Til salg på webshoppen

Søger den perfekte mascara

 photo IMG_6308.jpg
Hjælp søde læsere. Jeg er nået til den tid hvor jeg er løbet tør for mascara (og cream, og shampoo og og og..) og hvis der er noget jeg endnu ikke har fundet så er det en fantastisk mascara. Jeg prøver en ny hver gang og jeg synes bare ikke helt jeg har fundet dén. Så nu spørger jeg jer. Jeg søger en mascara som kan blive en ven for livet, en af de der man ikke kan leve uden. Den skal være god OG økonomisk, for det der med at smide alt for mange penge efter en mascara er heller ikke optimalt. Jeg har ikke de store krav ellers, udover den ikke skal klumpe selvfølgelig og så skal den lave smukke lange fyldige vipper også helst:) Jeg ved at alle har deres favorit men jeg må alligevel høre. Er der en mascara som I har brugt i årevis og ikke kan undvære? Kan I så ikke anbefale mig en? Jeg har efterhånden testet mig igennem så mange at jeg snart giver op.
Med cremer ved jeg hvad jeg lige hvad jeg skal bruge når jeg løber tør og det er dejligt nemt at købe noget du ved bare fungerer for dig. Men med mascara er det et udmattende show hver gang jeg løber tør. Jeg har mange, lange øjenvipper og de sidder ret tæt, så jeg synes hurtigt de kommer til at klumpe. Hjæææælp.

79 kommentarer

 • Nina

  Rommel 100% waterproof! Har alle dage været min ynglings! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Estée Lauder Sumptous Extreme Mascara!!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line:)

  Jeg er også altid på evig jagt efter den perfekte mascara. En som hverken er for dyr, men som lige skal give en wow effekt. Fortiden har jeg lagt min kærlighed på La Roche-Posay- Ultra Doux Mascara Définition Naturelle. Super god mascara med argan olie og shea butter i. Den buer vipperne så man får flotte bambi øjne, samtidig med at den giver et naturligt resultat også har jeg ikke oplevet at den klumper vipperne sammen endnu (har selv lange, tættet vipper):)
  Du kan læse lidt mere om den på min blog her: http://bysienna.com/2013/06/06/i-think-its-the-best/

  Mvh Sienna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MaxFactor – False Lash Effekt – Den sorte med det lille bånd omkring.
  Jeg elsker den og regner aldrig nogensinde med at skifte den ud. Jeg har aldrig oplevet at den klumper. Den holder to dage – med bad og det hele og det viger ikke fra vipperne. Ens vipper bliver bare så lange og buet – OG naturlige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg er stor fan af Lancome hypnose. Har mange øjenvipper, de sidder tæt og buer ret meget, så går gerne uden om dem, der får vipperne til at bue, da de så nærmest laver en lille cirkel (f.eks. Skycurves fra tror det er Maybeline). Så Sky curve var måske et forslag, hvis du vil have naturlige og buede vipper.
  Jeg gruer dog til Lancome

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Coco

  Sorry.. Telescope hedder den vist..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Coco

  L’Oreal Kaleidoscope is the bestest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har 2 jeg kan anbefale.

  Først denne: Max Factor Mascara: False Lash Effect Rich Black
  http://www.matas.dk/max-factor-mascara-false-lash-effect-rich-black
  Den er på tilbud til 99 kr. i matas pt. Den giver virkelig meget fylde og klumper ikke, jeg tror den kunne passe godt til dine smukke dådyr øjne

  Eller denne: Max Factor Mascara: Masterpiece Max 01 Black
  http://www.matas.dk/max-factor-mascara-masterpiece-max-01-black
  Den koster 129 kr. Den giver mere længe og masser af farve. Det er min favorit, men jeg plejer at bruge begge, for at få mere fylde.

