Jeg

Ugens Etsy tip # 31

 photo Desktop61-1.jpgDenne uges etsytip er disse fine armbånd. Det skal lige siges at man selv kan bestemme hvad der skal stå på selve sølv/guld smykket og eksemplerne på disse er nok aldrig noget jeg ville vælge, men det er jo en smagssag. Man kan tilføje en op til maks. 20 tegn (bogstaver / tal) på forsiden af armbåndet og et mellemrum tæller også som et tegn. Man kan også få tekst på både forsiden og bagsiden af ​​pladen. Det dyreste armbånd på collagen koster 130 kr. og det billigste koster 70 kr. Så det er da også en pris alle kan være med på. Man kan vælge armbåndet/snoren i stort set alle farver der findes. Det er da en sød julegaveide til en man holder af, eller bare en fed gave til sig selv.

Se alle armbåndene her. 

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

6 kommentarer

 • Line

  Er der nogle af jer eller dig Line, som har prøvet at købe sådan et armbånd? Det er et rigtig fint armbånd og et rigtig godt tip, men jeg kan ikke finde ud af hvor man skal vælge farve og indgravering. Nogle der kan hjælpe? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Jeg ved at Mie fra wewonder.dk har købt et 🙂 Prøv evt at kigge på hendes blog for noget info? Du skal skrive til sælgeren i hvertfald.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

   Det prøver jeg, tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Shan

  生日快乐,亲爱的莉! I just can’t log in Facebook, tried the whole day, didn’t work out. I want you to know you are missed! Wish you all the best!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fine armbånd og dejligt man selv kan vælge hvad der skal stå 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lm

  Super fine:)
  Hvad ville du skrive? Gider heller ikke alle klichéerne, men mangler inspo 🙂 hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg