Verdens bedste gulerodskage

Søger den perfekte Epilator

Det er lige før jeg skal starte en ny kategori der hedder ‘søger den perfekte…’ med alle de ting jeg spørger jer til råds om. Men det er altid helt vildt fedt, og selv de mest mærkelige ting jeg søger, har I gode tip til. Nu er det sådan at jeg har besluttet mig at købe en epilator. Det har jeg egentlig tænkt på i meget lang tid nu, men jeg synes der er så mange at vælge imellem derude at jeg ikke ved hvad jeg skal tage og så ender jeg bare med at droppe det. Men til armhuler og bikinilinje mm. der vil jeg simpelthen ikke bruge en skraber (intet problem på mine ben da jeg har meget fine lyse hår og mine ben altså derfor er helt glatte og bløde selv med skraber). Og jeg synes det bliver dyrt i længden og blive vokset professionelt og derudover er det lidt irriterende at hårene skal have en vis længde før man kan komme igen. Så nu tænker jeg at epilator er mit næste, og bedste, våben i kampen.

Jeg kunne godt tænke mig at den kan fjerne selv de små hår. Derudover er det nok smart at den kan tages med i badet. Jeg synes allesammen ser grimme og voldsomme ud og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gå efter. Så er der prisen, den skal selvfølgelig ikke koste alt for mange tusinde kroner heller. Jeg har også læst Emilys anmeldelse af Gilette Venus Naked Skin som er sådan en permanent hårfjerningslaser – det lyder sgu meget sejt, også hendes resultater so far, men den er alligevel lidt for dyr til mit budget (den koster 3000 kr.) og så virker det også som et projekt der er lidt tidskrævende.

Så back to epilator, jeg tror sådan en og jeg kunne blive bedste venner. Men nu skal jeg bare finde den helt rigtige af slagsen. Indtil videre, i min lange søgen, har jeg fundet ud af at Braun og Philips laver nogle rigtig gode epilatorer. Men her kommer I ind. Bruger I det selv? kan I anbefale mig en? Vigtigst er jo at den gør jobbet som den skal. Vil I så ikke lægge en kommentar så jeg kan prøve at se om der er enighed om en eller to jeg kan overveje.

Det vil være en kæmpe hjælp hvis I gør det, nu er jeg sgu træt af voksbehandlinger, dyre barberskrabehoveder der skal skiftes hele tiden og ikke mindst at kigge på fucking epilatorer hver dag når jeg ikke har andet at lave. Så ophidsende er det jo altså heller ikke. Men jeg tror jeg har fået læst samtlige tests og anmeldelser der er derude.

På forhånd tak søde læsere!

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

36 kommentarer

 • Marie

  Hej Line 🙂 Jeg faldt lige over din artikel og du har sikkert for længst fundet den epilator du ville have. Men til andre der læser med her kan jeg anbefale en braun silk epilator som jeg har købt på beautycos for 800 kr.. men der er mange flere til under en tusse – her: https://www.beautycos.dk/kategorier/elartikler/epilator/ Og tusind tak for en god blog 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har rigtig dårlig erfaring med epilator – fik sindssygt mange indgroede hår, men det kan jo selvfølgelig være fordi, de var lidt kraftige..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså nu ved jeg ikke om det er for sent at komme med mine gode råd, men jeg har en braun silk epil 3 eller sådan…det er en oldnordisk sag der nok nærmest er 10 år gammel men den virker dog fint. Jeg er dog først for nylig begyndt at bruge den meget, da jeg tidligere ikke kunne komme igang med at bruge den andre steder end på benene, da jeg er sådan en tøs med en lidt lav smertetærskel 😉 Men så begyndte jeg at få vokset armhuler og bikinilinie. Jeg synes dog det var meget for dyrt i længden, så ca en uge efter en voksbehandling begyndte jeg at bruge epilator under armene og i bikini linien – OG DET GØR SLET IKKE ONDT! Jeg har fundet ud af at i starten er det en god ide at gøre det en gang om ugen (jeg gjorde det fx hver weekend) mht smerte og mht at så får man alle hårene til at vokse nogenlunde lige hurtigt. Nu gør jeg det dog kun når jeg kan se det trænger 😉 Men det med at få udført en voksbehandling først er virkelig smart, jeg har hjulpet mange til sagtens at kunne bruge epilator under armene og bikinilinien som er nogle meget følsomme punkter. Det er jo sådan at håret bliver revet op med roden både ved epillator og voks og det er sindssygt smertefuldt hvis man bare starter med epilatoren for så er det en meget langsommelig process ift hvis man får det gjort med voks hvor smerten er ovre på to sek. Hvis hårroden ikke er “vant til” at blive trukket op på denne måde, er det smertefuldt MEN hvis man en uge tidligere har fået udført en voksbehandling så er hud og hårrod mere vant til det 🙂 Okay nu har jeg skrevet alt for meget, håber du kan bruge noget af det til noget? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej 🙂

