Når man starter noget nyt

Instagram # 13

 photo Desktop45_zpsb3a22ecf.jpg

Hej søde læsere. Denne her uge har været ret sindssyg. Ikke fordi der som sådan er sket det vildeste men det har bare været meget op og ned. Ugen starter sidste tirsdag med at min mor ringer og er pisse syg, og jeg slutter samtalen med at sige ‘jeg håber ikke du har smittet mig’ hvorefter jeg tager med min veninde ud og træner. På vej hjem rammer sygdom mig som et lyn og hele ugen har jeg haft feber, været svimmel og haft ondt. Samtidig er min lejlighed blevet solgt (de af jer der følger bloggens facebookside har allerede set en lille videoblog hvor jeg fortæller om det) og det var jo dejligt. Fredag kommer min kæreste og vi har en fantatisk weekend hvor vi bl.a. er på louisiana og andre hyggelige steder, men jeg har det selvfølgelig også skidt oveni pga. sygdom. Mandag morgen vågner jeg så kl. 5 i så voldsomme smerter og græder og kan ingenting. Flo bliver selvfølgelig bange og forskrækket over min voldsommer reaktion. Mandag ryger jeg en tur på hospitalet og bliver scannet. 3 cyster er sprunget i mit underliv og væsker ud i bughulen hvilket nok er det mest smertefulde og ekstreme jeg nogensinde har oplevet. Men Flo var med. Efter hospitalet tog vi hjem og bestilte pizzaer og så film og så holdt han ellers om mig hele natten. Jeg var lidt flov over han skulle opleve alt det, og samtidig så er der jo ikke så meget at gøre og han var glad for han havde været der for mig. Så alt i alt har min uge væk herfra budt på mange ting som har gjort mig glad, træt, svimmel, sur, syg osv. Men jeg har nu haft det hyggeligt alligevel. Jeg håber stadig I kigger med herinde på trods af mit fravær.

14 kommentarer

 • Sikke en uge! Pyh. Men du kan tro, at jeg følger med herinde, selvom der ikke dagligt bliver postet indlæg – ét enkelt godt indlæg i ny og næ er rigeligt for mig! (-:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Årh det lyder ikke spor sjovt! 🙁

  Skulle du slet ikke opereres for de sprungne cyster?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Han er lidt af et skår ham Flo, hva? Mmm, det er et godt billede af ham, jeg ved godt man ikke må savle over andre piges kærester, men … Jeg er misundelig ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   haha det må du gerne 🙂 Han er meget lækker, det synes jeg også 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, sikke en smerte! Jeg håber du er ved at være ovenpå igen – ellers må du have rigtig god bedring.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God bedring til dig:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  av for satan man! for næsten et år siden sprang et cyste også i mit, og jeg havde så ondt at de opererede mig for blindtarmsbetændelse, fordi at de troede at det var det. Så kunne jeg så heller ikke bevæge mig 3 uger efter, det var ikke ligefrem bonus. Og jeg var også liiige begyndt at være sammen med min nye kæreste – det var også lettere flovt og patetisk, som man lå der og græd i sygehustøj med klam ånde. Men vi er stadig sammen, så mon ikke det er okay (;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • PUH det lyder ikke rart den tur du lige havde på hospitalet 😮
  Det lyder smertefuldt, håber du er rask igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Du kan tro vi kigger med. Jeg gør i hvert fald, og hver gang jeg ser (1) fra Mi Confesion, ånder jeg nærmest lettet op, og tænker “åh skønt”. Dine indlæg er så indholdsrige, og på et niveau hvor alle os læsere kan følge med. Det er som at finde en nål i en høstak med en blog som din! Jeg håber du snart bliver rask, og så har jeg egentlig et spørgsmål. Har du egentlig tænkt dig at bruge kinastudiet til noget ude i fremtiden? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Gud, en uge, Line Sofie! Jeg har også prøvet at få sprunget nogle cyster. Ja, det var det mest forfærdelige jeg har prøvet! De værste smerter nogensinde…. Jeg håber sgu ikke det gør så ondt at føde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Hedegaard Jensen

  Puha, jeg føler med dig! Har selv været udsat for det samme for et par år tilbage – Håber du kommer på toppen hurtigt igen! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op det lyder voldsomt! 🙁
  Håber du er okay nu!

  ablondemess.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhr det lyder som en hård omgang. Godt du har sådan en sød kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth Cecilie

  Puha, får helt sympatismerter med dig 🙁
  Lyder som en rigtig sur omgang, men hvor er det dejligt at du har Flo, og at han lige var der, nu hvor sådan noget ubehageligt skulle ske. Det kan man da vidst godt kalde held i uheld!
  Og fedt du holder humøret oppe trods sygdom! Juhuuuuu.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man starter noget nyt