Gorges du Verdon

Salade au Chèvre Chaud

 photo IMG_6384.jpg photo IMG_6386-1.jpg

Det er sommer og besøgstallene falder lidt her på bloggen. Det er okay, I nyder jo bare solen i Danmark (når den er der). Så her vil jeg komme med en opskrift som for det første nærmest giver sig selv og for det andet kan laves på mange forskellige måder, men, ikke desto mindre skal I snydes for den, for jeg elsker det. Det er hurtigt, nemt og helt fantastisk så her kommer en variant jeg lavede med Flo til frokost en dag her i frankrig. Salat og dressing kan varieres og laves med præcis det I elsker. But here goes.

Du skal bruge

Grøn salat

Honningmelon

Tomat

Valnødder (start med at riste dem så de er kolde når salaten er klar)

Flûte eller toastbrød

En rulle gedeost

Til dressing

Olivenolie

Dijon Sennep

Honning

Balsamico

.. og salt og peber

Jeg har ingen mål på dette da det laves efter smag, så bland til den smager som I bedst kan lide.

Du skal gøre

Skær flûte/brød ud i skiver og læg et par skiver gedeost (jeg kan godt lide dem tykke) på. Stil brød med gedeost i ovnen og bag i 5-7 minutter ved 180 grader til gedeosten begynder at blive brun og brødet er blevet sprødt. Husk at hold øje, det varierer meget, men det kan næsten ikke gå galt med dette.

Bland salaten sammen og hæld dressingen over. Anret med gedeost flûtes ovenpå og voila!

Hvis det er en mulighed så kan den jo nydes ved poolen i solen med kolde sodavand og oliven til. Det kan jeg i hvertfald anbefale:)

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

3 kommentarer

 • Pia

  Faldt over din blog, fordi jeg søgt på Nupo – og efter at have læst dit indlæg om dette og dit vægttab (rigtig godt skrevet), så endte jeg på denne opskrift – jeg eeelsker gedeost og tror, min første belønning (når jeg har tabt mig 5 kg på Nupo – er godt på vej) skal være lige præcis denne opskrift.

  Jeg kan ikke vente 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser sgu rart ud 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gorges du Verdon