  Kan godt forstå dig, det er en jungle! 🙂

  Jeg købte en epilator i Matas fra Remmington for snart 5 år siden, helt almindelig, til omkring 200kr på tilbud (koster vist oprindelig 500,-)

  Som sagt har den været alle pengene værd! Smerten kan jeg sagtens leve med, men hvis jeg skulle have en ny ville jeg nok også købe en der kunne bruges i badet. Magter ikke at der er små hår over det hele bagefter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg har selv denne: http://www.pixmania.com/dk/dk/4777888/art/braun/epilateur-silk-epil-7-pro.html#srcid=10826&CodePromo=oui

  som jeg har været rigtig glad for! Den har nok flere funktioner, end hvad du leder efter, men den har flere forskellige hoveder, som man kan benytte sig af. I starten brugte jeg et hoved med en massør for, at man lige skulle vænne sig til “smerten” – men ja, den er genial! Og den kan netop bruges i badet, så det er helt klart pengene værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Købte selv en for lidt over en måned side, efter lange og mange tanker omkring det. Kunne jeg holde smerten ud? Var det pengene værd? osv.
  Jeg kan kun sige jeg er positivt overrasket indtil videre.
  Jeg bruger min under armene, hvilket den er helt perfekt til, og behøver aldrig at bekymre mig om jeg lige har de der små grimme stubbe, der bare kommer efter få timer, synes jeg. Det gør ondt, men sammenlignet med hvor relativt få hår der er under armene, synes jeg sagtens smerten kan holdes ud. Specielt hvis man bruger den under bruserne samtidig.
  Ift. bikinilinje har jeg ikke vovet mig “rigtigt” ud i det endnu, så der har jeg ingen erfaringer at fortælle.

  Jeg undersøgte utrolig meget inden jeg købte hvilke der var bedst til pris, og endte op med at finde ud af at Silk Epil 7681 fra Braun var bedst til pris i næsten alle anmeldelser. Jeg fandt den til kun 800 kr. på merlins webstore, hvor den i sammenligning sælges for 1300!!! hos matas. Så det er virkelig værd lige at tjekke pricerunner inden! 🙂

  Håber du finder en god en og bliver glad for den! Jeg fortryder det ikke et øjeblik.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hvis jeg var blogger, så ville jeg satme håbe at firmaer kastede ting efter mig, haha. Men jeg synes helt ærligt at det virker som om, at du er pisse ligeglad med hvad du får kastet efter dig af gaver, og hvis du fik en epilator, så ville ethvert normalt menneske satme også bare sige ”herre fedt, jeg starter sgu en blog” istedet for at få ondt i røven. Jeg synes at du er pisse sej, line sofie. Og jeg elsker din ”jeg søger” for søger vi i virkeligligheden ikke allesammen det? Jeg har ihvertfald i flere år gået med tanker om en epilator og søgt efter den rigtige, igennem anmeldelser osv. det samme med mascara. så thumps up og flere af disse indlæg. Har desværre intet råd, da jeg jo selv leder, hehe. glæder mig til anmeldelsen. En anmeldelse fra et ægte og behageligt menneske :*

  xoxo.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanne

  Hvis jeg var dig, ville jeg lige lave et par til af disse indlæg. Ville ikke kunne dy mig, når folk skal have så ondt i r*ven 😉 Thihi.

