Eye Candy

If you’re brave enough to say goodbye, life will reward you with a new hello

Jeg kan ikke ændre det farvel jeg fik med P. Aldrig nogensinde. Og det kan til tider godt ærgre mig ikke at afslutte noget smukt og godt efter mange år på den bedste og smukkeste måde muligt. Men man kan ikke planlægge alt. Og mit hjerte gik i stykker. Jeg brugte virkelig lang tid på at lappe det. Jeg nåede til et punkt hvor jeg endelig kunne sige farvel og det var, udover en følelse af et umiddelbart tab, en virkelig stor lettelse. Jeg svor mig selv at nu var der kun et forhold der skulle plejes – nemlig forholdet til mig selv. Jeg skal leve med mig selv resten af livet. Jeg ville lære at slappe af og nyde mit eget selskab. Og lige som jeg begynder at arbejde på det forhold, ligesom jeg begyndte at kunne være hjemme en lørdag aften alene og se en film eller tage alene i biografen – der træder en ny mand ind i mit liv. Hvad fanden?

Jeg skulle være alene. Og jeg var endelig glad i det. Jeg havde mig selv, ja jeg havde faktisk næsten nok i mig selv. Men okay. Lidt sjov kan man vel også have tænkte jeg, og lukkede forsigtigt den nye mand ind. Men fandeme også forsigtigt. Ikke noget med at komme for tæt på. Ikke noget med store følelser. Nej, vi kan drikke øl, grine og hygge os sammen. Men så stopper den der. Desuden syntes jeg jo også at mænd var total latterlige og at de allesammen var grimme. Men når der så vader en så smuk og lækker som Flo ind i mit liv så ér det altså lidt svært at bevare den tanke. Men det var min plan.

Sådan gik det bare ikke. Og vi så mere til hinanden. Pludselig var følelserne for store og Flo blev en del af mine tanker hver dag. Den møgunge. Og det betyder nu at mit for nyligt lappede og stadig sårbare hjerte nu igen er åbent. Jeg er pisse bange. Men jeg har besluttet mig for at give slip på min frygt og min tvivl. Det kan jo rent faktisk vise sig at mit sværeste og mest triste ‘goodbye’ bliver til det allersmukkeste og lykkeligste ‘hello’ jeg kommer til at opleve. Og jeg vil sgu ikke lade mig selv gå glip af det. Også selvom det betyder jeg lever med en risiko for at blive såret igen.

.. Man må jo spille hvis man vil vinde den store gevinst ikke?

Photobucket

19 kommentarer

 • Eva

  Hej Line Sofie. Jeg ved måske godt, at jeg egentligt ikke burde sende og skrive den her besked, men efter at have fulgt din blog i virkelig lang tid, så føler jeg, at jeg bliver nødt til at skrive det her. Jeg tænker virkelig, at det e dejligt for dig, at du synes, at du er kommet dig over P. Men for mig at se, så handler alle dine indlæg om dig og din kærestesorg, at du er kommet over P osv om noget helt andet. For mig virker det virkelig somom, at du prøver at overbevise dig selv om, at du ikke savner ham mere, selvom det i virkeligheden er det, du gør. Er sikker på, at du er virkelig glad for din nye fyr, men synes hele tiden, at du skal skrive om han i relation/forhold til P. Dette her er måske ikke et i orden indlæg, men jeg synes simpelthen bare, at jeg måtte kommentere det denne gang. Som jeg se haft lyst til før.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Det er da helt i orden 🙂 Med din kommentar altså. Jeg skriver ikke for at sammenligne dem, overhovedet. Jeg skriver blot fordi I har fulgt med SÅ længe og jeg vil gerne fortælle at det virkelig kan vende. Jeg savner ikke P. Ikke det mindste. Men det er helt okay hvis folk tror det. P og jeg havde nogle fantastiske år og det vil jeg aldrig glemme. Han har en plads i mit hjerte men ikke længere i mit liv. Grunden til jeg skriver om min relation i forhold til P er jo fordi det er ham det hele handler om. En anden ting: din kommentar var rigtig fin og velskrevet så en anden gang så kan du altså bare skrive det:) Jeg har intet at skjule eller skamme mig over mht indlæg om P eller ny kæreste, og din kommentar var hverken ond eller dum.

   Hav en god weekend:)

