Pixiwoo

Goodiebox

 photo IMG_8339.jpg photo IMG_8342.jpgI dag kom denne her goodiebox med posten. Jeg elsker at modtage pakker, virkelig! Goodiebox tilbyder månedligt at sende en lækker pakke fyldt med spændende og lækre produkter, hvor ambitionen er at tilbyde kvinder at prøve nyt og eksperimentere med nye produkter uden man skal kaste en formue efter det. Det koster 119 kr. om måneden at modtage én goodiebox pr. måned. Og det er altså inklusiv porto. Hvis man har meldt sig til men ønsker at melde sig fra igen, så gør man bare det. Der er ingen bindingsperiode eller skjulte gebyrer der. Det er meget ligetil.

Jeg er vild med konceptet og glæder mig til at teste mine nye lækre produkter. Hvis I også gerne vil forkæles en gang om måneden så meld jer til lige her. Hvis I er hurtige kan I også nå at få denne februarbox med. Jeg har fået boxen i gave, bare så der ikke er nogen misforståelser.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

12 kommentarer

 • Melissa

  Hvilke program bruger du til at skrive på billedet, som du har gjort i overstående indlæg? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Glerup

   Det er også et spørgsmål jeg er brændt inde med 🙂
   …og vil også rigtig gerne høre til skrifttypen?

   p.s. ros for det lækre stilrene indlæg <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  Synes godt nok det er den dårligste goodiebox jeg har fået siden jeg begyndte med at modtage dem for 5 måneder siden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det er min første måned jeg får den, men udfra de andre jeg har set blev jeg faktisk også lidt skuffet :)!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Laura

   hvad plejer der at være i dem?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der skal sørme ikke meget til at gøre kvinder tilfredse på den måde eller en måde og tusinde andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg tilmeldte mig for 3 dage siden, er begyndt at blive skeptisk om hvorvidt jeg når at få denne måneds goodiebox med eller om jeg skal vente til april…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henrik

   Jeg ved de sender ud cirka én gang om ugen, så hvis du har meldt dig på for 3 dage siden bør du få februarboksen indenfor cirka en uge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Alle dem jeg kender har virkelig dårlig erfaring med Goodiebox; pakker der ikke dukker op eller er mega forsinkede, besværligheder ved udmelding og de produkter der så er i boksen, er slet ikke prisen værd da halvdelen svare til testere, som man plejer at kunne få gratis.

  Jeg ved du har modtaget den gratis, men måske det er noget man skal tage med i betragtning hvis man ikke selv modtager sponsorgaver, men skal betale af egen lomme. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Selvfølgelig skal man da det 🙂 Og min erfaring er jo også kun baseret på denne ene gang jeg har modtaget pakken, så du må endelig ikke tro at keg prøver at lokke jer i en fælde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • s

   synes godt nok aldrig jeg har haft problemer med forsendelse. De er sindssyg dygtige til at være right on time.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Havde hørt det samme, men da jeg havde problemer med et manglende produkt i kassen denne måned, svarede de efter 1dag og har rettet op på dette problem. Det synes jeg er super fedt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pixiwoo