Søger den perfekte Epilator

Lykke

 photo IMG_8887.jpg photo IMG_8870-1.jpg photo IMG_8734.jpg photo IMG_8777.jpg photo IMG_8810.jpg photo IMG_8822-1.jpg photo IMG_8729.jpg
Nogen gange glemmer jeg hvor glad jeg bliver når jeg har taget mit spejlreflekskamera med et sted. Det er med det jeg fanger nogle af de øjeblikke der gør mig allermest lykkelig. Her er en lille bunke af dem. Fra nu af vil jeg prøve at huske det.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

11 kommentarer

 • Camilla

  Sikke et fantastisk billede af Flo og din niece!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jacqueline

  Har fulgt din blog længe, og jeg må indrømme, I er det smukkeste par jeg længe har set! Dejligt at se dig så glad igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nana

  Billede nr. 5 er så sødt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det altså skønne billeder!
  Og den sidste kage får mig jo nærmest til at savle!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ida

  Billede 5 er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har sådan savnet dine smukke billedindlæg – så det her indlæg ramte mig lige i hjertet. Jeg kan ikke helt begribe din fantastiske evne til at fange og indkapsle så sigende øjeblikke helt uden ord. Dine billeder taler på en måde, som mine ord aldrig helt kan komme til. Og det er så fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Åhhhh smukke Rikke <3 Tusind tak. Der skal uden tvivl flere billedeindlæg herind!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Mondrup

  Elsker selv at fotografere, og et godt billede kan seriøst redde min dag!
  De to billeder af børnene ser super skønne ud!

  camillamondrup.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Bach

  En god påmindelse. Er selv ved at uddannet mig til fotograf og jeg skyder nemlig også bare iPhone når jeg har fri. Men det er bare slet ikke lige så lækker kvali, og ens lykke fortjener jo det bedste:-)

  God dag!
  Kh en fast læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca

  årh, billede nummer 5 :):)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er nogle dejlige billede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søger den perfekte Epilator