Instagram # 19

Now You’re Cooking

 photo comapplemail1.jpg

Jeg fik for et par dage siden tilsendt en ultramix pro blender fra electrolux og en pose med ingredienser til at lave denne smoothie. Ideen var at jeg skulle teste det nye koncept fra Electrolux som hedder ‘Now You’re Cooking’. Det er interaktive opskrifter som guider dig trin for trin igennem en opskrift. Derudover er det virkelig flot visuelt og det synes jeg betyder rigtig meget. Videoerne ligger gratis her. Alle opskrifterne er lavet med den electrolux ultramix pro som jeg fik tilsendt (og som i øvrigt er den bedste blender jeg har haft).

Jeg synes konceptet er rigtig fint, og jeg gik straks igang med at lave denne smoothie. Den. smager. fantastisk. Virkelig. Jeg har aldrig lavet noget med kondenseret mælk eller havtorn for den sags skyld, men hold nu op hvor jeg lærte noget nyt. Jeg har smagt havtorn før, jeg arbejdede sidste sommer i ismageriet som laver verdens bedste is og deres havtornis var favoritten. Men jeg har aldrig selv lavet noget med det. Siden indeholder mange lækre opkskrifter og så er den simpel og flot, jeg synes bestemt I skal kigge ind. Om ikke andet så for inspiration. I får lige opskriften her også (selvom den ligger i linket) fordi jeg lavede en lille smule om i den.

Du skal bruge:

17 gram tørret havtorn

400 ml cheasy vanille yoghurt 0,1%

100 ml kondenseret mælk

250 gram friske jordbær

100 gram mandler

Saft fra en citron

Du skal gøre:

Kog mandler og rens dem derefter under kold vand og smut mandlerne.

Tilføj alle ingredienser i en kande/beholder og mix til du har en ensartet lækker masse.

Pres citronsaft i efter smag.

Til sidst blendede jeg nogle isterninger i så den var iskold.

Server i høje glas.

Bon Appétit !

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 19