Det lille hjerte

ShopUSA

 photo Desktop36-1.jpg

Kender I ShopUSA? Jeg har egentlig kendt til det i ret lang tid efterhånden men aldrig fået sat mig yderligere ind i det. Det har jeg så nu. Ofte er udvalget på amerikanske webshops betydeligt større. Problemet er bare når de ikke sender til Danmark, eller når de så sender til Danmark så tager det absurd lang tid og der skal lægges gebyr oveni fra post Danmark plus tolden selvfølgelig. Men med ShopUSA kan du oprette dig på deres hjemmeside som kunde hvorefter du modtager en adresse i USA som du så derfra sender til når du handler på amerikanske webshops. Derefter sende ShopUSA pakken videre til dig og sørger for told og moms bliver betalt korrekt. Deres leveringstid er 5-7 dage og du kan tracke din pakke hele vejen til den leveres til din dør.

Sidste sommer købte jeg en fantastisk fin kjole fra webshoppen hvor ovenstående ting er fra, selve kjolen kostede 500 kr. men så var der told, moms og post danmarks gebyr på og jeg endte med at betale over dobbelt af hvad selve kjolen havde kostet. Udover det tog det næsten 4 uger at få den hjem. På ShopUSA kan du altså udregne hvad det kommer til at koste og det kan helt sikkert betale sig med nogle webshops.

Som de trofaste læsere her på Mi Confesión ved, så har jeg en meget stor kærlighed for under – og nattøj. Lækkert og smukt. Og derfor har jeg valgt at lave collagen udelukkende med dette. Med ShopUSA slipper du altså for post danmarks gebyr. Udover freepeople.com ville jeg bl.a. også bruge ShopUSA til Victoriassecret.com da det også altid er et helvede at bestille fra. Alt undertøjet på collagen er herfra.

Hvis du vil vide mere om ShopUSA, hvordan man bruger det og hvad det koster at få sendt så klik ind og læs mere om det her. 

Sponsoreret indlæg

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det lille hjerte