Mit 2012

Lingerie

Photobucket

Jeg elsker shopbop. De har så meget fint, og min absolut yndlingsafdeling derinde er deres lingerie afdeling. De har så meget fint fra forskellige mærker. Jeg synes det er sexet og sødt. Jeg ejer 4 forskellige sæt derinde fra og det er noget af mit yndlings under/nattøj. Der er altid hurtig og god levering. Alle ovenstående dele er fra Shopbop og kan findes her (jeg ville have linket til hver enkel del, men de forsvandt undervejs og jeg kunne ikke finde dem igen. Undskyld). Det smarte ved Shopbop er bl.a. også deres ‘love’ funktion så man kan trykke på et lille hjerte ud for det man godt kan lide. På den måde gemmer den det og man får mails hvis noget af det man har ‘liket’ ryger på udsalg. Jeg har fået nogle rigtig gode ting til meget billige penge på den måde.

Photobucket

8 kommentarer

 • pernille

  Hej Line Sofie.
  Kan du fortælle mig hvordan det foregår når man handler ved shopbob i forhold til at betale told og moms osv..
  Venlig hilsen Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malika

  Åh, hvor ser det bare lækkert ud! Kan også anbefale det danske undertøjsmærke http://www.violasky.dk som laver super fint og feminint undertøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der er rigtig meget lækkert i kollagen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Kunne du ikke her i kommentarfeltet tænke dig at linke til 3 og 10? jeg kan nemlig ikke finde dem på hjemmesiden! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uhj det er fint!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De har så mange lækre ting, men risikoen for told afskrækker mig lidt :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette

   Det smarte ved shopbop er, at du ved betaling kan betale told. Så bliver du ikke ‘snuppet’, og så slipper du for alverdens gebyrer og bøder 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er helt vild med nr. 1 og 12. De er altså lækre. Kan da godt være man skal et smut forbi Shopbop 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit 2012