplads på at spørge om jeres hjælp til Louis Nielsen konkurrencen jeg er med i. Jeg kan vinde en rejse til Paris og jeg ville DØ for den præmie. Ikke kun fordi det er en helt vild kæmpestor præmie men fordi jeg virkelig virkelig savner min søde mand som jeg ville besøge hvis jeg fik den mulighed.

De 3 andre piger har klaret sig virkelig fint og det er hård konkurrence, så alle stemmer betyder noget. Det vil betyde alt i verden for mig om I ville gå ind og stemme på mig som jeres favorit look her. Derudover deltager I selv i konkurrencen om et par briller fra Karl Lagerfelds brillekollektion. I kan stemme en gang om dagen, og jo oftere I stemmer jo bedre er jeres chancer for at vinde – og mine, hvis det altså er mig I vil lægge jeres stemme hos hver dag. Og det håber jeg.

Jeg ved godt jeg nævner det meget både her og på bloggens facebookside, men det er bare rigtig rigtig vigtigt for mig og jeg vil så gerne vinde. Når det så er sagt så vil jeg også gerne love at der kommer en masse andre rigtig gode indlæg som ikke handler om dette. Tusind tak til alle jer der allerede stemmer på mig, det er simpelthen så sødt af jer. tak.

Stem på mig her som jeres favoritlook

40 kommentarer

 • Camilla Olesen

  Egentligt plejer jeg ikke at være den store fan af denne slags (“stem på mig”) indlæg, men det er lige som om, at alt er anderledes, når det er dig!!

  Jeg har allerede stemt, og venter bare på, at der går et par timer mere, så jeg kan stemme på dig igen 😉 Din styling komplimenterer brillerne SÅ godt, så du fortjener det uden tvivl – alene ud fra det! Og ja, alle pigerne er smukke, men du ser så mindblowing godt ud!
  Og så fortjener du det af så mange årsager ud over det. Jeg får helt ondt i maven ved tanke om det savn, som du må have, når du ikke kan se din skønne mand lige så ofte, som du ønsker. Og jeg frygter, at jeg kommer til at kunne forstå dig 100% – til efteråret skal min kæreste et halvt år til USA, og for at være helt ærlig, så er det ikke ligefrem noget, jeg glæder mig til!

  Men nok om mig. Du skal selvfølgelig til Paris og nyde såvel ferien som kærligheden – du fortjener det bare mere end alle de andre! Du kan se frem til mange flere stemmer fra min side 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hold nu kæft en sød kommentar.. tusind tak for det. Nej det er ikke sjovt med afstand, men I skal nok klare den. Når det drejer sig om et halvt år så er jeg sikker på at det hele nok skal gå og gøre jer endnu stærkere <3 tusind tak for dine stemmer og din fantastiske kommentar!! :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde H.

  Selvfølgelig har jeg stemt på dig! Hver dag indtil videre 🙂 Du er fantastisk og du fortjener det!
  Men hvornår slutter konkurrencen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak. 🙂 Du er en SKAT <3 den slutter d. 18 februar :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Lige nu fører du da stort – så fedt! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   det er fantastisk.. meget kan jo nå at ændrer sig, men jeg ville blive det lykkeligste menneske på jorden hvis jeg rent faktisk endte med at vinde.. ej det må jeg hellere lade være med at tænke på nu, ikke :)!! :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • nataliechristina

  Ih normalt hader jeg at stemme på disse facebook konkurrencer, og hader endnu mere når bloggere bliver ved med at sige det en milliard gange (en eller to er vel nok?) MENMEN du har en virkelig god grund, og selvfølgevlig vil jeg stemme for dig. Hver dag.
  Jeg håber du vinder og kommer ned og se din søde mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Stemmer selvfølgelig på dig hver dag!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line
  Jeg vil rigtig gerne hjælpe dig med en stemme hver dag, men vil du så ikke hjælpe mig også. Jeg har forsøgt at få dig til at svare på, hvilken model og str på din skive, dit DW ur med den brune rem er. Både her og på instagram, men du svarer ikke. Jeg vil rigtig gerne nå at købe et med rabat 😉
  Mvh Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Normalt deltager jeg aldrig i noget på facebook, da jeg er meget imod det – men jeg har gjort en undtagelse for din skyld, og så kan jeg virkelig godt bruge et par nye briller 😉

  Jeg krydser fingre for at du vinder – for selvfølgelig skal du da til Paris! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   HVOOOOR er du sød sød sød.. så krydser jeg fingre for du vinder brillerne.. og husk at hvis du stemmer hver dag så har du endnu større vinderchancer når de trækker lod d. 18 🙂 :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er der selvfølgelig stemt på dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma L

