Gæsteblogger: Sarah Mikaela

Årets første og største skuffelse

Photobucket
Jer der følger min facebook side har for noget tid siden set den dejlige nyhed om at vores lejlighed var blevet solgt. Det var jo simpelthen den smukkeste og mest fantastiske afslutning på et sindssygt år 2012. Vi skrev under på købers bud et par dage inden jul og fik at vide at hvis vi intet havde hørt inden d. 28 december så var lejligheden solgt. Køber har nogle dages fortrydelsesret og ligeså har hans bank. Så havde vi intet hørt inden den dato så betød det at lejligheden var solgt.

Jeg holdt vejret igennem julen og da jeg vågnede d. 29 og intet havde hørt var jeg lykkelig. Lejligheden var solgt. Salget var gået igennem og mit år 2013 kunne starte på den allerbedste måde. Jeg skrev en sms til min ejendomsmægler og bad ham bekræfte den glædelige nyhed. Han skrev at han var taget på ferie og ikke kunne svare indtil d. 3 januar. Fedt. Endnu engang måtte jeg holde vejret og håbe. D. 3 skriver jeg så til ham og han har intet hørt fra hverken køber eller bank hvilket måtte betyde at den var solgt. Men han ville nu gerne lige have en bekræftelse og ville derfor ringe tilbage om når han havde fået svar.

Om aftenen ringer han så. Med pisselorte dårlige nyheder. Lejligheden var ikke solgt. Banken havde afvist. Men fristen var overskredet og kommunikationen havde ikke været god nok (nej det må du fandeme nok sige) så nu skal vi altså finde en ny køber. Nu skylder køber os nogle penge da han ikke brugte sin fortrydelsesret tids nok. Men det er bare virkelig irriterende når man havde troet at man endelig kunne lukke det kapitel.

Så efter at have surmulet i et par timer tog jeg ud og spiste med Sebastian og blev glad igen. Det sker jo af en grund, og jeg håber den viser sig snart. Så send gerne lige en køber i min retning og kryds fingre for jeg snart kan komme af med lejligheden. Tak.

Photobucket

15 kommentarer

 • Øv øv øv. Havde min økonomi været til det, så havde jeg hoppet til med det samme. Den lejlighed er så flot. Krydser fingre for at i snart for den solgt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tispis! Håber der kommer en ny køber snart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kunenpige

  Din blog har været en stor inspiration. Måske min også vil kunne inspirere dig: http://kunenpigesblog.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Kan du ikke smide et link med boligannoncen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary

  Hej,
  Hvor dyrt er det at sælge en lejlighed? og jeres er en andel, ikke? Er der forskel på at sælge sådan en og en ejer via mægler – tænker prismæssigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv hvor træls.. det må da være vildt stressende.. jeg købte den gerne hvis jeg kunne! Synes den er megafed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er sku da en lorte nyhed!
  Sender gode tanker i din retning og håber for dig at der i morgen ringer en køber som går hele vejen:-)

  blog-sille.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Åh, hvor er det bare rigtig øv – føler med dig! Jeg ved hvordan det er, har bare oplevet det fra den anden side: handlen var næsten gået igennem (med mig som køber) og så viste det sig, at der kørte en miljøsag ift. Forurening under lejligheden, som sælger havde forsøgt at dække over….
  Den risiko turde jeg ikke tage, og nåede heldigvis ud af det inden bordet fangede. Nu sidder jeg i den skønneste lejlighed og jeg håber af hele mit hjerte at alt snart går i orden for dig.
  Kærlig hilsen Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kram herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  I er ikke interresseret i at leje ud?
  Så kender jeg måske et par veninder der kunne være interresserede, hvis ellers lejligheden er delevenlig og til at komme til for penge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, hvor ærgerligt! Men som du siger, det skete sikkert af en grund – måske næste køber ender med at ville give mere for den.:) Jeg kan huske, at jeg var så ked og ærgerlig, da sælger af min (formodede) drømmelejlighed ikke godtog mit bud – og i dag er jeg LYKKELIG for, at han sagde nej, for den lejlighed, jeg endte med, er 1000 x bedre.

  //Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Øv hvor ærgerligt Line Sofie! Har tilfældigvis en kammerat det skal til at finde en lejlighed, så tænker hvor ligger den du skal af med, hvor stor er den, hvad koster den og hvad er de månedlige udgifter? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise R

  Øv hvor surt – træls måde at starte det nye år på. Men set fra den positive side, kan det jo så kun blive bedre herfra 😉
  Har du link til lejligheden/salgsopstilling du vil dele?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold kæft hvor tarveligt! 🙁 Ja jeg kan da godt forstå du surmulede. Er du da vimmer hvor er det bare strengt at I intet har fået at vide.

  Håber virkelig snart den bliver solgt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Debbie

  Sikke noget bæ! Men ja, alting sker for en grund, så nu må vi bare krydse fingre og håbe på, at den grund snart viser sig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæsteblogger: Sarah Mikaela