  Jeg kan i hvert fald bedst anbefale den første til dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Bergmann

  jeg bruger den fra ace of face, og er sindssygt overrasket.. skiller mine vipper ad så der bliver rigtig mange af dem og de bliver virkelig lange og flotte!
  tror den hedder premium no. 1, og så til 78 kroner!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sjovt som alle sværger til hver deres mascara som “den bedste” 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har altid stået med dette problem, men synes at Nilens Jord laver nogle rigtig gode!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  Okay, så vil jeg lige dele min mascara med dig.. Jeg bruger den orange bandit fra Rimmel (den hedder bare scandaleyes).. Den koster under 100 kroner (mener det er 90 faktisk).. Umiddelbart er den både grim og ikke særlig vild, men ovenpå et par vippebukker-bukkede øjenvipper er den sgu ret god! Jeg er fan og køber den gang på gang, fordi jeg ikke gider ende i at bruge penge på en der alligevel skuffer..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Bruun-Nielsen

  De sidste tre år har jeg sværget højt og helligt til L’oreals “Volume Million Lashes” og Maybellines “The Colossal Volum’ Express Mascara”. De er begge på tilbud rimelig ofte til henholdsvis 100 og 80 kr. i f.eks. Matas. Begge to giver fantastisk længe samt masser af volume, hvilket er lige præcis hvad jeg forventer af en mascara + de klumper ikke.
  Desuden har jeg ALTID en af L’oreals liggende “tom”, som jeg bruger til at rette vipperne ud efter man f.eks. har fjernet mascara på øjenlåget, den er nemlig helt formidabel til at adskille vipperne ad 🙂 Håber det kan bruges
  Ind i mellem har jeg dog også erhvervet mig i Cliniques “High Impact Mascara”, men jeg synes dog ikke at jeg opnår den ønskede vippelængde af den.

  .. Og så lige et tip; husk både at køre mascarabørsten på forsiden OG bagsiden af dine vipper, på den måde opnår man længere vipper og så adskilles de også meget
  Kram

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Jeg sværger til Maxfactors Masterpiece Max – den er forholdsvis billig, giver både lange øjenvipper og god fylde uden at klumpe. Og så er den god fra dag 1 og holder længe 🙂 Jeg har prøvet en masse gennem årene, men vender altid tilbage til Masterpiece Max 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg bruger mascararen “Fiberwig”. Jeg køber den over ebay fra Asien, så er den billigere. Det er nemlig et asiatisk produkt. Ideen med mascaraen er at den indeholder små fibre der lægger sig ovenpå dine egne vipper når du bruger børsten og derved gør dine egne eeekstra lange. Den giver ikke så meget fylde, men der plejer jeg bare at bruge et enkelt lag af “Boombastic” fra Gosh som afslutning som er rimelig vavavoom. Kombinationen er skøn og mascaraen er ikke hård ved vipperne. Ta’ det fra en der nærmest ingen vipper har, det virker.

  Et andet tip. Tjek den her video (og generelt bare ham her ud). Han er lidt af en guru og han giver et tip til hvordan man kan påføre mascara på en helt ny måde så det ikke klumper og de bliver lange.
  Elsker ham: http://www.youtube.com/watch?v=8w-B-_7q6NI

  …..Åh gud jeg ligner en nørd nu……
  ….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Måske ikke den billigste i mascara verdenen! Men jeg har fundet min true love og det er Clinique curling mascara!
  Den giver flotte buede vipper
  Den er drøj i brug
  Den klumper ikke
  Og bedst af alt er den holdbar i vand op til 38 grader! Dvs regn, tårer og en smule sved ikke giver panda øjne! Desuden behøver man ikke at bruge makeup fjerner da man bare bruger varmt vand til at fjerne mascaraen! Så smart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Helt klar Maybelines The Falsies. Den er fantastisk. Jeg køber den over feelunique. Der er den super billig og de har gratis fragt.

  Det er i øvrigt også Tanya Burrs favorit (youtube guru – ligesom Pixiewoo)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Clinique High Impact – uden den mindste tvivl, den bedste mascara jeg nogensinde har udsat mig selv for.

