Sunday Song # 3

Sweet Pink Popcorn

 photo IMG_0012.jpg photo IMG_0005.jpg photo IMG_0001.jpgJeg smagte for første gang nogensinde søde popcorn da jeg var i biografen i Frankrig. Jeg er egentlig ikke så vild med salte popcorn og var da også en smule skeptisk da jeg kastede mig ud i et bæger med de søde, men jeg må altså sige at det er noget helt andet. Virkelig lækkert. Jeg har cravet dem ofte siden jeg fik dem, så i dag besluttede jeg mig for at kaste mig ud i at lave dem selv til den eftermiddagsfilm min kæreste og jeg havde besluttet os for at se. Og for at gøre dem lidt mere fine farvede jeg dem lyserøde. De smager helt vildt godt og man skal passe på for det er simpelthen ikke til at stoppe igen. For at farve dem putter i blot et par dråber farve i som I nu vil have de skal blive. Næste gang vil jeg prøve at farve dem mintgrønne. De er sindssygt nemme, billige og hurtige at lave så der er ingen undskyldninger for ikke at prøve. Man kan jo også lave lakrids, chokolade, salte eller karamelpopcorn. Disse er bare søde og syndige. De søde popcorn poser er fra søstrene grene.

Bon Appétit!

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

6 kommentarer

 • Julie

  Hvordan bliver de lyserøde?? Der står ikke noget i opskriften at der skal farve i??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Sofie

   hov sorry.. jo der skal lidt farve i, for at gøre dem lyserøde 🙂 Eller hvilken farve man nu ønsker 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhm det ser godt ud! Har tit haft lyst til at lave karmelpopkorn – og det der med at farve dem ser vildt fint ud! Lige en lille rettelse, håber ikke du har noget imod det – det er i hvert faldt venligt ment 🙂 2 spsk smør og ikke 2 spks smør 😉

  Ha en dejlig december!

  http://majahoejgaard.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tak for rettelsen, det var en slåfejl som jeg retter med det samme 🙂

   Dejlig december til dig også!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hahah Og det retter jeg så ikke lige da jeg har skrevet det på billedet som jeg har 🙂 Håber folk forstår på trods af tastefejl 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg fik for første gang søde popcorn i en biograf i Ghana, hvor de faktisk aldrig havde prøvet saltede popcorn. Meget mærkeligt. Men jeg vil helt sikkert prøve din opskrift der en gang. Det ser jo mega hyggeligt ud 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Song # 3