Picnic på Assistens Kirkegården

Update

33v33szSøde læsere. Alt går lige lidt langsomt herinde for tiden og det vil jeg gerne undskylde. Jeg er dog igang med at planlægge rigtig mange gode indlæg til jer bl.a masser af lækre opskrifter, videoblogs, anmeldelse af den epilator jeg efterhånden har brugt i 3 uger, masser af billeder, fine etsytips, status på nupo OG så skal I da også lige en tur med mig til Frankrig på tirsdag i hele 14 dage. Meget mere om det senere. Jeg ville bare lige tjekke ind, ønske jer en fantastisk dag i sommervarmen og fortælle jer at jeg kommer til at blogge hver dag næsten hele resten af juli ud, og at der kommer til at være rigtig mange spændende ting at klikke herind for. Jeg håber stadig I hænger med derude trods min lidt sløve blogging, jeg holder jo sådan af jer:)

 

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

7 kommentarer

 • du har sørme da også ret til at holde ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Boxill

  JAAAAAAAH!!
  – Det glæder jeg mig til. Jeg vil hellere vente og vide, at det der på et tidspunkt kommer er godt, fremfor at der kommer indlæg hverdag, der er knapt så gode.

  Det kan kun blive godt med dig på tasterne i den anden ende <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kvalitet fremfor kvantivitet!!! Du skal ikke undskylde :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Selvfølgelig hænger vi i! Jeg er her altid.
  Og jeg glæder mig til det hele.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg holder så meget også af dig søde Line Sofie! Jeg er i øjeblikket selv i Frankrig, og hvor jeg dog er lidt irriteret på franskmændende. Jeg kan ikke et ord på fransk, og der er ingen der vil tale engelsk med mig, så det er ufattelig svært at kommunikere! Men hvor er du da heldig at du skal afsted med en lækker franskmand, som endda er din kæreste! 🙂
  Hav en fantastisk ferie! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Picnic på Assistens Kirkegården