Ny ring

Birthday wishes

 photo Desktop55-1.jpg1. her     2. her     3. her     4. her     5. her     6. her     7. her     8. her

Her i slutningen af november fylder jeg 25 år. Wow. 25 år. Panik lidt. Men det må blive i et andet indlæg. Nå men jeg ønsker mig alle de lækre ting på collagen selvom det meste bliver ved ønsketænkning. 4 ting på collagen er til at betale og 4 ting er dyre og helt helt uden for mit budget. Men om ikke andet er det fin inspiration. Når jeg en dag ikke længere er studerende så skal jeg altså spare op til nogle lækre ting og købe dem uden at skulle have dårlig samvittighed. En stol til 4000 kr. er jo stadig en dyr stol når man tjener ‘rigtige’ penge, men som studerende så er sådan en stol hele ens indkomst, og det går jo heller ikke.

I dag har jeg fri. Faktisk har jeg fri helt frem til mandag d. 18 november. Det er så lækkert. Jeg bestod min mundtlige eksamen igår og på lørdag rejser jeg en uge til sydfrankrig. Så bliver det ikke meget bedre. Jeg glæder mig helt sindssygt. Jeg håber I får en rigtig dejlig dag allesammen.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

   

6 kommentarer

 • Hej Line Sofie.

  Hvordan laver du dine kollager? Jeg har prøvet ved at printscreene over i paint, klippe ud og klippe sammen, men det ender altid med at se meget grynet ud. Kan du anbefale nogle programmer? Gerne gratisprogrammer 🙂
  Håber du får en god fødselsdag d. 28. – har fødselsdag samme dag, derfor kan jeg huske det.

  http://clearvacuum.blogspot.dk/
  http://majahoejgaard.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Line..
  Så du ønskede dig sådan en stol, har fundet en her til lidt billigere, godt nok brugt men stadig ægte.. Måske det er noget for dig? 🙂

  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202267968161865&set=gm.453779841397405&type=1&theater

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Kære Line Sofie. Jeg håber, du har det godt, på trods af alt hvad livet bringer 🙂 Jeg har lige et spørgsmål. Ved du noget om, hvis man bestiller et sæt undertøj på eberjey.com, kommer der så told osv oveni prisen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elena

  Hi Line Sofie,

  Nu skriver du godt nok, at du skal til Sydfrankrig snart, men jeg tænkte på, om hvordan det mon går med dig og Flo?
  Du bloggede meget om ham på et tidspunkt, men synes de indlæg er helt forsvundet. Er der en særlig grund til? (:
  Håber selvfølgelig på dine vegne, at i stadig er sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   De slog op på et tidspunkt (Hvis du ikke følger hende på facebook, ved du det nok ikke), men noget tyder på at der måske er noget igen?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Elena

   Det vidste jeg ikke – følger hende netop ikke på fb
   Tak for svaret, omend et trist et :/

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny ring