  Og kan se jeg ikke er den eneste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka

  MAC – studio fix lash! Er kun 16 år, men har allerede fundet en mascara for livet! Har nu brugt den op 3 gange og den er FANTASTISK. Prøvede en ny en for nylig, fordi jeg var bange for, at jeg gik glip af en masse andre gode mascara’er, men det viser sig at intet slår denne! Koster vidst omkring 120 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har det samme problem og har fire rigtig gode mascaraer. Den ene fandt jeg da jeg var i USA som jeg bare forelskede mig i! Den er uden alle de der unødvendige stoffer og falder bare perfekt på vipperne. Købte den i Sephora derovre og hedder Tarte (den der er lilla). Kig på deres hjemmeside, den er ikke dyr og er simpelthen bare så god! Giver både volume og længde. Så bruger jeg også Annemarie Bórlind som også er naturlig og uden alle mulige stoffer. Den er blød for vipperne og er nem at tage af. Så bruger jeg også nogen gange en fra Christian Dior der hedder Diorshow Iconic og den er lidt i den dyre ende men der er 10 ml i og fik fortalt den også var god for dem med sarte øjenvipper. Den sidste er så en fra Maybeline som hedder Great Lash. Den er lidt mere stiv i den men børsten er rigtig god.. Men min ynglings er virkelig den fra Tarte. Den skulle du til at prøve og så har du fundet DÉN! Håber jeg kunne hjælpe. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • louise

  Jeg ved, at det ikke er den billigste mascara, men jeg nægter næsten at gå på kompromis med dette råd.
  Clinique High Impact Mascara er fantastisk! Den klumper ikke. Giver alligevel fyldige vipper med længde og så er den så hamrende nem at vaske af i 39 graders varmt vand og lidt sæbe. Easy peasy bom!

  Jeg er sluppet for at miste vippe på vippe pga makeupfjernelse og gnidning.

  Generelt vil jeg anbefale Cliniques forskellige mascara’er da de virkelig virker!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Den her http://www.rawmakeup.dk/mirenesse-24hr-mascara-sort-10-ml.html er helt igennem fantastisk, den giver smukke, fyldige og lange vipper, og så klumper den ikke, og ekstra plus kan den nemt fjernes med lunken vand.
  Når vi nu er ved makeup, bliver jeg nødt til at anbefale den her http://www.rawmakeup.dk/youngblood-natural-mineral-foundation-10g.html, den er dyr, men den er FANTASTISK, aldrig har jeg oplever så god en foundation/pudder<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Jeg bruger High impact curling mascara fra Clinique… Den er perfekt, spreder vipperne flot og ikke mindst, den er vandfast… Eller det vil søge den kan fjernes med lunkent vand men regn osv får den ikke til at løbe – win!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia

  Gosh – Boombastic XXL volume 🙂 giver virkelig de længste øjenvipper og er billig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Molly

  Jeg bruger “Nilens Jord Mascara Extreme Volume black”, som er helt utrolig god – den klumper så lidt så det nogengange kan ligne at ens øjenvipper bare er naturligt sorte, men fyldige. Har prøvet en masse forskellige slags mascara, men denne er jeg virkelig, virkelig imponeret over. Den er simpelthen så god! Den er lidt i den dyre ende (165 kr.), men den er pengene værd! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min far er apoteker og gennem de mange år han havde apotek, solgte han mange mærker, så jeg har stort set prøvet alt på markedet. Min absolutte favorit blev anbefalet af en veninde. Det er Magnascopic fra Estée Lauder, den har nu været min eneste ene de sidste fire-fem år. Det eneste ‘but’ ved den er prisen på ca. 245,-

  For nogen tid siden sponsorerede Gosh en makeuppakke til min blog. Den indeholdt bl.a. deres nye GROWTH mascara. For en pris på ca. 140,- er den at anbefale til prisen. Jeg blev positivt overrasket. Den må komme ind på en anden plads hos mig.

