Love

Instagram # 14

 photo Desktop93.jpgHej alle. Så har jeg været stille herinde i en uge. Jeg har faktisk haft lidt blogkrise og overvejet om det var på tide at lukke den ned. Men det har også stukket lidt i hjertet. Men med mig er inspirationen for at blogge virkelig som vinden blæser. Et sted hvor jeg dog er aktiv hver dag er på instagram (linesofiegyldholm) og billederne herover er taget fra den sidste uge der er gået. Min smukke kæreste kom tilbage efter 2 mdr. i Frankrig og han har så været her. Det er han stadig. I går mødte han min storebror, hans kæreste og min niece og nevø for første gang, det var virkelig hyggeligt. I dag skal vi besøge min mor i hendes lille nye hus og senere mødes med min lillebror og hans kæreste og spise mad og se film sammen. Jeg får rigtigt slæbt Flo rundt til min familie. Men han tager det rigtig fint, han er sød og glad og det er jo dejligt. Nå men jeg har dog besluttet mig for lige at slå lidt koldt vand i blodet inden jeg tager en beslutning om bloggen, for jeg er jo virkelig glad for den. Og det vi har sammen herinde. Og så handler det jo nok også om at jeg synes det er lidt sjovere at være kæreste lige nu end at sidde foran computeren og blogge. Det håber jeg I bærer over med. Men hey, følg mig da lige på insta så 🙂 Kys og god påskedag.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

27 kommentarer

 • Johanna Bybjerg

  Please ikke luk din blog!!!:( Jeg elsker at sidde og læse dine nye og gamle indlæg, på stille dage hvor jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal gøre af mig selv! Jeg elsker den måde du fanger dine læsere på (i hvertfald mig) ved at trække os med ind i dit univers! Forstår der vil være stille perioder, men må bare ikke lukke den ned!!:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • neeeeeeej, Line Sofie, du må for alt i verden ikke stoppe med at blogge. hvor skal man så se hen for at læse dybe, personlige indlæg på blogscenen?

  tag hellere en velfortjent pause ind imellem – nogle gange er der bare ikke nok dage i året til at være studerende, forelsket, kæreste, ven, datter, søster og blogger.

  Kh Luka

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Som én anden siger, hellere ét indlæg hvert halve år end aldrig! Din blog har betydet meget for mange af os – mig sig inkl. – og jeg ville være frygtelig ked af, hvis det sluttede hér.

  God påske 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Hej søde Line-Sofie

  Din blog har været den eneste blog jeg nogensinde har gidet læse. Den er ikke oprettet for at tjene penge og blive populær. Selvfølgelig kan man udnytte den popularitet bloggen har fået, når man er fattig studerende. Men du gør det så fint.
  Dine indlæg er smukkest når der er få. Du giver mig noget at tænke over og samtidig gør mig bevidst om følelser jeg ikke vidste jeg havde. Jeg har snart fulgt dig i et år nu, og prøver nogengange at surfe lidt rundt, i håb om at finde andre inspirerende bloggere, men forgæves altid.
  Du har skrevet så meget mens din tid var svær, og nu når du endelig er glad, må du godt få et pusterum. Det er jeg sikker på alle forstår.
  Jeg beundrer at du tør dele så mange tanker og følelser med verden. Jeg forstår godt du har lyst. Skrevne ord er en god måde at få det ud på.
  Jeg tror du vil fortryde at lukke bloggen ned. Det er din historie, der er skrevet. Du er i gang med et nyt kapitel. Du vil starte flere nye kapitler. Ikke tænk på om vi synes det er kedeligt. Fordi det bliver den aldrig. Den rummer så mange følelser.

  Knus Sine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg håber virkelig ikke, at du lukker din blog ned. Elsker dine indlæg – du er klart min yndlings blogger! Jeg tror altså også, at dine læsere har fuld forståelse for, at du har et rigtigt liv, du skal leve og ikke et konstrueret liv til glæde for bloggen. Men jeg tænker, at du måske kunne spørge os læsere, om der var noget, vi godt kunne tænke os, du skrev om – det kunne give nogle sjove og anderledes ideer. Ellers er det hyggeligt at følge med på instagram.
  Tak fordi du deler dit liv og dine tanker med os – det er sgu flot, at du gør det!
  Nyd din påske, din familie og kæreste! Jeg skal nok blive ved med at læse med, uanset hvor lidt du blogger. Du må aldrig føle et pres til at skulle blogge uden at have lyst selv!
  Hilsen Pernille.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Hej line-sofie !

  Jeg synes du skal gøre det du har allermest lyst til, det kan godt være der sidder nogle læsere og siger du ikke må lukke bloggen, men det er også vigtigt at du er helhjertet med i det for ellers stikker passionen jo ikke igennem 🙂 Måske fylder din fortid på bloggen også meget… Forstå mig ret – P er over det hele og du har Flo nu, som er god ved dig, sund for dig! Jeg ved at selvom jeg var kommet over min ex – ville jeg også være træt af at blive mindet om ham hele tiden 🙂 Måske du skulle starte fresh ? en mi confesion vol 2 `?

