Now You're Cooking

Ugens Etsy tip # 28

 photo Desktop8-3.jpg

Her

 photo Desktop9-3.jpg

Her
 photo Desktop7.jpg

Her

Det er da godt nok ved at være længe siden jeg er kommet med et etsytip herinde. Så nu skulle det være. I dagens anledning (I ved, festlige mandag) så skal det være party tema herinde. Jeg elsker elsker etsy, det ved I nok allerede. Man kan finde ALT derinde og jeg har simpelthen købt så mange ting i årenes løb. Så hermed er dagens etsytip videregivet hvis I nu skal holde fødselsdag eller anden fest. Hav en dejlig mandag.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

3 kommentarer

 • Camilla

  Skal man være bekymret for told? Når man bestiller på hjemmesiden?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • yay, jeg har ventet på sådanne tip i evigheder eller i hvert fald et par måneder eller timer. tak! nu vil jeg lave tassel carlands 🙂 etsy, den bitch.. yes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh så fint. Det giver mig lyst til at kaste med konfetti og holde traditionel familiefødselsdag. Desværre er der et helt år til for mit vedkommende – men finheden er der nu, stadig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Now You're Cooking