  Indlægget gav mig lige mod på at begynde på at bruge min igen, det er en lilla/lyserød en fra Philips. Kan ikke huske modellen, men den er ganske god. Glæder mig til at høre hvilken epilator, du ender med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Du skal altså bare have en epilator MEN MEN MEN, jeg vil forslå dig at købe en, du kan tage under vand ! Ligesom mig 😀 Det er så meget mindre smertefuldt og lige så godt ! Jeg startede med en der ikke kunne og min smerteterskel holdt ikke til det, specielt ikke ved bikini linjen som du efterspørger ! jeg bruger min ved bikini linjen nu og den er ikke klodset og “bukker sig” efter formerne 😉 faktisk super god !!
  Det er brauns wet & dry – jeg har pricerunnet for den billigste til dig og her er link:

  http://www.postmeshave.dk/products/62570-braun-silk-epil-7-wet-dry-dual-epilator.aspx?affiliateid=4&utm_source=pricerunner&utm_medium=cpc&utm_campaign=pricerunner

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg bruger selv epilator og er glad for det. Og jeg bruger den kun på mine ben, og det gør jeg skal epillere mine ben en gang om ugen, hvilken er så dejligt! Det afhænger selfølgelig af en forfængelighed og hårvækst 😉
  Jeg prøvede den på min bikinilinje, men det har ganske enkelt ikke virket for mig. Det var meget smertefuldt og fik bumser/irritationsknopper.
  Og det er smertefuldt! mine ben er blevet mindre sarte, og det er ikke noget problem, men har ikke lyst til at bruge den i min armhule.
  Vi har måske forskellig smerteterskel, men bare lige en heads up 🙂

  Vh Stine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tak Stine 🙂 Jeg vil kaste mig ud i det på trods af smerter ! hihi

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea Madsen

  Hej!
  Jeg købte sidste sommer Philips satinelle soft epilatoren til 200 kr(?!) på tror det var wuptis hjemmeside og har været en virkelig god (og endda også billig investering! Den gør ikke særlig ondt efter 2 gange og det tager ikke særligt lang tid at tage begge ben eller hvor man ellers vil være glat! Og så holder det også længe… Satinelle er en lille smart og meget piget udseende tingest man også sagtens kan bruge i bikini linjen! Det vil jeg klart anbefale, selvom prisen er meget overkommelig så er epilatoren virkelig god!
  Håber det var til hjælp 🙂 god sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   uhhhh det lyder jo helt perfekt! dén vil jeg lige tage et kig på med det samme. tak . god sommer til dig også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Hej

  Jeg var også i tvivl for et par år siden. Både om en epilator var det rigtige og om jeg kunne holde ud at bruge den. Så jeg købte en Braun Silk Epil på Trendsales (af en der ikke kunne holde den ud) ret billigt.
  Har aldrig fortrudt! 🙂 Jeg bruger den ikke til ben, det er lidt for omfattende et projekt, men til bikini og armhuler er den ganske fin. Synes dog ikke det holder mere end et par uger.

  Held og lykke med det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   den har jeg også hørt meget om.. silk epil.. lige nu kunne jeg godt forestille mig det kunne blive den. tusind tak 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg har en Philips SatinPerfect med en hulens masse ekstraudstyr. Det eneste jeg rigtig bruger af det, er den lille smarte ledningsfri ekstra-epilator, der er specielt egnet til ‘delikate’ steder. Brugte den i starten under armene, men synes simpelthen, det gjorde herrenas (i modsætning til benene, hvor jeg intet mærker), det blødte for hvert hår, der blev trukket ud, og det holdt højst et par dage… Nu bruger jeg den i bikinilinjen, men jeg må indrømme, at jeg ikke synes, det holder ret længe – de nye hår er godt nok bløde og fine, men de er der stadig!
  Til benene virker den dog upåklageligt, så skal ikke sige, om det bare er mig, der er udstyret med specielt genstridig hårvækst 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hej!