   Kh

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Klara

  Du har så evigt ret! Kan nikke genkendende til aaaaalt! Har prøvet/går igennem det præcis samme nu!
  Nogen gange er det man tror er slutningen, begyndelsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hellere lære af en ting, man ikke burde have gjort – end at fortryde, man slet ikke gjorde det!
  Og hvis Flo får dig til at smile nu, så er det jo det vigtigste! For man skal huske at leve i nuet 🙂
  God tirsdag aften til dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har helt ret!
  Meget fint beskrevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Synes virkelig det er så stort af dig! At du efter så mange måneder med hjertesorg at du så kan lukke en ny mand ind i dit liv. Du fortjener sku det bedst og jeg håber i forbliver sammen, forbliver lykkelige og du forbliver glad for dig selv:-)

  blog-sille.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh det kunne være mig selv, der havde skrevet det indlæg! For 2 år siden gik jeg og min kæreste fra hinanden, han havde set en anden, og gjorde det også mens jeg lykkeligt flyttede fra Århus til Kbh for at bo sammen med ham i hans lejlighed. For at gøre en lang historie kort flyttede jeg dybt ulykkelig tilbage til Århus, hvor jeg da også lige skulle lave en BA i design og blive færdig med min uddannelse! Jeg havde på INGEN måde tid, lyst eller overskud til nye mænd, jeg ville bare være mig selv og fokusere på skolen. Jeg søgte slet ikke efter kærligheden. Men men men… så skete det samme, som du fortæller 🙂 En pæn mand kom pludseligt ind i mit liv, stille og roligt, og gav mig alt den tid i verden, som jeg havde brug for. Idag har vi været kærester i over et år, og jeg er gladere end jeg nogensinde har været, og har også lært at stole på, at han ikke tager røven på mig 🙂

  Tak for fantastisk blog!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Hvor er det rart at høre sådanne ting, når man selv er midt i en bearbejdelse af kærestesorg. Det er fantastisk, hvordan du har fundet en ny mand, og jeg håber virkelig det bedste for jer!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tove

  Kære Line,
  Hvor jeg dog nyder at følge dig på din blog og på Instagram 🙂
  Du får virkelig sat ord på livet, og alle følelserne der følger med. Jeg ville ønske at jeg havde dit mod til at skrive så intens og dybt. Jeg føler jo nærmest at jeg kender dig.
  Du fortjener virkelig at have fundet kærligheden igen.
  Kh. Tove

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Wise words! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er pisse fucking modig, altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jo, man må jo spille for at vinde. Og selvom jeg siger til mig selv hver eneste gang mit hjerte bliver knust, at jeg aldrig vil prøve igen, så gør jeg det uden at tænke hver eneste gang og lige med det samme…. 🙂 Man kan alligevel ikke lade være!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  So true!!! Jeg ønsker dig alt det bedste.
  du har virkelig virkelig fundet en smuk mand, hold da op. Jeg falder så meget i staver over de smukke billeder du lægger op på Instragram.
  Hold fast i ham og vær sig selv – og åben dit hjerte.
  Det er den eneste måde man kan få – og beholde – en andens hjerte.
  Det er jeg sikker på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rigtig fedt indlæg og rigtig godt budskab! 🙂
  http://www.regitzeløkke.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Kæreste Line-Sofie!

  Åh, hvor skal jeg starte. Jeg har længe fulgt din blog.. og du sparker benene væk under mig hver gang. Jeg synes det er SÅ forfriskende med en blog OM LIVET! i sin reneste form. Og det er det du giver os. Jeg tror slet ikke du aner hvor meget dine læsere føler med dig! Du er nærmest som en veninde man bare ikke har mødt, og man glæder sig så sindsygt på dine vegne over hvor godt det går dig, og man græder med dig når det ikke gør.

  TAK fordi du er dig, og tak for din fantastiske blog. Du gør en forskel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det er fandeme så livsbekræftende at se, at dig og Flo har fundet hinanden efter alt det du har været igennem. Jeg tror, alle der læser med, under dig det fuldstændigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nana

  Kære Line
  Jeg synes du skriver så godt og jeg nyder virkelig, at læse med her, især når du skriver om de store følelser vi alle har, men er svære at komme ud med.
  Jeg kom bare til at tænke på.. Tænker du aldrig på P? tænker du aldrig på ham, når din nye kæreste holder dig om dig? Tænker du aldrig på, hvad P gjorde og hvad din kæreste ikke gør?
  Jeg synes bestemt din kæreste ser sød ud, og jeg håber han er god ved dig, men min frygt er bare, at den næste jeg er sammen med, kommer jeg til at tænke tilbage på min gamle. Jeg føler, at jeg er forholdsvis meget ovre ham nu, eller det er jeg, jeg har ikke lyst til at være sammen med ham, alligevel bruger jeg enormt meget krudt på at tænke over, hvordan det KUNNE have blevet. Jeg er klar til at møde en ny, men jeg er ikke interesseret i at møde ham i byen.. Jeg ved godt, at du ikke er nogen psykolog, men har du et råd eller to?
  Ellers forsæt din gode blog, den gør mig glad!
  Mvh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej Nana. Nej jeg tænker aldrig på P når min kæreste holder om mig. Man kan heller ikke starte noget nyt før man er HELT klar. Jeg har været sammen med nogen efter mit brud med P hvor jeg har været ked af det bagefter fordi jeg ikke var klar og KUN kunne tænke på P. Men når du er klar skal det hele nok komme. For mig hjalp det at holde op med at fokusere så meget på at finde en ny men nyde mit singleliv med alt det det indebar, og så kommer det hele af sig selv. Jeg ønsker dig det bedste, og læs endelig fortsat med her 🙂

   Kærlighed herfra <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Eye Candy