Så tæt på nu

Instagram # 15

 photo Desktop1-2.jpg
Jeg fik en mail forleden om hvorfor jeg aldrig poster indlæg om Ono på min blog. Jamen altså Ono er faktisk en aktiv lille herre på min instagramkonto, men jeg har ikke så meget at skrive om ham her. Så det jeg ville sige var at når jeg er stille herinde så er jeg aktiv hver dag på instagram. Og Ono har sit helt eget hashtag hvor alle billeder med ham er samlet. Min bruger på instagram er linesofiegyldholm og Onos lille fotoalbum findes ved at skrive #lillebitteo. I morgen skal jeg tømme min lejlighed og onsdag skal den overdrages. Champagnen er lagt på køl. Jeg er glad. glad. glad. Uh og forresten er jeg snart nået 4000 følgere på bloglovin’ og jeg planlægger en konkurrence. Jeg mangler bare lige at finde en herre sej præmie I kan vinde, men I må gerne hjælpe mig derop ved at følge mig via linket herunder. Vi ses snart igen. Det lover jeg:)

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så tæt på nu