  Jeg forstår godt du ønsker at prøve noget andet. Jeg blev også træt af skrabere og smertefulde voksbehandlinger 🙂 jeg har derfor købt braun silk epil 7 til omkring 800 kr i elgiganten. Den levede helt op til mine forventninger! Jeg kan tage den med i badet og den batteriet holder rigtig længe! Derudover fjerner den hårene rigtig fint og det var faktisk kun smertefuldt ved første behandling 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hvor længe holder en behandling ? Altså hvor mange uger mellem hver? 🙂 jeg har hørt om den før nemlig og overvejer den meget..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

   Ca 3 uger vil jeg sige 🙂 jeg bruger næsten kun
   min under armene og det klarer den rigtig fint.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   ej hvor dejligt.. er den god til bikinilinje ved du det? eller er den lidt for ‘stor og grov’ ?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lærke

   Det ved jeg ærlig talt ikke. Jeg bruger den ikke selv i bikinilinjen, da jeg synes det er smertefuldt, men den har to funktioner – en hurtig og en lidt langsommere, hvor den mere langsomme nemmere tager de små hår (min erfaring). Tror sagtens den kan bruges i bikinilinjen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sofie

  mon ikk du får en sponsoreret, ligesom de andre gange du har lavet et ‘søger den perfekte’, eller får en i gave? Det må sgu være lækkert at være blogger!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   haha jeg klager ikke. Men der er nu også masser af gange hvor jeg har spurgt læsere til råds og ikke har fået noget. Jeg regner nu ikke med at få en epilator smidt i min retning, og jeg er vil gerne købe den, NU agtigt. Men du har ingen råd går jeg ud fra? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura G.

   Tænkte præcis det samme 😉 Men alligevel er det også en smart både at få gode råd på! Jeg læser i hvert fald med her i kommentarfeltet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Clara Bugge

   Me too – nogle gange kan man som læser godt være lidt i tvivl om, hvorvidt bloggeren skriver om emnet i håb om at få det sponsoreret og derfor ikke betale. You never know.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej Clara. Jeg er ked af I har det sådan med min blog egentlig? jeg synes aldrig jeg har gjort noget uærligt eller ført jer bag lyset på den måde?

   FYI har jeg lige købt en epilator til bikinilinjen og jeg glæder mig til at bruge den. Men øv at I tænker sådan om mig 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • K

   Nu skal der ikke være nogen diskussion herinde på Line Sofie’s blog, men jeg føler lige for at komme med en kort indskydning. Har i nogensinde lagt mærke til alle de tons vis af tøjkollager fashionbloggere laver med overskriften “wishlist”? Jeg var lang tid om at fatte pointen, men formålet er jo udelukkende at få diverse dyre mærkevarer smidt i nakken for at reklamere for dem. Det er egentlig derfor ret irrelevante indlæg for læseren i mange tilfælde, men på Mi confesion synes jeg, at det er noget helt andet. Line gør altid et arbejde ud af indlæggene, og jeg synes det er både interessant og relevant at følge med i. Selvfølgelig er det da lækkert at score nogle ting på den bekostning, men come on, det er jo ikke hammer dyre items, der i forvejen ikke er til at betale, hun får sponsoreret. Line gør et virkelig fint arbejde med bloggen, og det er da skide smart, fedt og fantastisk, hvis nogen sågar vil donere en epilator til hende. Jeg har et stort smil på læben og håber, at vi får lov at følge med i denne lille proces også. For min skyld må du skrive tonsvis af disse indlæg, jeg er bare glad og lettet hver gang, der dukker noget nyt fra Mi Confesion op på bloglovin. God onsdag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Du ér altså min yndlingslæser.. ! Tusind tak for den kommentar, jeg gør virkelig alt for ikke at få firmaer til at sende mig ting skjult. Mange tak for din kommentar, jeg føler også selv jeg gør et kæmpe arbejde også for ikke at lade bloggen drukne i spons osv.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marie

   Kære Line Sofie,
   Hvilken en har du fundet til bikinilinjen?? Jeg leder selv efter noget til det mere sensitive sted..

