I want: Stripes

Storm

Alting er lidt mere uhyggeligt om natten. Jeg vågner ved at vinden banker på ruderne, taget knager og det rusker vildere end nogensinde i buskene. Jeg føler mig så lille når jeg ligger der midt i rummet omgivet af alle de lyde. Min vejrtrækning bliver lidt hurtigere og jeg bliver utryg. Men så vågner du. Du kysser min skulder og lægger din varme krop ind til min og holder om mig. Du aer mig blidt på kinden. Og så siger du ‘jeg passer på dig’. Du passer på mig. Dine ord fylder mere end alle rummets uhyggelige lyde. De rammer mig lige i hjertet. I det øjeblik har jeg lyst til at kysse dine bløde læber og aldrig nogensinde trække mig væk igen. Det er så fantastisk. Jeg er lykkelig. Og øjeblikket, følelsen, er så skrøbelig at det næsten gør ondt. Jeg lukker mine øjne, mærker dine arme omkring min krop og hvisker ‘jeg elsker dig’.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

14 kommentarer

 • Det er 27 dage siden jeg sidst har set min kæreste, fordi jeg er taget på højskole.
  Der sker så meget i mit liv lige nu og jeg elsker at være her, så højt, at jeg flere gange har haft lyst til at droppe vores aftale om, at jeg skal hjem næste weekend så vi kan ses.

  Men tak for, at du lige mindede mig om, hvad det er jeg skal hjem til.
  Nu kan de næste par dage faktisk slet ikke gå hurtigt nok. TAK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du er simpelthen så dygtig. Giver de andre ret. Jeg ville elske at læse en bog skrevet af dig. Du er helt igennem inspirerende. Verdens bedste blog! 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michella

  Der holdt jeg lige vejret… Det er så smukt skrevet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Lige præcis denne slags indlæg, er grunden til til at jeg læser din blog 🙂 Du skriver så smukt – håber du overvejer at udgive noget på et tidspunkt. Har læst en masse blogs efterhånden, men vender altid tilbage til din !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Boxill

  Åhh.. Så er du tilbage, dejligste Line Sofie! Det er det her, jeg har aller aller allermest har savnet og så dine fantastiske billeder 😉 Jeg har fulgt din blog længe og været med igennem det hele. Det her indlæg gav mig kuldegysninger, tårer i øjnene og et smil på læben! Hvor er du et dejligt menneske og dejligt, at vi/jeg kan følge din udvikling.
  Du giver håb til alle os håbløse romantikere.
  Kærligt Emma

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Du skriver så fantastisk smukt, fik helt kuldegysninger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Så smukt.. Giver mig en klump i halsen. Hvorfor ved jeg ikke. Men hvor er det dog smukt skrevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Er jeg den eneste der sidder på kuldegysninger…?

  Er det rigtig, at du har skrevet lidt på en bog – mest for dig, men har overvejet at udgive?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Tusind tak Julie. Ja det er rigtigt med bogen 🙂 Jeg er stadig i fasen hvor jeg ikke helt kan finde ud af om det skal udgives.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sissel

   Håber virkelig den bliver udgivet 🙂 Jeg er helt tosset med dine tekster.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg har gåsehud. Dine tekster rammer plet. Jeg kan forholde mig 100% til dine følelser, det er så skræmmende.

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh, jeg dør lidt, når mine to øjne læser sådanne kærlige ord, om den tosomhed de savner at stirre ind i.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want: Stripes