Louis Nielsen x Karl Lagerfeld glasses photoshoot

Get the look

 

GETTHELOOK1. here    2. here    3. here    4. here    5. here    6. here

Søde læsere. Jeg er simpelthen så overvældet over jeres fantastiske kommentarer og ikke mindst stemmer i Louis Nielsen x Karl Lagerfeld konkurrencen. Jeg har ikke ord for det. Der er lang tid til at stemme endnu og intet er jo sikkert, men hvis jeg kunne vinde den konkurrence til Frankrig til en værdi af hele 10.000 kr. så ville mit hjerte gå i stykker af glæde. Derfor vil jeg gerne takke jer, af det inderste af mit hjerte, for de stemmer I allerede har lagt og den fine ros. Det er meget stort for lille mig. Jeg synes jeg er kommet i selskab med nogle usandsynligt store bloggere, og jeg var helt sikker på at den ville være umulig at vinde. Men I har virkelig vist mig at det er muligt med hjælp fra så søde mennesker som jer.

Her er en lille collage med inspiration til looket jeg valgte at style den brille fra Karl Lagerfeld med. Der er links til hvor alt kan købes, og så vil jeg lige her minde jer om at I kan få 15% på Daniel Wellingtons hjemmeside med koden ‘miconfesion’ – blot et lille tip.

Og så har jeg lige et spørgsmål: ville I synes det ville være fedt med flere ‘dagens outfit’ indlæg på bloggen? Altså UDOVER det andet der stadig vil være, men jeg vil rigtig gerne vide om der er stemning for mere af den slags også ?

Endnu engang tusind millioner tak fordi I altid viser jer at være de bedste læsere. I morgen kommer jeg med en update på nupo, som også slutter om kun 2 uger, jeg glæder mig virkelig til at sætte tænderne i et stykke rugbrød, mums.

I må meget gerne stemme på mig som jeres favoritlook her hvis I ikke allerede har gjort det i dag. For det er nemlig sådan at man kan stemme en gang om dagen helt frem tl d. 18 februar. Og en heldig en af jer kan også vinde et par briller fra den smukke Karl Lagerfeld kollektion.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

11 kommentarer

 • Manna

  Jaaaaaaa! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Jeg havde egentlig ikke tænkt mig at give dig mig stemme i Louis Nielsen konkurrencen, men jeg må indrømme, at efter jeg tænkte mig lidt om, så faldt min stemme 100 % hos dig. Efter at have fulgt dig herinde, og været med i alt hvad du har været igennem, var der efter en del overvejelse, ingen tvivl om at du da SKAL vinde den rejse! Synes du er så sej, og dig og Flo er de sødeste sammen, og jeg vil hellere end gerne støtte jer, og jeres forhold.
  Jeg kommenterer ikke normalt herinde, men synes lige at du skulle vide det. Knus herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Nårh det var da rigtig sødt af dig og det er jeg meget glad for du besluttede 🙂 !! tusind tak sødeste Nina! knus tilbage <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smukke dig… og ja… elsker outfits-indlæg, så bare kom med alle dem du orker 🙂
  Pøj pøj til dig!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jaaa MEGET gerne flere outfit indlæg !!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ja tak til flere outfits, og meget gerne også noget mere boligindretning. Savner sådan dine boligbilleder. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline Siemsen

  Ja, det ville det. Elsker alle dine indlæg, men mine favoritter er klart dine rigtige personlige indlæg.

  Mvh en glad læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er bestemt stemning for flere outfit billeder! Kan vi ikke også få nogle billeder af dit nye værelse?? 🙂 Evt. jeres lejlighed?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Fedt.. ja det vil jeg gerne lave indlæg om også en dag 🙂 !

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Uh! Jeg glæder mig! ^^
   Kan du ikke lige komme et smut forbi Århus og hjælpe mig med at dekorerer mit nye værelse? Jeg er vild med din indretnings stil! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Louis Nielsen x Karl Lagerfeld glasses photoshoot