Instagram # 11

Den perfekte kæreste

Flo og jeg er i det helt første stadie af det at være kærester. Det stadie hvor man er nyforelsket og alt hvad den anden gør er sødt/sjovt/dejligt osv. Der findes ikke dårlig ånde eller irriterende vendinger. Det er det dér nyforelskede sindssyge stadie hvor man synes at den anden er perfekt. Det betyder altså Flo synes jeg er perfekt. Mig. Perfekt. Og mit mål er lige nu at prøve at bevare den illusion lidt endnu. Han skal tids nok opdage alle mine sindssyge sider.

Nu er jeg ret sikker på mine læsere er kvinder. I hvertfald de fleste. Så jeg tillader mig at tage op i emnet PMS. For jeg er fucking præmenstruel. Og så kan det altså godt være man er nyforelsket og svæver på en lyserød sky og alt er perfekt. Men det er kroppen altså pisse ligeglad med. Den holder sgu ikke tilbage med hovedpinen, den oppustede mave og humørsvingningerne. Og så kan man være nok så utilfreds med tidspunktet. Så denne her weekend hvor min kæreste har været på besøg har virkelig været en kamp for at bevare hans billede af mig som værende den perfekte kæreste. Eller i hvertfald de sidste par dage. Mit humør er gået fra overdrevet glad og grineflip agtigt med et skift så hurtigt til ked af det og følsom, for derefter at gå til vrede. Jeg har været kampliderlig og pisserøv irritabel på én og samme gang. Derudover har jeg cravet de mest sindssyge ting ‘Jo jo Flo, du skal prøve denne her skinkesalat på det her lækre bondebrod det er en dansk delikatesse’ eller ‘Ej Flo vi kan altså sagtens spise kage og müsli til aftensmad, det er helt normalt’. Man kan jo ikke gøre for det. Og jeg prøver virkelig at styre mig det gør jeg altså. Jeg er meget sød og god og helt igennem nyforelsket og glad.

Men derfor kan det godt være en kamp når ens lede indre satan hvisker ‘fuck hvor har du egentlig kruset hår Flo’ eller ‘dine hænder er jo absurd store, hvad fanden er egentlig meningen med det?!’ – når man er ude og gå romantisk hånd-i-hånd tur, og man er nødt til at undertrykke det og holde det inde. Nu skal jeg jo ikke lyde som en led kælling, jeg synes Flo er fantastisk og meget lækker. Men vi kender alle PMS. Den ondeste kælling. Desuden kommer hun altid på de helt forkerte tidspunkter, men det ved vi jo efterhånden godt.

Bortset fra PMS har det været den mest perfekte, romantiske og fantastiske weekend i selskab med min kæreste. Og jeg tror måske han tager herfra med tanken om jeg er perfekt, stadig. Så den går lige lidt endnu. Hav en fantastisk mandag. Med eller uden PMS.

Photobucket

25 kommentarer

 • Hahahahahaha, genialt indlæg!

  Har fulgt med i din blog nærmest siden start, og det her må være det sjoveste indlæg til dato!

  Jeg er totalt enig – PMS er en led kælling, som burde skyde sig selv og begraves hele vejen ned til Kina!

  Jeg elsker din ærlighed! Keep it up!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M.

  HAHAHA, kruset hår og store hænder er sgu da også bare for meget, altså!

  Jeg er lesbisk. Og efter noget tid i et forhold, synkroniserer min mens sig som regel med min kærestes. Dvs. – to tikkende hormonbomber på samme tid, der begge er sygt liderlige og craver chokolade. EKSPLOSION!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har ihvertfald én “mandlig” læser – men, jeg er glad for dine indlæg! Min forståelse for hvad jeg skal gøre og ikke gøre ved min (kommende) kæreste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HAHAHAHAHA!!! Døde lidt af grin over “fuck hvor har du egentlig kruset hår og store hænder”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Dejligt indlæg 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • s

  fuck jeg dør! Hvor er det alt for sjovt! og rigtigt… PMS din kælling

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Stakkels dig! 🙁
  Jeg har personligt også bare været PMS-kælling hele weekenden og haft den der jeg-hader-alt-omkring-mig-lige-nu-følelse.. Heldigvis var det kun min Sex and the City boks der skulle holde mig ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Gud, hvor er jeg glad for at læse det her indlæg. Engang i sidste uge brugte jeg en hel fridag på at se film og ligge i ske med min kæreste, og i dag hvæsede jeg “så lad dog vær’ med at rage på mig hele tiden!” da han aede mig på ryggen på vej ud i køkkenet. Jamen, hvad tænker han dog også på, det perverse svin?!
  … Jeg er jo verdens strideste kæreste!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kender jeg alt for godt! Jeg bor sammen med min kæreste, men for tiden er han på skole langt fra vores by, så han er kun hjemme i weekenderne, og den her weekend har jeg haft PMS. Den ene øjeblik var jeg meget glad, og det næste kunne jeg hyle og græde, uden der faktisk var en grund – jo, jeg er da træt af, at jeg skal mangle ham i hverdagene, men at tudebrøle er måske lige for meget 😀 men du skal bare være dig selv, og så må du forklare ham, at du har PMS 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cæcilie

