13 skønhedsfavoritter

Tanker og tak

I forbindelse med feminas blogaward har jeg fået nogle mails fra søde læsere der har nomineret mit indlæg ‘det er slut i kategorien ‘mest bevægende indlæg’. Det er jeg jo virkelig glad for. Dette fik mig til at kigge lidt tilbage i mine ‘kærestesorgs’ arkiver. Faktisk læste jeg dem allesammen. Det er virkelig underligt at læse med mine øjne nu. Line nu læser indlæg skrevet af ulykkelige Line. Hende som troede hun aldrig kunne blive glad igen. Det er helt fremmed på en måde og samtidig kan jeg godt huske at jeg var ulykkelig helt ind i knoglerne. Men det er mærkeligt at det alligevel føles som to forskellige personer. Mit liv på det tidspunkt druknede i kærestesorg og litervis af salte tårer – det gjorde bloggen også. I et indlæg skriver jeg:

Det var et fucking hårdt brud og jeg blev efterladt grædende på gulvet med store fortvivlede øjne og en kuffert fyldt af oplevelser, eventyr og gaver, og ud ad døren gik P, med mit hjerte i den ene hånd og hans nye kæreste i den anden. Det har da uden tvivl efterladt et pissegrimt og meget stort ar, som jeg til tider er i tvivl om jeg nogensinde kan glemme for at jeg kan lukke et nyt menneske ind.  Men den tid kommer. Alt godt kommer til den der venter. Er det ikke sådan man siger? Og jeg venter altså meget tålmodigt. Men imens jeg venter på at manden i mit liv dukker op, den store lykke, vil jeg ikke forsømme den lille og jeg synes det er fantastisk at være alene. Jeg behøver ikke tage hensyn til at der skal stå en bas og en forstærker i mit soveværelse eller ottehundrede kaffemaskiner i mit køkken. Jeg kan hænge alle de lyskæder op jeg vil uden at blive beskyldt for at dekorere mit hjem som en kebabforretning (okay, det var måske ikke helt ved siden af da jeg hængte lyskæde nr. 6 op i vores lille 2-værelses). Jeg behøver ikke tage hensyn til noget som helst. Det er bare mig. Og ja, selvfølgelig savner jeg tosomheden af og til, en der holder om mig når jeg er syg, og en der vugger mig i søvn. Men hey, jeg har jo Ono. Og udover det, så behøver man jo ikke en kæreste for at nyde tosomhed.

Dette var blot et uddrag fra indlægget kærlighed og rødvin. Det gjorde stort indtryk på mig. Nogle dage har jeg tænkt at jeg ikke nåede at nyde min tid som single. Der gik kun et år før smukke Flo vadede lige direkte ind i mit liv, ind i mit hjerte. Jeg har været i tvivl om jeg overhovedet har nået at være glad alene inden han kom. Men så er det dejligt at kunne læse tilbage og se at det var jeg rent faktisk. Og huske at jeg også bare nød mig selv og mit eget. Jeg mener ikke nå at være single på den måde at jeg skulle ud og lave alle mulige ting, men mere om jeg rent faktisk nåede at blive helt glad igen, komme over min eks, og det gjorde jeg.

Det har været rigtig svært det der med at lukke et nyt menneske ind og lade sig selv stole 100% på en anden igen. Det er utroligt så meget det har ændret i mig og det har været svært at indse at det nok har krævet lidt mere hjælp udefra end jeg umiddelbart troede. Det der med at lære at stole igen og ikke lade ens frustrationer og angst gå udover eksempelvis sin nye partner.

