Sunday Song # 2

Jeg

Jeg bliver utilpas hvis folk ignorerer mig. Det er det allerværste man kan udsætte mig for hvad sådan noget angår. Jeg vil hellere skældes ud/råbes ad/svines til.

Når jeg tænker på min kæreste så kan jeg mærke det i brystet, i maven, i tæerne og i halsen. Da jeg var lille spurgte min mor altid ‘hvor kan du mærke det’ hvis jeg f.eks. havde ondt. Så skulle jeg pege.

Jeg bilder mig selv ind at jeg kan styre når jeg ikke må græde. Men i situationer hvor jeg bliver testet så er det næsten umuligt. Hvor fanden sidder den dér knap?

Jeg er virkelig træt af mit hår.

Nogen gange kan jeg blive så rasende at jeg ikke kan holde ud at være i mig selv. Følelsen er så stærk at jeg har lyst til at rive min krop af med mine hænder og negle. Det lyder voldsomt, men så er jeg også rigtig gal.

Jeg kan ikke lide figurer i menneskestørrelse. Juletiden er specielt slem, der er mange julemænd og rensdyr og lede nisser der bevæger sig i robothak til juletoner i slowmotion. Jeg kan heller ikke lige mennesker i figurer/bamser eller andre kostumer hvor man ikke kan se deres ansigt. Det skræmmer mig. De skal slet ikke prøve at komme hen til mig og jeg tager en stor bue udenom.

Hvis jeg ikke har lavet noget en hel dag udendørs, og tænker over det, så er det som om jeg ikke kan få luft. Jeg må ud med. det. samme. og så trækker jeg nogle dybe vejrtrækninger helt ned i maven og skifter den dårlige luft ud med frisk og ny.

Jeg siger jeg er ligeglad, men egentlig så kan jeg ikke lide at handle ‘dårlige ting’ når der er mange mennesker i køen. Specielt når man handler chokoladebarer, frysepizzaer og en mælk. Måske et par dåser sodavand også. Fordi det lige er det man har lyst til. Og så er der helsemette foran som har handlet økovarer, masser af grøntsager og lækre friske krydderurter. Det er ligemeget, fuldstændig, men jeg bryder mig faktisk virkelig ikke om det.

Jeg har et had/kærlighedsforhold til mit Spotify abonnement. På den ene side bruger jeg det hver dag hele tiden på mobil og computer og roser det til skyerne. På den anden side bliver jeg så irriteret når der trækkes 99 kr. på mit kort altid 10 dage inden måneden er slut hvor jeg i forvejen kører på reservespænding hvad angår min økonomi.

Jeg synes mange øl smager af ørevoks. Som jeg tænker at ørevoks smager.

Jeg har mange underlige OCD-lignende træk. Min roomie og min kæreste griner af mig.

Jeg har grimme negle og neglerødder fordi jeg piller i dem. Det vil jeg gerne stoppe med. Det er faktisk virkelig grimt og ulækkert.

..Og hvem kan bruge det her indlæg til noget som helst? Ikke andre end mig.

Fortsat god søndag.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

 

18 kommentarer

 • Catrina

  Jeg er også virkelig virkelig bange for folk i kostumer hvor man ikke kan se hvem de er, fx den der hunde maskot i Bilka.. Har set den et par gange./: og julemænd! Min mor og mine veninder synes bare det er underholdende at jeg flygter fra dem, men godt jeg ikk er den eneste der har det sådan.:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg elsker dig blog så fantastisk meget! Den er bare hudløs ærlig, og får altid en eller anden speciel følelse i maven når jeg læser dine personlige indlæg. Det er helt ufatteligt at en person man ikke kender, og nogle indlæg kan få en til at sidde og knibe en tåre gang på gang. Keep up the good work, din blog er den aller aller aller bedste i blogland!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • IDA

  Jeg er panisk angst for udklædte mennesker… Klovne, julemænd og store dyr er øverst på listen! Egentlig lidt rart at høre at jeg ikke er den eneste der går en kæmpe bue udenom, hvis ikke ned af en sidegade bare for ikke at komme i nærheden af sådan en!!! Alle mine venner synes jeg tosset, men det er jo en reel forbi…. Ikk?! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke M.K.

