Instagram # 12

Når man starter noget nyt

 photo scan0005jpg_effected_zpse01b9428.jpg
Kan I huske den følelse man havde på sin allerførste skoledag? Nervøsiteten, glæden, angsten? Man skulle møde nye mennesker som med tiden ville blive nye venner, man skulle møde alle sine nye lærere og lære en helt ny skole at kende. Jeg kom til at tænke på hvordan det er sjovt at det ikke ændrer sig med tiden, i hvertfald ikke for mig. Nu er jeg voksen (sådan næsten da) og jeg får det stadig præcis som lille Line Sofie i sin fine hvide kjole på allerførste skoledag. Nervøs og utilpas samtidig med en følelse af at noget godt og nyt skal starte.

Jeg har startet noget nyt mange gange. Flyttet skoler, startet på efterskole, startet i gymnasiet og derefter Uni to gange. Hver evig eneste gang kilder det i maven og jeg får den der ‘jeg vil ikke’ følelse som man får noget man starter noget nyt. Nu skal jeg endnu engang starte noget nyt, og meget snart. Jeg er så spændt og jeg kan mærke det er det helt rigtige næste skridt i mit liv. Men jeg er eddermame også lille Line Sofie der har brug for en at holde i hånden. Jeg har besluttet mig for at holde min uddannelse og karrierevalg for mig selv. I ved allesammen at en del af det var nogle gode år på kinastudier på Københavns universitet. Men nu starter jeg på et nyt universitet med nye udfordringer. En ny udvikling, et nyt skridt. Og jeg har valgt at det er en del af mit helt private. Men I får jo også så meget andet herinde, så det kedelige uni-liv og karrierevalg er vel ok jeg holder for mig selv.

 photo aHR0cCUzQSUyRiUyRmk0MzMucGhvdG9idWNrZXQuY29tJTJGYWxidW1zJTJGcXE2MCUyRmluZWxpbmUlMkZoZWFzZXNlLTEtMS5qcGc.jpeg

17 kommentarer

 • Maja

  Det her indlæg kan jeg virkelig relatere til. Helt vildt meget, faktisk. Det med at starte på noget nyt, og så lige når man har det allerbedst slutter det.
  jeg går på efterskole nu, og anede ikke du havde været det! Kunne du have lyst til at fortælle om dit år på efterskole? og hvad det har gjort for dig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ville bare gerne rose dig for en virkelig fin og forfriskende personlig blog! Synes virkelig du skriver nogle fede og ærlige ting og så skriver du generelt bare godt. 🙂

  Men hvor er det bare spændende, hvad du skal i gang med! Men vi må selvfølgelig acceptere, at du vil holde det for dig selv – du deler jo så mange andre ting med os.
  Jeg går selv på min 2. universitetsuddannelse, og overvejer at droppe fra. Det er spændende nok, og jeg klarer mig godt, men har meget svært ved at forestille mig at lave det, som uddannelsen fører til bagefter. Og muligvis resten af mit liv. Tanken gør mig ikke specielt glad eller spændt – en følelse som du jo selv skriver om her. For selvom nervøsiteten er skræmmende, så er sommerfuglene i maven jo også en meget dejlig følelse.

  Det blev til en lidt lang kommentar – fik lige lyst til at dele lidt, når du nu deler så meget med os. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maja

  Synes egentlig det er en sjov ting du gerne vil holde privat – ift. kærestesorger osv er den ting de fleste ikke skriver så meget om på blogs. Ikke at der er noget galt i det, men man bliver altså en lille smule nysgerrig når der bliver sagt en masse og så med ‘men det gider jeg ikke fortælle mere om’ 😉

  Af en eller anden årsag har jeg på fornemmelsen, at du er startet ude på RUC? :s

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Undskyld 🙂 det var ikke for at være irriterende. Jeg havde bare ikke lyst til at gå i dybden med det valg. Og nej, jeg er ikke startet på RUC 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder super spændende det du har gang i mht uddannelse og karriere!:) Håber at det vil gå godt for dig!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Sofie

  Hej Line Sofie!
  Vidste ikke, at du har gået på efterskole! Jeg går på efterskole lige nu, og føler det er hårdt til tider, men jeg kan også godt lide det. Hvilken gik du på, og hvordan havde du det?
  Ville elske hvis du ville lave et ‘efterskole-indlæg’ !!
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh jeg kender det kun alt for godt! På mit job roterer jeg og starter i ny afdeling hver 8. måned, det er altid med en blanding af glædelse og mega nervøsitet for hvad, der venter, hvordan jeg klarer den og hvilket indtryk jeg giver nye mennesker.. 🙂 Good luck med det nye uni! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Kære Line Sofie.
  Jeg forstår din nervøsitet og begejstring i en og samme følelse. Jeg har netop selv taget beslutningen om at stoppe efter et par halvhjertede år på RUC og begynde forfra med noget, der forhåbentligt giver mig lysten til at ville indtage viden igen.
  God vind fremover og husk den fine kjole første skoledag – det har jeg tænkt mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Haaaader sådan her nogle hemmelighedsfulde indlæg. Har fuld forståelse for at du holder nogle ting privat, men jeg tror aldrig jeg ville ha’ skænket sin uddannelse eller karriere en tanke hvis det ikke var for dette indlæg.
  Nu er jeg til gengæld virkelig nysgerrig!
  Men jeg kender godt følelsen! Hader og elsker at jeg skal starte et nyt sted til sommer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Enig, det her er som når folk skriver “omg er så keeed af det fuck mit liv hvorfor mig :'(” på facebook og man skriver “hva så?” og de skriver “gider ik snakke om det lad mig være :(” hahah, men kender også følelsen! 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Kender det bare så godt! Det der med at være nervøs når man starter et nyt sted med nye mennesker! Jeg skal selv starte på efterskole efter sommerferien, og jeg er så nervøs for ikke at passe ind, ikke at få nogen venner osv. Sådan har jeg det altid når jeg starter nye steder, og sådan ville jeg nok altid have det! Havde du egentlig et godt år på efterskole, og hvilken en gik du på?:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Kunne du ikke lave et dybere indlæg omkring kinastudierne og universitets livet? Hvorfor valgte du netop universitetet, og hvordan har det været for dig? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • KS

  Hej Line, al held og lykke med det nye!
  Hvor har du været på efterskole henne, og var du glad for det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Held og lykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • rebecca m.

  øv, nu bliver man jo nysgerrig! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MESOJEH

  Jeg undre mig over hvordan du kan dele så meget med os, og alligevel ikke din karriere, men jeg respektere det!:) jeg elsker din blog, og held og lykke på dit nye universitet!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  Nu bliver jeg (og formentlig mange andre) rigtig nysgerrige 🙂 hihi. Men selvfølgelig skal man også have lov til at holde visse ting for sig selv.
  Du er ikke den eneste, som har det sådan (nervøsitet). Rigtig meget held og lykke! Jeg er sikker på, at det nok skal gå godt for dig.
  Tanker herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 12