Fall, in love

bioderma créaline h2o

 photo Desktop33-1.jpgHej bloggen. Det er virkelig længe siden. Jeg har rigtig mange ideer til indlæg og rigtig mange tanker jeg så sindssygt gerne vil skrive ned, men det er som om der er et eller andet som gør at jeg er i tvivl. Hvis mavefornemmelsen ikke er der helt så skal man lade være. Men jeg savner at blogge. Ikke bare for at vise hvad I kan købe på min webshop men altså, at dele mine tanker. At få skrevet ned alt det jeg går rundt med. Men det skal nok komme, det skal bare lige føles helt rigtigt.

Jeg vil ligeså stille tage hul på det med at blogge fast igen, for det gør mig faktisk rigtig glad. Så jeg vil starte med at gøre lidt reklame for min webshop samt endnu engang anmelde, hvad jeg synes er, verdens bedste make-up fjerner. Jeg har allerede anmeldt den én gang her (samt 12 andre favoritprodukter).

Men jeg har virkelig intet dårligt at sige om dette produkt, det er et absolut must have for mig, jeg kan virkelig ikke leve uden. Det lyder måske voldsomt men det er ikke desto mindre sandt. Produktet bliver rost til skyerne på samtlige beautyblogs og er efterhånden blevet ‘den eneste rigtige’ når det kommer til make-up fjerner. Den er så mild og føles mest af alt som vand men på trods af det fjerner den al make-up uden problemer. Min hud er efterladt lækker og ren og har ingen som helst rødme eller andet. Jeg kan kun anbefale denne.

Lige nu kan du købe den her på min webshop og jeg kan sende i morgen. Men skynd jer for jeg har bare købt et par ekstra med hjem til jer – ikke noget kæmpe lager:)

.. og så glæder jeg mig til at dele lidt flere ting herinde med jer. Vi ses snart igen.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

5 kommentarer

 • Therese

  Aller kæreste Line Sofie!
  Hvor er det dejligt, at du har valgt at blogge lige så stille igen… Jeg har savnet dine indlæg! Har fulgt dig på din blog gennem en laaaang periode og jeg elsker den måde du skriver på, deler dine tanker, drømme og følelser med os læsere!
  Mange knus i din retning, og et forsigtigt velkommen tilbage!
  – Therese.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt, at du er tilbage igen Line Sofie <3 du har været savnet 🙂

  Øv, nåede ikke at købe en Bioderma 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine Madsen

  nåede ikke at få bestilt en hjem, og det er jeg seriøst så “øv” over 🙁
  Du må meeeeget gerne få flere af dem hjem (hvis det er muligt selvfølgelig)!

  Hvis du kan få flere hjem, så er jeg meget interesseret, og hvis det er muligt må du gerne skrive en mail til mig med det samme, så jeg kan få fingrene i en hurtigst muligt! mail: sineskabelund@hotmail.com
  (eller evt hvor du har fået fingrene i den)

  har nemlig lige fået en ret voldsom infektion i øjnene da jeg skiftede makeup-fjerner, så er virkelig på udkig efter den, og indtil jeg har fået fingrene i den, kan jeg ikke bruge make-up… 🙁

  På forhånd tak!
  Er ny læser og din blog er min nye yndlings! har læst 4-5 måneder bagud i din blog, og elsker at man lærer dig så meget at kende og at du skriver så personligt.
  Så enormt dejligt at du vil begynde igen 🙂

  Mvh Sine <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Abby

   Det ER faktisk også muligt at finde den selv på nettet – Google er din ven! 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hejsa
  Det lyder bare så dejligt at du vil igang igen med at blogge <3 Jeg følger med!
  Rigtig god søndag 🙂

  /Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fall, in love