Men det jeg egentlig ville sige er bare tusind tak for al den kæmpe omsorg og støtte jeg fik igennem min kærestesorg. Nogle har undret sig over hvorfor jeg ‘udstillede’ mig selv så meget, men det har været en kæmpe hjælp og terapi for mig at dele min tanker herinde. Og det er jo sådan set stadig – nu har jeg bare ikke kærestesorg. Og thank god for det. Men tusind tak i hvertfald, I beviste virkelig at jeg har de allerbedste læsere her i blogland.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

5 kommentarer

 • Camilla

  Jeg har aldrig læst noget i hele mit liv som beskriver så klart hvad jeg går igennem lige nu. Min x-kæreste forlod mig for 5 måneder siden og jeg er efterladt i et smerte helvede som ingen ende vil tage. Jeg læser dine indlæg om kærestesorger og græder, for jeg kan fuldstændig genkende hver en tanke og følelse. Jeg er så uheldig at gå på samme gymnasium som min x-kæreste og i dag var første gang jeg så ham med hans nye kæreste. Det slog mig helt tilbage og jeg har brugt det meste af dagen på at græde og ligge krøllet sammen under dynen.

  Jeg har heldigvis nogle fantastiske veninder og en fantastisk familie som støtter mig. Jeg forbander alt der har med min x-kæreste at gøre og jeg bliver mere ulykkelig ved tanken om at det nu er 5 måneder siden og jeg har det stadig forfærdeligt… men dine indlæg giver mig simpelthen så meget tro og håb. Jeg har ligeledes håber og bedt til min x-kæreste ville komme tilbage men nu hvor han har en ny så er jeg ikke i tvivl om at det vi havde sammem er forbi. Når jeg læser dine indlæg så ved jeg at alt skal blive okay. Du har jo ret i hvert et ord du skriver og jeg er så glad for at du er kommet videre og er blevet glad igen! Jeg ønsker ligesom dig at ingen skal gå igennem det her for det er forfærdeligt i alle dets former. Tak fordi du har skrevet om dit brud til trods for at det sikkert har været ultra hårdt. Det har hjulpet (hjælper) stadigvæk at læse dine indlæg igen og igen. Hver gang jeg læser dem bliver jeg mere bekæftiget i det her helvede nok skal gå over. Jeg glæder mig til den dag. Igen TUSIND MANGE GANGE TAK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Du skal have tak – ikke os. Du har hjulpet så mange mennesker i samme situation, som dig selv, ved at være åben og ærlig omkring hele processen, og ikke mindst at have givet håb om at der kærligheden venter på en. 🙂
  Jeg ønsker det bedste for dig. Tak for en altid inspirerende blog.
  – L

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du fortjener helt sikkert at vinde den kategori. Du skriver nogle af de mest ærlige indlæg her i blogland og jeg synes altid jeg som læser virkelig kan føle hvad du føler igennem dine indlæg 🙂

  //Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har virkelig fortjent nomineringerne!
  Jeg er begyndt at læse din blog helt fra start til slut og jeg elsker dig og dit liv. Jeg kan virkelig genkende mig selv i dig!
  Jeg vil have din gamle lejlighed du havde med P, og jeg elsker at soveværelset var så piget. Hvordan fik du P ok med det? Kunne godt bruge et træk som jeg kan bruge imod min kæreste ^^
  Og nej hvor er Flo altså bare for sød. Jeg er så glad på dine vegne angående at du har fundet en som er bedre for dig <3
  Jeg sidder i øjeblikket i den situation at min kæreste bor et år i Canada, og han har kun været væk en måned, men det tager allerede meget på vores forhold. Må jeg godt skrive til dig angående nogle råd om langdistance forhold og bare dit syn på livet generelt og den modgang man ofte møder? 🙂
  – Kærligste hilsen Mette Marie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Nomineringen er fuldt ud fortjent. Du er det mest inspirerende i blogland, og har længe været det. TAK fordi at du har delt din smerte, din glæde og dine tanker med os.

  Dig og Flo er så søde. Har nydt at se jer tulre rundt i Struer (hvor jeg selv er fra – og jeg er altså ikke klam stalker, det lover jeg! Har bare været så heldig at spotte jer et par gange). Kærlighed kan være det allerværste i verden – men det kan dælme også være det allerbedste i verden.

  Knus C

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 skønhedsfavoritter