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ninette

   Hvor er det synd, at I har så ondt bagi over andre piger med succes. Det er da den smarteste måde at få gode idéer og råd på af Line Sofie. Ville i sådanne situationer (står selv i samme epilatorsituation pt.) ønske jeg havde så stort et forum at få hjælp fra.
   Det er skørt, at I læser med, hvis I ikke kan tåle, at succesfulde bloggere ind i mellem får tilsendt gaver i deres retning. Det er trods alt et arbejde, fuldtid eller ej.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura G.

   Fra min side var det altså ikke noget negativt ment, men mere en tanke – Line Sofie er vel også interesseret i at vide hvordan sådanne indlæg modtages hos (nogle af) læserne. Og Line Sofie: du har aldrig ført os bag lyset, og jeg synes heller ikke hverken dig eller din blog fremstår uærlig. Jeg har altid syntes om din blog og gør det stadigvæk. Synes bare det var pudsigt, og da der var en der havde skrevet netop det jeg tænkte, syntes jeg også du fortjente at vide at hun måske ikke er alene. Jeg synes ikke der er noget galt med indlæg som dette – jeg får selv gavn af at læse alle andres forslag. Du skriver jo også selv at du burde oprette en ny kategori der hedder “jeg søger den perfekte…”. Så no hard feelings herfra! Du er stadig en blogger med integritet og nærhed, og jeg sætter stor pris på at læse din blog!
   Så Ninette og K, hold lige igen med at sige at jeg har ondt bagi og forklare jer på Line Sofies vegne. Vi er på samme hold.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hej Line Sofie

  Jeg har en fra Braum, kostede ca. 900 kr. Den er vildt god og jeg er rigtig glad for den.

  Dog er jeg i tvivl om epilator er god til det du har behov for. Jeg kan fx ikke bruge min under armene og i bikinilinjen. Det er den simpelthen for voldsom til og det er samme erfaring jeg hører fra veninder der også bruger epilatorer. Hvis jeg gør det/kommer til det, gør det voldsomt ondt og jeg bliver rød/irriteret og får små sår. Huden er alt for tynd til det som epilatoren gør. Jeg bruger kun min på benene.

  Men jeg tænker, at flere må have samme behov som dig. Så måske der er nogle der egner sig specielt godt til de sarte steder med tynd hud. Måske der er nogle der er lavet specifikt til det. For med min erfaring, så egner de almindelige sig ikke til det.

  Håber du finder en god en.

  /Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Ja det har du nok ret i. Jeg tænker at der må findes nogle lidt mindre ‘grove’ af slagsen da jeg jo slet ikke har behovet på mine ben. Men tak for tippet, skal nok ikke lede efter ‘en almindelig’ så 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hansen

  Hej!
  Først vil jeg gerne sige, at du er et utroligt sympatisk menneske. Måden hvorpå du udstiller dig selv gør, at du virker som en ven. I hvert fald for mig. Jeg holder meget af at læse din blog, og jeg glæder mig altid til nye indlæg! 🙂

  Back to epilator; min kæreste har købt en fra Phillips til omkring 500kr. Han bruger den til bryst, og den er rigtig god. Han bliver helt silkeblød og pludselig er det dejligt at ligge med hovedet på hans bryst og se film, haha!

  Held og lykke i din søgen – laver du et indlæg/en anmeldelse af hvad du vælger? Det ville være dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak Maria 🙂 Ja jeg skal nok komme med anmeldelse/indlæg af den jeg vælger og hvordan den er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Verdens bedste gulerodskage