Instagram # 13
   

2 kommentarer

 • årh jeg elsker inspirations billeder. Det altid rart at drømme om sådan nogle lækre steder, og især hvis man kan få et tip eller en idé : D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej Linesofie.

  Jeg er ked af, at jeg skal skrive her igen.
  Jeg har endnu ikke modtaget et svar på min mail til dig, selvom jeg spurgte for en uge siden om du gad at tjekke din mail. Sagen er den, at jeg endnu ikke har modtaget det billede jeg købte d. 10/1. Jeg har overført pengene til dig, men har ikke hørt fra dig, eller modtaget billedet siden. Jeg ved ikke hvad der er sket, eller om du ikke har modtaget min mail, men er du ikke sød at kontakte mig nu, så vi kan finde en løsning.

  / Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 13