I want: Blue

Duften af forår

Det er dog en helt fantastisk morgen at vågne til. Solen varmer mit ansigt gennem vinduerne som jeg har åbnet lidt. Årets første forårsdag er skudt igang, og her dufter af en blanding af alle mulige følelser. Det er så underligt. På en måde minder det mig om kærestesorg og følelser af at være utilstrækkelig, opgivende og ligegyldig. Og bare ikke vide hvad der skal ske med ens liv. Samtidig så minder det mig om gode tider, grin i forårssolen og kolde drikke. Jeg er ikke ked af det, det er slet ikke det, men det er alligevel utroligt som minder er knyttet til lyde, lugte og årstider. Anyway, det var en gang pladder, det er skønt vi er i marts. Jeg synes at januar og februar har været nogle uendeligt lange måneder, men samtidig så kan jeg slet ikke forstå vi allerede er i marts. I dag skal jeg mødes med min ven Sebastian og kigge lidt rundt i byen. Jeg har fri og solen skinner. Jeg er virkelig glad i dag. Nå men jeg ville sådan set bare ønske jer allesammen en fantastisk første forårsdag og håber I allesammen har mulighed for at komme ud og nyde solen lidt.

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

4 kommentarer

 • jeg har haft det lidt som du beskriver det. det er underligt. nok fordi jeg står midt i det. sørgmodigt, men på tide. og alligevel føler jeg at mit sind er blevet lysere i takt med forårssolens lunende stråler. it’s getting better.

  håber at du havde en fantastisk dejlig dag, smukke kvinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Det er sjovt – jeg troede at jeg var den eneste som gik og fik denne lidt vemodige følelse. I dag har jeg også tænkt på en gammel kærestesorg, og samtidig er jeg bare glad, glad, glad. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Hvor er det underligt (og dejligt), at læse at jeg ikke er alene om at have de følelser omkring denne tid.
  En ting er at man er glad nede i maven nu, men det er væmmeligt, at få stik tilbage til fortiden… Jeg kan mærke det helt ned i maven..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vejret er godt, fordi jeg har fødselsdag! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I want: Blue