Tanker

3 fra h&m / Lingerie

 photo Desktop76-1.jpg

H&Ms undertøjsafdeling er, synes jeg, som vinden blæser. Nogle gange så er det bomulds/snoopy helvede med tykke puder i alle bh’erne, og hvis man vil finde noget lidt mere sexet så har de t-strenge i skrigende pink med en lille plastik similisten at byde på. Det er slet slet ikke mig og jeg kan gå derfra igen lige med det samme. Men andre gange så har de simpelthen så meget fint. Anderledes, og med fine farver og blonder. Og så vil jeg pludselig have (næsten) hele deres undertøjssortiment. Lige nu er de inde i en ret fin periode og de 3 ovenstående sæt synes jeg er rigtig fine. Jeg har selv købt sæt nr. 1. De kan købes i butikkerne eller på h&ms hjemmesideHvad synes I om h&ms undertøj? 

 photo Skaeligrmbillede2013-02-28kl095244.jpg

10 kommentarer

 • Julie

  Jeg synes faktisk generelt deres undertøj er rimelig fint, og der er ofte noget enkelt og fint, jeg kunne tænke mig. Men de har seriøst KUN undertøj med push-up. KUN! Hvad sker der? Er så træt af det. Jeg har semi-store bryster (i hvert fald i forhold til, at jeg er fan af små bryster), og de behøver ikke pushes vulgært meget up. En helt anden ting er så, at hvis de en gang er inde i en god periode, så har de sgu kun bøljefrit undertøj som nr. 1 og 3. Det er også bare rigtig sødt, men det kan jo ikke holde noget, der har brug for det, oppe. ÅH! Jeg er så frustreret. Enten eller. HVORFOR kan de ikke lave noget MED bøjle UDEN push-up. Gaaarsh.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lino

  hver gang jeg finder en flot BH i H&M, er det deres super-push up! hvilket jeg personligt syntes er helt forfærdeligt at have på, og syntes også det ser alt for voldsomt ud, desværre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria M

  Jeg har det på fuldstændig samme måde! Vil stort set have alt hvad deres sortiment byder på lige nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har ret. Og synes nogle af deres BH’er sidder utrolig dårligt!
  Men nummer 3 sæt er utrolig fint faktisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh nr 1 vil jeg gerne have!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så sandt, så sandt! Jeg forstår slet ikke hvordan en tøjbutik sommetider kan have så meget fedt tøj, og andre gange simpelthen kun have tøj, der ligner, at det har været til Roskilde Festival 10 år i træk før det blev hængt på bøjlerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, synes nu det er ved at være længe siden at der var Snoopy-helvede, men kan tydeligt huske det – det var fandeme vildt og ikke særlig sexet, nej. 🙂 Ja, det er forskelligt hvad de lige har at byde på, men synes nu at de har været inde i en god periode i et godt stykke tid nu. Jeg har i hvert fald selv købt 3 bh’er og en del hotpants/g-strenge over de sidste par måneder og jeg er så glad for det hele 🙂

  Dem du har valgt ud er også virkelig pæne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg synes særligt at det sorte sæt er super, super fint! Og hvor har du dog ret mht. H&Ms undertøjsafdeling – den er som vinden blæser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Giver dig helt ret!
  Køber alt mit undertøj i H&M, men der kan godt gå længe i mellem. Netop fordi de ikke altid har noget at byde på. Når de så har, går jeg amok! Haha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er virkelig fine de tre sæt du har fundet! 🙂
  Det er faktisk en ret god beskrivelse du laver af deres undertøjsafdeling, haha! Den er spot on 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker