bioderma créaline h2o

Instagram # 20

 photo Desktop34-1.jpg
Egentlig skulle jeg have lavet et indlæg igår aftes. Eller udgivet det skulle jeg, for lavet, det er det. Men jeg kan simpelthen ikke trykke ‘udgiv’ endnu. Som jeg teasede med på min facebook så er det et indlæg jeg har overvejet at skrive i mange år og derfor så skal jeg lige bruge lidt mere tid på at finde ud af om det skal udgives. Det er jeg ked af. Total irriterende type der lige nævner det og så ikke gør det alligevel. Men det føltes rigtigt da jeg skrev om det, og da jeg så ville trykke udgiv så føltes det pludselig ikke helt rigtigt mere. Så jeg giver det lige lidt mere tid. Indtil da får I lige lidt af de seneste billeder på instagram. Jeg har ikke været særlig aktiv derinde, jeg har simpelthen ikke haft inspiration og lyst til at dele noget som helst på nogen som helst sociale medier det sidste stykke tid. Men I kan følge med på min instagram hvis I vil også, mit brugernavn er linesofiegyldholm. Jeg vil så småt begynde at blogge dagligt (uden at love for meget) fordi det er noget af det som også gør mig glad.

I dag har jeg fri, heldigvis, for det er da en kold, mørk og våd mandag hva? Jeg har tændt min lyskæde og alle mine stearinlys og så skal der læses hele dagen. Jeg skal snart til eksamen. Jeg ønsker jer en rigtig dejlig mandag og så ses vi snart igen.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

12 kommentarer

 • jeg elsker dine flotte billeder fra hverdagen og specielt dem fra københavn.. kunne du ikke tænke dig at lave et indlæg om dine yndlings steder i københavn? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Svane

  Håber snart du begynder at blogge igen.. Du er savnet meget her i blogland.. Jeg har været trofast læser fra start, og dine indlæg er virkelig gode – du er så god til at sætte ord på dine følelser. Som læser syntes jeg tit man kan nikke genkende til dine tanker og følelser, og hvor er det bare rart..

  Men du skal ikke føle dig presset til at udgive noget hvis du ikke føler det er det rigtige for dig…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandra

  Åhh jeg venter meget spændt på det indlæg. Har simpelthen klikket mig ind på din blog så mange gange, siden jeg læste det på facebook. Men det skal helt klart føles rigtigt for dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fine undertøj fra 🙂 ?
  Hilsen Maya 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til du begynder at blogge igen. Håber at din eksamen går godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Følger dig allerede på Instagram, og du tager altså bare altid sådanne nogle dejlige og inspirerende billeder, men har tænkt på, hvilket fotoprogram du bruger til at redigere dem i?

  Så vil jeg også lige sige, at jeg glæder mig til, at du er helt på toppen, glad og fuld af lyst til at dele med dine læsere igen. Du er en fantastisk blogger Line Sofie, og savner dig her i blogland. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Du må huske, at uanset hvad du har på hjerte, vil du altid have en hel masse læsere, der står bag dig og vil bakke dig op til hver en tid!
  Du gør det simpelthen så godt, og det ville være en skam, hvis du holdt dig selv tilbage <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er god til at gøre det spændende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie Bro Lindhardt

  Hej smukke Line Sofie.

  Jeg læste dette indlæg, og kom pludselig i tanker om, at denne blog var den første, jeg begyndte at læse. Jeg har læst med næsten siden du begyndte, og du er stadig min favorit, efter der er kommet flere blogs til min samling 🙂
  Jeg håber, du bliver ved med at blogge – specielt, hvis det giver dig glæde. Det er det vigtigste, og som læster kan jeg tydeligt mærke dit humør på de tekster, du skriver nogle gange. Det er en fantastisk evne, at kunne lægge så meget følelse bag noget, man laver – og netop dette er grunden til, jeg nyder din blog så meget.
  Jeg håber, du er glad – for du har et hjerte af guld og fortjener kun det bedste i verden.

  Kærligst, Emilie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  hvad er det egentlig du læser til søde Linesofie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ALDRIG STOP MED AT BLOGGE! Det ville jeg blive åh så ked af! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bioderma créaline h2o