  God jagt! 🙂

  – Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har haft samme problem, og har pt. fundet 2 rigtigt gode (og billige!) mascaraer.
  Den ene er ‘Sexy Pulp’ fra Yves rocher til 129 kr.
  http://www.yves-rocher.dk/control/makeup/mascara/sexy-pulp-ultra-volume-mascara/?cmSrc=Category

  Og den anden er ‘Mineral infused mascara’ fra E.L.F til 40 kr.
  http://eyeslipsface.co.uk/en/restofworld/mascara/mineral-infused-mascara/invt/81411

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla b

  Jeg sværger selv til million lashes fra l’oreal eller lash architect fra samme firma! Million lashes klumper ikke så let som lash architect og man får de flotteste vipper!
  Dog giver lash architect ret fyldige og mørke vipper, men den klumper let hvis man ikke passer på..
  Jeg plejer dog at bruge en kombination af de to og det fungerer så godt for mig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Den nye fra Chanel er genial! Den laver ens vipper meget lange og så adskiller den dem – hvilket også er et af mine krav, fordi jeg også har meget tætte vipper. Den er virkelig pengene værd 🙂 Den koster vidst omkring 190 kr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Jeg vil også sige L’Oreal Telescopic. Den formår at få mine lange øjenvipper til at se ekstra lange ud, men skiller dem samtidig ad, så det ser naturligt ud:) Har primært brugt den guld-farvede, men den sølv-farvede er også udmærket!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har prøvet samtlige af de mascara’er der er skrevet her – både de dyre som helena rubenstein, dior og chanel samt de billige som loreal’s og rimmel. Men ingen af dem slår på nogen måde Max Factor False Lash effect, den er fantastisk! Den koster ca 140 kr og vil til enhver tid anbefale at købe den fremfor en af de andre. Den giver de længste og mest fyldige vipper. især hvis man lægger nogle lag på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej 🙂 -og tak for en god blog!

  Jeg har prøvet et utal af mascaras og efterhånden synes jeg ikke der er noget ved at købe de dyre (Chanel, Dior, HR osv.) fordi de bliver lige så hurtigt tørre, som de billige. Desuden har jeg ikke prøvet en hvor jeg tænkte “Wow” endnu. Den mascara jeg går tilbage til, gang efter gang er Max Factors “false lash effect 24 hour mascara”. Den er både vandfast og “smudsfast” hvilket gør man kan sove med den uden at have den i hele hovedte dagen efter 😉 -og så giver den masser af volumen! Ellers kan jeg generelt også godt lide deres “False lash effect”mascaraer. De ligger omkring de 139-149 kr men er ofte på tilbud til 99 kr 😉

  Det skal selvfølgelig siges, at man er selvfølgelig forskellige, og hvad jeg synes er godt, er ikke ensbetydende med at andre også synes den er god 😀

  Happy hunting! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja s. Nielsen

  Nu skal jeg give dig et godt råd!

  – mig og min mor var nede i matas en dag for at købe en mascare.. Min mor skulle til at købe en hun havde brugt gennem mange år, men så tager ekspedienten hende til side og kigger på hendes øjenvipper. Hun fortæller at der er stor forskel fra person til person hvilke vipper man har, og hver mascara har en speciel funktion. Hvis man har små korte vipper er der én mascara der er speciel god til dem osv. med lange vipper.

