Interior Inspiration / Brick Wall

Instagram # 11

Photobucket

Jer der følger mig på instagram kan nok godt se at jeg har kærestebesøg denne weekend. Der er mange billeder af Flo derinde. Jeg har haft en helt fantastisk dag. Vi har cyklet rundt i København og set forskellige steder med min lillebror og hans kæreste i dag. Vi spiste lækker buffet på Riz Raz. Nu er vi hjemme og er, efter et langt varmt bad, klar til at se en film og fylde vores kroppe med sukker. Jeg har så meget kærlighed i min krop lige nu og sender derfor en masse ud til jer på denne dejlige lørdag.

Forresten, hvis I vil følge mig på instagram er mit navn linesofiegyldholm.

Photobucket

13 kommentarer

 • Kæresteweekend, buffet, afslapning og sukkerchock, så bliver det ikke en meget bedre weekend (;

  – Anne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ohr hvor er i bare søde sammen. Mit hjerte smelter helt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh hvor er du dejlig at høre på søde Line Sofie!

  http://Www.agoodiebag.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malou Lykke

  Hvor er jeg glad på dine vejne! Jeg har brugt din blog rigtig meget sidste år, fordi jeg samtidig med dig også var gennem et ret hårdt break up, men at læse din blog og dine råd hjalp mig sindssygt meget, fordi du havde det på præcis samme måde og beskrev følelserne så perfekt, når jeg ikke selv kunne.
  Og snakker Flo og dig så fransk eller engelsk sammen? 🙂 Bare sådan en random tanke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg spammer vidst din instagram så rigeligt med likes og kommentarer, men jeg kan ikke dy mig! Jeg er super glad på dine vegne. Hvor er det fantastisk at se 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare dejligt for dig (jer)!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Bor din kæreste i Frankrig? :- )
  ps. du fortjener kærligheden & lykken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Nej han bor i Danmark nu. Men han kommer fra Frankrig 🙂 Og tusind tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Caroline

   Har du et indlæg om hvordan I fandt hinanden? 😀
   Det lyder jo alt for spændende med det danske/franske!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Så dejligt at se kærligheden blomstre igen! I er søde 🙂
  Hav en dejlig aften!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er det helt fantastisk skønt for dig Line, du fortjener det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior Inspiration / Brick Wall