Gifts for her

Gifts for the baby

 photo Desktop66-1.jpg1. klik   2. klik   3. klik   4. klik   5. klik   6. klik   7. klik   8. klik   9. klik   10. klik   11. klik   12. klik   13. klik   14. klik   15. klik

Ja altså nu har jeg jo ikke selv en baby, ej heller en på vej. MEN jeg har alligevel lavet en inspirationscollage under min lille decemberkategori ‘gifts for …’. Nu har vi til ham, hende og baby. Jeg har et par stykker tilbage endnu (bla. til boligen) og håber som altid at I kan bruge inspirationen til noget. Hvis jeg havde en lille baby at give en gave så skulle han/hun forkæles med flere af de ovenstående ting. Hvor sødt er det ikke lige?

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gifts for her