  Selvfølgelig stemmer vi på dig! Udover, at du er den suværent smukkeste af de fire ellers smadder flotte ladies der stiller op (og den bedste blogger vel at mærke) så fortjener du altså også bare den præmie på et helt andet niveau end de andre. Jeg kender dig ikke i virkeligheden, men bare tanken om, hvor glad du bliver over, at vi stemmer på dig gør, at JEG i hvert fald skal ind og stemme hver dag, indtil konkurrencen slutter. Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   åååååhåhhhh jeg kan ikke stoppe med at smile.. for fanden da jeres kommentarer altså.. den ene er bedre den anden.. jeg kan næsten ikke håndtere det.. TUSIND TUSIND TAK, det gør mig simpelthen uendeligt glad <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Selvfølgelig skal du ned til din søde mand <3 Du får min stemme!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stemmer på dig hver dag fordi du er seriøst den sejeste blogger af de 4 finalister. Men også dit look er vildt cool og virkelig det flotteste af det alle! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Hej Line Sofie. Har netop stemt på dig. Ikke fordi jeg er spor interesseret i, at vinde et par briller, og heller ikke fordi jeg bekymre mig om hvem, som vinder “Louis Nielsen REKLAMEN”, men fordi jeg simpelthen ikke ville kunne bære, at en af de andre (søde og dygtige) piger vandt rejsen, når nu du forbinder den med (ifølge mig) noget lidt vigtigere end dem. Håber fandeme du vinder, og kommer ned til din kærlighed. Alt held og lykke med konkurrencen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   årååhhhh sikke en SØD kommentar.. det vil betyde alt i verden at komme ned og besøge min kærlighed.. virkelig!! tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg var lidt i tvivl om hvem jeg skulle stemme på, men så kom jeg i tanke om at din kæreste bor i Paris, og siden dag har jeg stemt på dig hver dag 🙂 håber du vinder, søde Line!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thaysen

  Fik lige min kæreste til at stemme! (han bor lige nu i Spanien, og da jeg spurgte ham, så skrev han, at han havde overvejet at gøre det et par gange før – ved dog ikke lige hvordan han har “opdaget” det 😛 But we don’t care, right?)
  Krydser virkelig fingrer for dig! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   eeeeej hvor er han sød.. sig lige tusind tak for mig!! og tak søde<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • KHS

  Done. Jeg har stemt på dig, og vil prøve at huske at gøre det hver dag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg skal nok prøve at huske, at stemme hver eneste dag 🙂 Du fortjener helt klart at vinde. Du gør det SÅ godt! :*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Jeg har stemt! Og gør det de næste mange dage! Dit look er helt fantastisk og så ser du bare fandens godt ud! Du fortjener den rejse! Glæder mig forresten til nupo indlægget, det er virkelig spændende at følge med i! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Juhuuuu Mathilde.. tak 🙂 !! Nupoindlægget kommer i morgen, promise! :*

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så har jeg stemt. Du er klart min favoritblogger af de nominerede, og jeg håber du vinder konkurrencen 🙂 og så vil jeg meget gerne have de briller!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så er der stemt 🙂 krydser fingre på din vegne for at du vinder! Synes det vil være så velfortjent – dine billeder er vanvittigt smukke og om nogen så under jeg dig virkelig at have fundet kærligheden igen! At han så bor så mange km fra dig, det er bare midlertidigt. Husk det 🙂 og så håber jeg at vi læsere kan give dig en lidt sjovere tilværelse indtil den midlertidige periode er blevet lidt kortere 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   åååårhhh hvor sød en kommentar, tusind tak <3 Det ville være FANTASTISK !

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Har stemt igen i dag 🙂 smid evt et link til afstemningen i din beskrivelse på instagram, kan måske skaffe flere stemmer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   God idé Nina 🙂 og tusind tak!! du er en sveske 😉 hihi

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Boxill

  Der er selvfølgelig stemt <3 Og det bliver der hver dag.

  Jeg håber sådan, du vinder. Ligeså meget, som hvis det var mig selv, der var i den konkurrence.

  Jeg håber, det her har fået dig godt i gang med blogging igen, for ihh hvor har du og dine skønne ord været savnet <3

  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   TAAAAK søde Emma. Ja jeg har faktisk blogget ret fast siden slut november nu, er inde i en rigtig god stime 😉 Må fortsætte!! og endnu engang tak, du er så sød <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man starter noget nyt