Dagens eBay tip

Instagram # 12

 photo Desktop43_zps6e35e5ff.jpg

Hej I flotte læsere. Det har været en stille weekend her på Mi Confesión. Jeg har som sådan ikke haft travlt, bare slappet af. Lørdagen var jeg sammen med Sebastian hele dagen. Vi kørte på eventyr og så serie til midnat. I går, søndag, var jeg til min lille smukke nevøs barnedåb. Jeg var så træt og følte mig syg i kroppen, men det var meget hyggeligt alligevel. Når nu jeg er stille herinde så kan I følge mig på instagram (linesofiegyldholm) hvor jeg hver dag poster små stemningsfyldte kvadrater. Jeg vender stærkt tilbage. Jeg håber I har haft en fantastisk weekend og at I skal nyde solen i dag.

 photo aHR0cCUzQSUyRiUyRmk0MzMucGhvdG9idWNrZXQuY29tJTJGYWxidW1zJTJGcXE2MCUyRmluZWxpbmUlMkZoZWFzZXNlLTEtMS5qcGc.jpeg

3 kommentarer

 • Camilla

  Hej Linesofie.

  Er du ikke sød at tjekke din mail, ang. det billede jeg har købt af dig.

  / Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige billeder, alle sammen ^-^ Jeg er specielt vild med det af søde Ono og din nuttede bamse-nevø <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens eBay tip