  Jeg har det på samme måde med figurer og folk i kostumer! Bliver helt panikangst, hahaha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JO JEG KAN!!!
  Tog mig selv i ved samtlige linjer at råbe ” JAAAA”. For sådan er jeg også. Især ved de OCD lignende træk, hvor folk tænker.. whaaaat? Og når jeg egentlig bare gerne vil have min pizza og en plade chokolade (spist i samme omgang, naturligvis), skal helse mette ikke stå og kigge på mig med et fordømmende blik med hende chia frø i hånden. Har stadig ikke fundet ud af, hvad de chia frø er for noget.
  Jeg har mit hår. At gro det langt er den dummeste beslutning jeg har taget.
  Tusinde tak for det, jeg er ikke længere den eneste. Og du har fået en ny følger.
  PS. Har du også mel i hele køkkenet når du prøver at bage, selvom du egentlig godt ved at bagværk aldrig er og bliver din stærke side?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Fantastisk indlæg Line Sofie. Du er så god!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Du er og bliver min yndlings blogger, Line Sofie! Skønt indlæg, ha’ en rigtig dejlig mandag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har også altid været bange for folk, som er klædt ud i diverse bamsekostumer og den slags. Ligesom dig undgår jeg dem også allerhelst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Luise

  Jeg kender godt det der med ikke at kunne holde tårerne tilbage, men prøv at vifte med dine tæer. Lige så stille op og ned. Det lyder mystisk, men det virker for mig. Især hvis man gerne vil udsætte gråden, fx til man er kommet hjem, uden for lokalet eller lign.
  Jeg synes det er et fint indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor er det dejligt at der også andre der har den der menneskebamse frygt, selvom man er “voksen”. Min familie synes det er så underligt og sjovt at få dem hen til mig, men jeg er faktisk sådan oprigtig bange for dem!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   ja!? Også mig.. de er sindssygt uhyggelige mand!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg synes sådanne indlæg er ret hyggelige 🙂 Kender godt det med at man ikke kan være i sin egen krop når man bliver gal 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  hahaha nogen gange skal man ha de skører ting ud, er selv vildt bange for figurer i menneske størrelser, hader julemænd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Dose

  Hvem der kan bruge det?

  Det kunne JEG.

  Det var sjovt at læse, ikke fordi jeg sad med en kæmpe latter, men fordi der faktisk er mange ting jeg kunne nikke ved og sige, jeg troede kun jeg tænkte sådan?

  TAK for dit indlæg. Nu jeg pludselig ikke så ‘underlig’…. På den gode måde altså! ;o)

  KNUS!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Kender godt det med at skulle købe ind – HADER at stå med en indkøbskurv fyldt med chips, dip og sodavand.
  I bund og grund er det jo hamrende ligegyldigt hvad andre tænker, men jeg har så ekstremt svært ved at abstrahere fra det. Jeg arbejder dog med det løbende. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie

   Hørt.
   Jeg køber til tider en pakke rugbrød eller en pose gulerødder for at camouflere min chokolade.. På trods af at jeg allerede har rugbrød og gulerødder hjemme i køkkenet. Dybt åndssvagt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Haha! Det samme hér. Nogen gange køber jeg frugt/grønt selvom jeg egentlig har det eller ikke har lyst til det, bare for at få det til at se ud som om jeg rent faktisk også godt kan være sund.. Det er simpelthen for åndssvagt – men i det mindste er jeg bevidst om mine mærkelige tendenser?! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg kan nu godt “bruge” dit indlæg 🙂 Det gav et smil på læben!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Song # 2