  Elsker, elsker, elsker det her indlæg! Ha, jeg sidder og griner lidt for mig selv, alt i mens jeg også PMS’er på det sygeste – det er godt at søde skat ikke er her til at opleve det, så tror jeg også han ville have set den mindre perfekte side. Men pyt skidt, mon ikke de kan lide os alligevel, det sker jo ikke så tit at vi får lyst til skinkesalat eller kage og müsli til aftensmad 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, jeg elsker simpelthen det her indlæg!
  Så ærligt og noget man kan forholde sig til.
  PMS er noget skidt – men jeg tror faktisk, at nogle har det mere end andre. Jeg bemærker i hvert fald ikke meget til det, ellers så bemærker jeg det bare ikke selv.
  Men illusionen om at være en perfekt person, brister før eller siden, men som du selv siger – man kan vel godt holde den hen så længe som muligt? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg er lidt forvirret, hvor bor Flo?
  Synes jeg kan forstå at han er fransk, men ikke bor i Frankrig 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg elsker-elsker-elsker den “drejning” din blog har taget det sidste år! Det er så befriende, da andre blogs om mode desværre hurtig bliver lidt overfladiske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Åh ja, den kære PMS. I know the feeling. Befinder mig i samme stadie i øjeblikket. Vil så nødigt få et flip på min søde kæreste, men herreste gud altså, min mave går i onde kramper og mit humør er løbet i forvejen op og ned af diverse bakker. Damn it.

  Anyway, er sikker på at Flo er lige skudt i dig, med eller uden PMS, og hold nu op, jeg er vild med at følge jer på Instagram. Du fortjener sgu den kærlighed, og den ser noget så dejlig ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sun

  heehe åh jeg kender det… pms er en bitch
  men jeg synes stadig du er sød

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk indlæg, Line Sofie!
  Du er fandme go’! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Forfanden hvor er du fantastisk! Elsker at du er så ærlig, for vi må nok alle sande at PMS til tider er en bitch….. Er så glad over at læse her og følge med på Instagram, (det lød helt utrolig stalker-agtigt, i-know) om hvor glad du er blevet igen, det fortjener du om nogen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Haha genialt. Har du egentlig åbnet op for Flo og fortalt om din følelsesmæssige nedtur med eks? eller er det et kapitel i dit liv, som du ikke føler er nødvendig viden for ham? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahahahaha genialt indlæg! Jeg er sikker på han stadig synes du er helt perfekt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Åh, hvor jeg kender det! Jeg har det med at blive meget hysterisk til tider, og jeg kan huske at du i en video engang beskrev dig selv som hysterisk, og jeg sad bare og tænkte at jeg er præcis ligesådan!
  Her i weekenden besøgte jeg min kæreste, og faldt en aften i søvn til en film med bukser og tyk trøje på. Da jeg vågnede 2 timer senere var jeg fuldstændig hysterisk, og i et stadie mellem at sove og være vågen, kunne jeg intet andet end at pive og gøre tegn til at hr. kæreste skulle hjælpe mig med at tage tøjet af…. Han kunne selvfølgelig ikke gøre det hverken hurtigt eller godt nok, og han fik vidst lidt (meget) skæld ud, lige dér midt om natten mans han virkelig prøvede at være sød! Han forsøgte at kramme og trøste mig, men jeg afviste blankt og lagde mig til at sove igen.. Det værste er mok, at det er sket nogle gange før, at jeg vågner om natten og er dybt hysterisk, og synes at han er den dummeste på jorden…. ups!

  Godt at man har en mand der kan håndtere den slags!! Og det er jeg nu også sikker på at pæne Flo kan, når i når dertil hvor monsteret kommer frem! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejligt indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca

  Hahahahaha, hvor har du bare evigt ret!
  PMS er en bitch, og hun ved altid hvornår hun skal komme forbi og ødelægge det hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 11