  – mit råd er altså, at du skal gå ned i matas og høre ekspedienterne ad, for de ved en del om hvilken mascara der er god til den og den type vipper 🙂

  Håber du kan bruge rådet hvis ikke allerede du har gjort brug af det før 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  2000 Calories fra Maxfactor er SÅ god, har kun brugt den siden jeg opdagede den. Alle der låner den af mig siger også, den er vildt god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Helt klart Clinique high impact!!! Fordi den gør vipperne virkelig lange og tykke, uden at klumpe. Og fordi den er parfumefri og allergitestet. Jeg har brugt denne mascara de sidste 5 år, og hver gang jeg køber en ny for at prøve noget andet bliver jeg skuffet, fordi de aldrig bare er ligeså gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg er rigtig glad for maybellines mascaraer. Især bruger jeg one by one og derefter falsies, det adskiller vipperne og falsies giver dem fylde og længde. Ellers synes jeg også at rimmels scandal eyes er rigtig god 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  High impact mascara fra Clinique er den bedste mascara. Jeg har brugt den i flere år og den er bare virkelig god hver gang. Den klumper slet ikke, også selv når den er 2 måneder gammel. Den koster godt nok ca. 190 kr. men den er pengene værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tricket er lige præcis at gå efter en af dem, der har været på markedet i årevis. Så er man sikker på kvalitet. Jeg bruger Great Lash Mascara fra Maybelline, som er en makeupartist-favorit, fordi den er kulsort og er rigtig god til at adskille vipperne. Og så koster den 79 kroner!

  Se evt: http://miriamshoeinshoes.blogspot.dk/2011/10/anbefaling-min-bedste-og-billigste.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Hypnôse fra Lancôme er den bedste jeg har prøvet, eller bare generelt Lancômes mascara 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Legind

  Uden tvivl Lancôme Hypnôse Mascara. Jeg har prøvet mange og har været lige skuffet hver gang, men ikke med den der. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Benefits ‘they are Real’ er mega god. Koster 180 og kan kun fåes i Sephora, men er den bedste jeg har prøvet hidtil..
  Den giver sindsygt lange og adskilte vipper..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Gosh – Boombastic XXL volume. Den bedste mascara nogensinde. Jeg har selv rigtig lange og tætte øjenvipper, og mange får mine vipper til at klumpe. Men ikke den her, den er simpelthen uundværlig for mig! Fik den første gang i gave, og tænkte at børsten slet ikke var noget for mig, men tog fejl og i dag er vi de bedste venner. Vil helt klart anbefalde dig den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Min bedste ven! den drysser, og klumper ikke og den duer bare hver gang!
  http://dk.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=10782

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie

  loreals telescopic mascara! det er sgu den bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Jensen

  Den mascara fra Lancome, der hedder “Doll eyes” har fulgt mig i lang tid nu – den har den mest PERFEKTE børste (virkelig) og så dækker den bare hundrede procent. Den ligger så fint på vipperne. Man får de længste og mest fyldige vipper.
  Den burde du virkelig investere i! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana Sophie

  Jeg har to, som jeg godt kan lide.
  Jeg er vild med Maxfactor’s False Lash Effect, fordi den giver virkelig fyldige vipper. Det tørrer ud lidt hurtigere end andre jeg har prøvet, men inden da er den fantastisk
  Den anden er One by One af Maybelline. Den giver også virkelig flotte vipper, men kan godt smitte lidt af i øjenkrogen. Det kan man jo så vælge at tage væk, hvis man ikke er til dén slags 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Åh, hvor har jeg også været igennem bunken af mascaraer! Der er dog én, som jeg altid vender tilbage til (og det sidste år aldrig er gået væk fra!) nemlig denne fra maybelline: https://www.google.dk/search?q=maybelline+mascara&client=safari&hl=da&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=v–2Ub-wF8WbtAarr4DQCg&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=768&bih=928#biv=i%7C3%3Bd%7CY0R2tcFcIQ_0oM%3A

  Den er helt perfekt (og findes også i en rigtig god vandfast udgave), og gør ikke ondt i pengepungen.
  Inden jeg lyder som en dårlig reklame, vil jeg stoppe (og så bør du gøre dig selv en tjeneste og købe den!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Express volume fra Maybeline (mener jeg det er) det er den eneste mascara jeg virkelig har været glad for, da jeg hat meget lange og ustyrlige vipper, og så er den til at købe for penge (og tit på tiæbud i matas) 🙂
  God jagt, håber du finder “the one and only” 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alexandra

