16 black New Year's Eve dresses

Sunday Song # 2

Oh I could drink a case of you darling
Still I’d be on my feet
oh I would still be on my feet

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

2 kommentarer

 • Maria

  Ih, det er sådan en smuk sang. I sommers måtte jeg tage det forfærdelige valg at få en abort. Samtidig led jeg af en forfærdelig omgang heartbreak. Jeg hørte den her på repeat i flere måneder. Nu får jeg helt ondt indeni hver gang jeg hører den og begynder altid at græde. Det er sjovt hvordan sange kan have sådan en stor betydning i ens liv, ikke?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ej puha sikke en omgang du har været igennem, det er jeg rigtig ked af at høre 🙁 Men jo det er ret vildt som sange kan betyde noget for en og blive ved med at vække følelser selv flere år efter!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

16 black New Year's Eve dresses