  Alt det bedste til dig – Jeg er blot en læser der stadig ville savne dine kloge ord men også synes personen bag er det vigtigste !!

  kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  NEEEEEEJ! Du må ikke stoppe! Hellere ét skide godt indlæg hvert halve år, end ingen! Please bliv ved!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Åh, Sofie – du må endelig ikke lukke bloggen. Det er okay at være kæreste engang imellem; der er jo ikke noget bedre. Men hellere små skønne indlæg som dette engang imellem end ingen. Jeg ville ihvertfald savne min yndlingsblogger, hvis du vælger at stoppe helt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Blogging behøver ikke at være hver dag for at være real. Slet ikke.
  For det er virkelig hvad du er. Real altså.
  Din måde at skrive på, og din smukke måde at se ud på og være på, gør at man bliver rørt og kan relatere.
  Du må endelig ikke stoppe. Om så det kommer til at betyde, at du kun laver indlæg når du føler for det.
  Om ikke andet, kan man som læser altid kigge tilbage på de mange indlæg du allerede har lavet.
  Hilsen En Dedikeret Læser

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte Christensen

  din blog er så inspirerne , du har hjulpet mig sindsygt meget igennem min kæreste sorg som jeg stadig bearbejder og når det står allerværst til tænker jeg på dig og siger til mig selv vis line sofie kan så kan jeg også , så være sød ikke at luk din blog , så tag heller en lille pause i ny og næ , du skriver så smukt 🙂 og jeg nyder at læse den

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Sophia

  Der er fuld forståelse, også fra min side, mht. til blog indlæg og hyppigheden af dem, men luk endelig ikke ned!
  Nyd din mand og det, forhåbenlig snarest, kommende forår og dyrk nuet istedet for bloggen.
  Som Nanna skriver, så er der en masse guldkorn i alle de indlæg der allerede er skrevet, som vi jo altid kan hygge os med 😉
  God påske!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Neeeeej, du må ikke lukke din blog!
  Selvom jeg virkelig godt forstår dig, så har din blog hjulpet mig rigtig meget. Dine indlæg er de eneste, hvor jeg altid læser teksten, uanset hvor meget der er, for det er altid det værd. Du er den bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du fortjener om nogen alt godt i verden! Du er det skønneste eksempel på, at der altid er en vej fremad! Og hvor er det godt at se, at du er så glad igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  – og forresten. Sikke et dejligt billede af Flo og din niece! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Line Sofie Gyldholm! Jeg håber virkelig ikke, at du lukker bloggen ned. Det er hver gang så inspirerende at klikke sig ind på bloggen. Jeg har stor forståelse for, at du synes det er sjovere at være kæreste lige nu, men så er det bedre at tage boggen på afstand, end at lukke den helt ned. Hvis du en dag kommer til en punkt, hvor du beslutter dig for at skrive et sidste indlæg, så synes jeg, at du skal lade bloggen være åben alligevel. Så kan vi stadig gå ind og læse gamle indlæg, guides, opskrifter og måske hjælp til en vej ud af de samme kriser. Jeg tror det vil betyde meget for mange, hvis du vil gøre det. Og så håber jeg selvfølgelig, at du får lysten igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Neeeej, du må ikke lukke bloggen ned! Vi har selvfølgelig fuld forståelser for dine pauser, og at du også skal have et liv ved siden af. Så håber virkelig ikke, du lukker den helt ned!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Helt enig med de andre. Du må endelig ikke lukke den, da det er så inspirerende at følge dig.
  Jeg tror alle dine læsere under dig at nyde tid med din søde kæreste, og så nedprioritere bloggen lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Du må virkelig ikke lukke den ned! Er forståelig overfor alle din blogkriser og derfor blogpauser, men du må virkelig ikke lukke den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • NEJ DU MÅ IKKE LUKKE NED!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du må virkelig ikke lykke bloggen ned! Den er så inspirerende, selvom der ikke kommer indlæg så tit. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nanna

  Jeg håber virkelig af hjertet heller ikke, at du lukker den. Har nydt så meget at læse med. For mig gør det heller ikke noget, hvis der kun kommer indlæg meget sjældent. Bare din blog er her.. Så kan vi jo læse i gamle indlæg også. Den har virkelig hjulpet mig, især med hensyn til kærestesorger – og nu er du i et nyt spændende kapitel i dit liv du skal nyde, så fuld forståelse for, at du ikke skriver så ofte… men… ikke luk den.
  kh og knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Jeg ikke du lukker den. Det er bedre med mindre indlæg, og de så er fra hjertet, fremfor alle dage om ligegyldige ting. Jeg er fan!!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Line Sofie du må endelig ikke lukke din skønne blog! Den er så dejlig personlig og ufiltreret, og jeg nyder virkelig at læse med her på Mi Confesion! Du er så sød, og jeg håber i hvert fald at du fortsætter med at blogge lidt endnu<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lena

  Laver du ikke en spørge-runde igen, eller hvad man nu kalder det :p God påske skønne Line Sofie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Love