  L’oreals telescopic! Den er så god, har brugt den i 6 år efterhånden (nogle gange med afbræk hvor jeg har prøvet en anden mascara, men der er bare ikke nogle der slår den). Den er også relativt billig at anskaffe sig, ihvertfald i forhold til de dyre mærker. Dog synes jeg at der er stor forskel på den guld og den sølv, den guld er der meget mere gods i, og den holder også virkelig længe. Helt klart min anbefaling!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger L’oreal Voluminous X4 til hverdag – og til fest topper jeg den med Rimmels Extra Wow Lash – begge koster under 100 kroner, og holder i hvert fald 2-3 måneder 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg bruger Beyond Real fra Benefit. Den er ret dyr (180 kr), men den virker bare og afgiver så meget produkt. Man får virkelig lækre og fyldige og lange vipper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har i de sidste mange år kun brugt og svoret til den mascara fra L’ORÉal Paris Volume Million Lashes, den i guld! Den giver lange øjenvipper og volume! Det er en påføre i gummi, hvilket jeg synes er bedst, da det derved ikke klumper, men skiller vipperne nemmere!
  Den koster 140 kr. i Matas, men den er næsten altid på tilbud til 99 kr. så jeg køber den altid kun på tilbud (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Den her fra MAC er helt fantastisk. Jeg har haft samme problem med dig, men efter jeg har fundet denne, er der aldrig nogen tvivl om, hvilken en jeg skal købe. Tag ind i Magasin en dag og få den lagt, så du kan prøve den 🙂

  http://www.maccosmetics.com/product/shaded/10905/10182/New-Collections/Baking-Beauties/Eyes/Haute-Naughty-Lash/index.tmpl

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalie

  Jeg havde samme problem som dig, lige indtil jeg fandt en mascara fra maybilline der hedder lash stiletto, så en dag tog de den af markedet (!) og så stod jeg igen med samme irriterende problem.. Men den viste sig at have blevet erstattet med Maybillines illegal lenght mascara, og nu hvor din beskrivelse af dine øjenvipper matcher mine egne meget godt, synes jeg virkelig du burde give denne her et forsøg! Den giver så flot en længde, at det næsten ligner man har fået lash extentions sat på! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  De sidste par år har jeg kun brugt Nilens jord – Extension Mascara. Den er hvid med guldfigurer på, og selve børsten er lille og rigtig nem at arbejde med. Den koster omkring 125 kr. i Matas, og er parfume- og parabenfri, hvilket er et kæmpe plus for mig.
  Jeg har ligesom dig lange, mange og tætte øjenvipper, så en mascara må for alt i verden ikke klumpe eller få vipperne til at klistre sammen, og det gør den her ikke, hvis du vel at mærke lige tørrer det overskydende mascara væk inden brug. Herudover holder den hele dagen (og natten!) uden at smuldre eller smitte af på huden under øjnene.

  Jeg skal aldrig have en anden mascara – den her er økonomisk, fantastisk, og helt klart anbefalingsværdig!

  Tak, for en rigtig dejlig blog, du er lige så anbefalelsesværdig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er de sidste 5 år blevet ved med at vende tilbage til Clinique’s mascara. De er blevet fast inventar i min make-up pung 🙂

  /Louise

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christa V. J.

  Jeg er ret vild med maybelines one by one, den er billig, og den eneste mascara der rent faktisk har fået mine øjenvipper til at se eksisterende ud – også holder den længe, selvom jeg bruger den hver dag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L’Oreal Telescopic!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie

   ja jeg tror også telescopic ville være vildt god til dig! 🙂 min veninde har også lange og mange øjenvipper.. hun har brugt den mascara i mange år og det er smuuukt

