Instagram # 16

En afslutning

 photo mmmm1.jpg
Alle billederne er fra min instagram (linesofiegyldholm). Jeg ville lige komme med en afslutning på vores 40-day challenge som vi stoppede pludseligt. Jeg havde ikke tid og overskud til den heftige debat og jeg magtede ikke de mange beskyldninger fra folk som følte at jeg opfordrede til spiseforstyrrelser og at de blev dårlige/ville stoppe med at følge mig etc. Det er måske svagt af mig, men det var det jeg besluttede mig for at jeg lige kunne overskue nu. Jeg har eksaminer og andre ting at tænke på. Min veninde synes heller ikke det var specielt sjovt. Så vi stoppede med at blogge om det. Vi fortsætter stadig vores lille challenge og ‘bikini bootcamp’ men jeg kommer ikke til at fortælle så meget om det herinde undervejs. Når jeg er helt færdig med projektet (længere ind på sommeren, omkring juli) har jeg dog besluttet mig for at lave en videoblog hvor jeg fortæller om projektet, nupo, vægttab og alt det som jeg har tænkt på i mange år. Derudover lover jeg hermed at vise mig i bikini (!) samt fortælle hvad jeg har tabt i både kg og cm. Sådan. Så er der da lidt at se frem til til de af jer der havde glædet sig til at følge min challenge. Jeg er ked af at vi skuffer alle jer søde piger der fulgte med, jeg håber at det er forståeligt at vi stoppede. Og jeg håber at jer der startede med os stadig hænger i – we can do it:)

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

   

9 kommentarer

 • Tine

  Hvor er bare ærgerligt, at folks kritik skal fylde så meget, så du ikke har lyst til at skrive om det. Jeg glæder mig dog til din up date til sidst. Jeg er selv gået igang vægttab/ kostomlægning gennem lchf. Kender du det? Jeg virkelig blevet posivt overrasket, måske var det en mulighed efter nupo kuren for at holde vægten og samtidig spise god, sund og velsmagende mad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marit

  For det første er det enormt dårlig stil af folk at blande sig i noget der ikke har noget med dem at gøre, men for det andet er det nok en del af hele blogging-kulturen.

  Jeg er ikke rigtig selv tilhænger af hverken NUPO eller andre Allevo-lad-os-leve-af-at-drikke-shakes, istedet for rent faktisk at lave en livsstils-ændring der ikke kun varer i 40 dage.

  Det er pisse hårdt og svært at skifte de søde sager og junken ud med alle former for clean-eating, men ikke desto mindre er det det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og for min fremtidige krop.
  Det kan kun anbefales på det varmeste herfra 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er så mange idioter derude! Jeg glæder mig til en opfølgning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Hvor er det bare ærgerligt (og typisk!) at der findes så stramme mennesker, der ikke engang kan glæde sig over, at andre kæmper for at nå deres mål. Jeg arbejder selv meget hårdt for at tabe de sidste 5 kg af det, jeg tog på i mit sabbatår samt genopbygge min muskelmasse – og hvis jeg hele tiden skulle skydes ned af folk, så ville jeg slet ikke magte det mere.

  Så jeg forstår godt at du har stoppet med din challenge, men øv, hvor er det bare skideærgerligt 🙁

  Kærligst, Mie // http://madmedmie.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er vildt øv at vi ikke har kunne følge med undervejs. Jeg glæder mig til at se hvad resultatet er blevet til. Det er altid spændende med forandring! Man skal gør, hvad der er bedst for en selv. Hvis de der kilo for meget generer en, skal de væk!

  Godt gået:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes det er lidt tamt, at man ikke engang kan dele sine forventninger, meninger & resultater som blogger uden at skulle skydes ned af sine læsere med trusler om at afslutte bloglæsningen :/

  Jeg syntes selv, at det er inspirerende at læse om folks forskellige former for “kamp mod de ekstra kilo” & vejen dertil – så glæder mig til at se dine personlige resultater (vild med billederne btw) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til videobloggen! Held og lykke. Har selv tabt 20 kg, det er noget af det bedste der er sket for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Wow hvor er du smaddersej! Pisse godt gået. Tillykke, og ja kig endelig med ind på videobloggen. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øvøv, jeg ville ellers vildt gerne have fulgt med. Men jeg er glad for at du vil komme med en afrunding på det, og glæder mig til at se dig i bikini hahahahah

  http://Www.agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 16