Gifts for him

5 år

I dag er det bloggens fødselsdag. Og det betyder at det er 5 år siden jeg lavede mit allerførste indlæg her på Mi Confesión. Der er sket så sindssygt meget siden men noget som ikke har ændret sig siden jeg startede bloggen er de personlige indlæg. Det var hele tiden meningen at jeg ville skabe et univers hvor der var plads til alle mine sider. Her skulle jeg dele billeder, kreative projekter, dele af mit liv, personlige oplevelser osv. Og det har jeg gjort. Mi Confesión er mit lille hjertebarn og rummer dele af mit liv de sidste 5 år. Bloggen betyder meget for mig og jeg føler at herinde der er plads til alle. Der er jer som kommer for at få inspiration i mine etsytip, der er jer som kommer fordi I har fulgt med i mange år og synes det er hyggeligt, der er jer der kigger ind for at se mine billeder eller kreative projekter og så er der jer som er her fordi jeg åbner op for dybere emner der går tættere på. Faktisk helt tæt på, og derind hvor det gør ondt. I har grædt med mig og I har grinet med mig. Jeres kommentarer, hjertevarme og måden flere af jer åbner op på i kommentarfeltet gør mig simpelthen så glad at I ikke kan tro det.

Jeg er stolt over mit lille internetunivers og jeg er glad for at jeg, her 5 år efter, stadig får lov til at dele hvad der rører sig i mit liv, med jer. Uden jer var bloggen bare ikke det samme og I skal have 1000 tak for at komme herind igennem kærestesorg, lykke, flytninger, stille perioder, (alt for mange) billeder af min kat, madopskrifter, lyskæder og ikke mindst uendeligt mange nedskrevne ord og tunge indlæg. Tillykke med fødselsdagen Mi Confesión, som du dog er vokset dig stor og fin. Jeg håber på mange flere sjove stunder, personlige indlæg, billeder og kreative projekter herinde sammen med jer allesammen.

Her til slut får I lige bloggens allerførste videoblog. Jeg synes selv jeg er blevet meget dygtigere til dét med tiden. Videoen er 2 år gammel og jeg sidder midt i dyb kærestesorg og min ekskærestes og min tomme lejlighed da jeg dagen efter skulle flytte, men I tog rigtig fint imod den alligevel. Hvis I vil se flere af de største/mest kommenterede indlæg på Mi Confesión gennem tiden kan I klikke her.

Endnu engang tillykke Mi Confesión og tak til alle jer fantastiske mennesker som har været en del af mit univers herinde. Af hjertet tak.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

10 kommentarer

 • HAHA, fuck en sød video. Den fik mig til at smile. 🙂 Du er smuk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Thaysen

  Hahaha, du er bare ALT for sød 😀 Grinte første gang jeg så den, og grinte også denne gang. Du er bare så herlig og sød, og selvironien er perfekt!

  KÆMPE TILLYKKE! Wow, jeg har fulgt dig længe efterhånden. Du gør det godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christinna

  Åh søde du! Jeg savner sådan dine videoer, så det var skønt med et lille tilbageblik. Og tillykke med bloggen. Jeg håber, at du bliver ved laaaang tid endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne

  Elsker, elsker, ELSKER den video 🙂
  Især da Ono falder ned, eller hvad han laver 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ja jeg ved sgu heller ikke hvad han laver 🙂 Tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hehe den kan jeg godt huske 🙂 Tillykke 🙂 Vil du fortælle, hvad du studerer nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • G

  Seriøst, jeg elsker din kat. Ønsker mig en lille Ono, hæhæ.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Jeg kan tydeligt huske den video. Jeg har fulgt med i alle 5 år, og gør det stadig trofast. Alle dine personlige indlæg har gjort, at man får et slags tilhørsforhold til dig, selvom man ikke kender dig. Man føler dig herude på den anden side, og det håber jeg at vi får lov til mange år endnu <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Tillykke med bloggen, og tak fordi vi må være en del af din fine verden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Stort tillykke til bloggen! 🙂 Jeg har efterhånden fulgt med i nogle år nu, og jeg må sige at din blog er min yndlings! Tak fordi vi må være en del af dit univers <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gifts for him