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Andersen

  Prøv Max Factor Eye Brightening Mascara i den farve, der passer til din øjenfarve 🙂 Den er min nye favorit! Den har børster, der er rigtig gode til at adskille og så giver den vipperne en flot bue, uden at det bliver unaturligt at se på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Køb A Million Lashes fra L’oréal! Det er den bedste mascara nogensinde, og den fås i forskellige udgaver, som som, brun, volume osv. Jeg kan i hvert fald ikke leve uden min..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Jeg er helt med her. Jeg har også brugt den i flere år nu, og det er simpelthen verdens bedste mascara!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg er helt enig! Det er den bedste, og jeg kan slet ikke undvære den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  http://youblush.looklab.dk/files/2010/09/Lash-Queen-Sexy-Blacks_0x440.jpg

  Helena Rubenstein Lash Queen Sexy Black er den bedste, jeg har prøvet 🙂
  Børstehovedet gør det på en eller anden måde ret nemt IKKE at få klumpede øjenvipper/edderkoppeben.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  The rocket fra Maybelline, er sindsygt god, og til og betale. Man får flotte adskilte fyldige vipper. Man kan få den i bilka til omkring 80-90 kr. Men i matas skal du betale 110

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Make Up Forever’s Smoky Lash er fantastisk, og kan købes i Sephora til en overkommelig pris 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Jeg sværger til L’oreals Double Extension (den som er guldfarvet og hvid) og også Volume Million Lashes 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Diorshow iconic overcurl, jeg er ikke sikker på hvad den koster. Det er selvfølgelig ikke den billigste mascara du kan købe, men den er simpelthen fantastisk. Den separere vipperne og giver pæn længde, og det bedste er, at den ikke smuldre! 🙂 jeg er også stor fan af cliniques mascarae:):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Har brugt Volume Million Lashes fra Loreal lige siden den kom ud, og det er den perfekte mascara. Nu har de lanceret Excess-udgaven, som er den røde, og den er seriøst mere end perfekt. Lange, fyldige vipper, som buer uden klumper, og dem koster kun 140 kr., og er ofte på tilbud. Har virkelig intet dårligt at sige om den, og jeg skifter aldrig mascara igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L’oreal Volume Million Lashes, den har jeg brugt de sidste mange år. Jeg er helt vild med den! 🙂 hvis man ikke er til gummibørste, skal man nok ikke købe den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja P

  Jeg kan varmt anbefale L’orèal telescopic (den sølv) og Chanel Inimitable Intense!
  Chanel køber jeg når jeg er ude og rejse, fordi den er rimelig pricy, og så holder den heller ikke ligeså længe som telescopic. Men ellers er L’orèal telescopic min favorit! Har brugt den i 3 år snart. Den koster lidt over 100 kr og den holder godt. Fnuldre ikke, og giver rigtig god længde, selvom jeg i forvejen har meget lange vipper. Man kan sagtens bygge den op til god volumen, uden den klumper 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Jeg er afhængig af Maxfactors Masterpiece mascara. Den giver mig de smukkeste, lange og fyldige vipper og folk giver mig altid komplimenter for mine vipper, så der må være noget om snakken. Jeg tror kun at den koster 129,- i Matas – den er virkelig værd at give et forsøg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helena

  Jeg har fundet min drømme mascara, og det var egentlig en jeg købte fordi jeg var for fattig til at investere i en dyr en af slagsen, som jeg plejer. Den er fra rimmel og koster 99,- Har aldrig været så tilfreds med en mascara før! Rimmel glam eyes “day 2 night” .. Der er 2 børster i. En smal og lidt “stiv” børste til længde, samt en blødere og større børste til fylde. Man kan virkelig arbejde godt med vipperne, og får næsten altid et rigtig godt resultat 🙂 Har købt den 4 gange i træk nu… Så det er vidst en jeg vender tilbage til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Jeg har de sidste par år været kæmpe fan af Cliniques mascara, som skal fjernes med lunken/varmt vand. Det er så lækkert man kan undvære makeup-fjerneren, og ens vipper bliver lange og perfekte! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca

  max factor false lash effect 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til salg på webshoppen