Instagram # 20

Bang Bang Bangs

 photo Desktop35-2.jpgJeg tænker rigtig tit på at gøre noget nyt ved mit hår – faktisk hele tiden. Problemet er bare hvad det skal være. Pandehår har jeg haft i perioder gennem hele mit liv. Jeg synes det er virkelig fint. Lige nu overvejer jeg at få det farvet en lille smule og så få klippet pandehår. Men det har jeg overvejet i 2 år nu, så det er som om det går lidt langsomt med at tage den der beslutning. Men noget skal altså ske og jeg har lavet en deadline: november. Om det så bare en klip hvor der ryger en ordentlig bid eller om det bliver noget andet det må vi se. Mit hår er bare blevet så langt igen og jeg synes lige jeg fik det klippet. Her er en lille inspirationscollage med pandehår, jeg får i hvertfald lyst til at kaste mig ud i det når jeg ser disse billeder. Hvad siger I? er I mest til pandehår eller ikke?

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

11 kommentarer

 • Liinee

  Eeeelsker billede 1.1, 2,2 og 3.4!
  Meen tør man? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg tror, længden på billede #5 ville klæde dig! Page uden pandehår 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg tror, at du kan bære alle slags frisurer med dit kønne ansigt 🙂 hvis der skal ske noget vildt, synes jeg især at frisurerne er sindssygt flotte på 1. billede i 2. række og sidste billede i 3. række. Wow! Godt fundet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes det er vildt pænt, men jeg fortryder det altid, når jeg selv springer ud i det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pandehår er virkelig pænt og det klær dig godt! Spring ud i det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg havde det præcis som dig! Jeg havde meget langt lyst hår, og gik i flere år og overvejede at gøre noget drastisk. Men jeg var alt for meget en kylling til at gøre noget. Indtil min frisør spurgte, om hun ikke måtte låne mit hår til at gå amok i. “Du vil jo gerne have at der sker noget nyt – og du er da sådan en vild type, som godt tør sådan noget!” (…Så kunne jeg jo ikke sige nej. Jeg vil gerne være en vild og spændende type!). Nu har jeg sort page – og jeg elsker det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Pande hår, er så besværligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  God idé med pandehår! Jeg tror det ville klæde dig 🙂

  http://www.itsmesofie.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg er selv lige gået fra rigtig langt hår, til at få det klippet til lige under skuldrene. Jeg er SÅ glad for det, og har ikke fortrudt det et eneste sekund 🙂 (og det var sådan noget “enten gør jeg det NU eller også gør jeg det aldrig”, og ja, så valgte jeg “nu”) – så jeg er fortaler for, at du skal springe ud i det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Jeg tror det ville være virkelig pænt til dig med pandehår, også med lidt kortere hår!
  Glæder mig til at se, hvad det ender op med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Pandehår virker altid som en god ide! Jeg falder i den hver gang jeg vil gøre noget nyt! Er sur de første dage, glad de næste to uger og så er jeg ovre det. Og så har man en lang lang periode med pandehår der er for kort til at komme til siden, for kort til at komme med i hestehalen for kort til at komme om bag ørene. Åh og nu efter 5 mrd er totterne nu blevet pagelængde og det passer heller ikke rigtig til mit øvrige hår der er meget længere. Det virker som en god ide, men i praksis er pandehår vild irriterende! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 20