ShopUSA

Let in the light

 photo Desktop42.jpg photo Desktop46.jpg photo Desktop47.jpg photo Desktop48.jpg

Jeg synes det hænder oftere og oftere at jeg falder over et fuldstændig fantastisk design fra IKEA. Jeg elsker IKEA, både at være derude i timevis (og spise svenske kødboller) men også alle de ting man kan få. Alligevel kan jeg have det lidt sådan når folk siger IKEA så tænker jeg som det første på masseproducerede reoler i hvid. Inden Flo rejste til Frankrig var vi en tur derude og der faldt vi over nogle fantastiske lamper, det var ikke disse (men denne serie) og vi havde lyst til at købe dem alle med hjem. Nu har jeg så fået kendskab endnu en fantastisk serie, nemlig serien på ovenstående billeder som hedder RANARP. Om den skriver IKEA selv ‘RANARP minder om industriel belysning, men med et mere moderne twist’. Jeg er fuldstændig vild med dem. Og som det meste andet fra IKEA så er prisen ligeså fantastisk. Den billigste lampe i serien koster 149,- og den dyreste koster 379,- og så er der nogle stykker der ligger imellem. Det er sgu da en pris alle kan være med på. Nu skulle man så næsten tro at dette er et sponsoreret indlæg for IKEA, måske fordi jeg har skrevet det en ottehundrede gange efterhånden, men det er det altså ikke. Det er blot et tip. Nu skal jeg selv en tur til IKEA på mandag med en håndfuld venner og jeg skal jeg altså lige kigge nærmere på disse skønheder.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

6 kommentarer

 • carla

  Dem har jeg også kigget på! synes de til forveksling kunne ligne noget man kan købe i Illums bolighus flere tusinde kroner. Jeg tror jeg skal have en over spisebordet. måske også en af standerlamperne. Ikea skal bare fortsætte med de fede designs de kører for tiden!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha R.

  Vi har købt den hvide loftslampe, og den er super fin. Dog er stofledningen ret kort (hvis man har højt til loftet), så den skal skiftes ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min kæreste har skrivebordslampen og den ér flot! -har lyst til at stjæle den med ind på mit skrivebord 😉

  http://clearvacuum.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  De er virkelig vellykkede! Og det er ellers lang tid siden, jeg har været pjattet med et Ikea produkt, det er ofte sådan tæt på at være godt, men så alligevel ikke helt… Tak for tip om disse lamper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Jeg har faktisk lige (i går) købt to af de Hektar væglamper som du linker til. Har længe gået og overvejet at købe gulvlampen også, men har pt. intet sted at stille den – altså hvor den passer ind og giver mening. Det ender dog nok med at jeg køber den alligevel 😉 Den er jo så pæn!

  Er desuden helt enig mht. Ikea – fantastisk sted!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ShopUSA