When one door closes…

PhotobucketPhotobucketPhotobucket
Nogle af jer har allerede gættet det udfra mine instagram billeder. Manden ovenover har nemlig optrådt på en del af dem på det seneste. Og det er rigtig gættet at han er min kæreste. Jeg har sgu fået en kæreste. Jeg har været meget i tvivl om hvorvidt det skulle deles her eller ej. Denne blog kunne hurtigt gå hen og blive ‘nu har jeg en kæreste. nu har jeg ikke en kæreste mere, men kærestesorg.. osv’. Jeg har besluttet mig for at denne gang skal jeg ikke dele helt ligeså mange ting om mit forhold som jeg gjorde det med min eks. Så hvorfor alle de billeder af ham, tænker I måske? For det første, ja, så se ham lige:) Men faktisk så handler det om at jeg dog alligevel føler at den lykkelige slutning på min forfærdelige kærestesorg, og derfor også forfærdeligt triste blog og fortælling det sidste års tid, skulle deles med jer. Indlægget er derfor også røget ind under kategorien ‘kærestesorg’ og bliver dermed det sidste indlæg i den kategori. Jeg vil ikke sige meget mere end at jeg er glad og lykkelig. Det kilder i maven. Og nu skal denne mand jo have et blognavn. Min ekskæreste gik under navnet ‘P’ her på bloggen. Både for ikke at nævne hans hele navn, men også fordi det var det jeg kaldte ham. Og her vil jeg så vise jer Flo. Han er sød, smuk, omsorgsfuld, sjov og helt igennem god. Og lige her inden målstregen for 2012 nåede jeg virkelig at opleve hvorfor i år er mit år. Han fortæller mig jævnligt at han synes jeg er fantastisk og at han føler sig som verdens heldigste.

…Og ærlig talt, det gør jeg faktisk også.

Photobucket

96 kommentarer

 • Sofia Q.

  Hold da kæft en steg! Du er en heldig pige, tillykke med det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] berørt af Line Sofies break-up historie, som snart har varet i et år, og heldigvis havde en lykkelig afslutning. Men det fine ved denne føljeton var ikke kun, at den endte godt: Gennem det forgangne år har det […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pil

  Flot mand. Intet mindre:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isa

  Hvor er det bare fantastisk for dig! Sikke en smuk mand, du har fået dig. Jeg håber han behandler dig godt, for du fortjener det. God jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lucie

  “jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa” tænkte jeg! Hvor er det fantastisk dejligt for dig! Ønsker dig alt det bedste. God jul og rigtig godt nytår (det kan vidst kun blive et godt nyt år)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke, tillykke, tillykke, tillykke, tillykke <3
  Hvor gør det mig glad, helt indeni.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wauw! hvor er jeg bare helt igennem ind til benet glad på dine vegne <3 <3 <3 <3 dejlig nyhed!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] blev simpelthen så glad da jeg i går læste, at Line Sofie endelig er blevet glad og forelsket igen. Hun har jo om nogen haft et hårdt brud og det giver bare […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Hvordan kan man ikke græde af glæde, når man læser det der?! Rigtig glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Møller

  Har næsten aldrig været så lykkelig på et fremmed menneskes vegne (eller helt fremmed er du jo ikke:)). Det er så skønt for dig, og jeg ønsker dig alt det bedste…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så så så så glad på dine vegne! Og han er da en lækkermås! 2013 bliver dit år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! Det fortjener du virkelig!

  God jul!

  Smiles,
  Maia/http://fitskinnyandhealthy.wordpress.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • AAww hvor er det bare dejligt 🙂 Tillykke med lykken!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvor fantastiske, Line Sofie – tillykke!
  Hvordan har han det med at blive vist frem på bloggen, hvis han altså er klar over det?
  Jeg har fulgt med længe og har netop diskuteret det med min kæreste, som mener at han ville føle sig en smule kastreret, hvis han havde været i Flos situation.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Flo har selvfølgelig været med til det 🙂 Jeg viser ikke noget uden hans tilladelse 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åååh, jeg fik helt gåsehud, da jeg læste de sidste par linjer. Stort tillykke, Line, du fortjener at være glad igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ååårh. Blev lige en sentimental type, der fik en lille tåre i øjenkrogen. Så fint. Har godt kunnet se på Insta, hvor det bar hen… 😉 Han ser simpelthen fantastisk sød og dejlig ud! Og så godt at se dig være glad igen! Du fortjener det så meget. Jeg begyndte at læse din blog, da P slog op, og det har været en vild rejse, du har været på. Hold nu helt op. Prøvede det selv for mange år siden, og fandt også kærligheden igen efter ca. et år, og ham hænger jeg stadig om halsen på. 😉 Så jeg er SÅ glad på dine vegne og ønsker dig alt det bedste. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor skønt, og sikke en fantastisk afslutning på året. Og en PÆN afslutning!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Jeg kan sagtens følge dig i din tvivl om, hvor grænsen går for, hvor meget man skal dele, for ikke at sætte sig selv og bloggen i et forkert lys. Men jeg er sikker på, at alle dine læsere er taknemmelige over, at du deler så meget med dem, og specielt det her. Jeg har venter så længe på dette indlæg, og hvor er det bare fantastisk! Jeg er helt vildt nysgerrig for at høre, hvor i mødte hinanden henne, og hvornår, men jeg forstår også godt, hvis du vil holde de detaljer fra bloggen. Jeg synes han ser sindssygt kærlig ud Line, og jeg er overbevist om, at han vil dig det bedste! Jeg har sommerfugle i maven på dine vegne, og hver gang der komme et ulæst blogpost op på bloglovin fra Mi Confesion bliver jeg helt vild. Jeg tog lige mig selv i et lille “yayyy Mi confesion!” haha. Jeg håber du er inderligt lykkelig, helt ind til knoglerne, for det fortjener du! Tak for så mange indholdsrige indlæg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Ej, en smuk mand! Han ligner lidt sådan en, der burde rende rundt i Paris – ta’ ham med til Paris!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hahah Simone 🙂 han er franskmand så det bliver ham der tager mig med til Paris 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Hvor er det dejligt at høre! Jeg er rigtig glad på dine vegne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Er så evig glad på dine vegne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så dejligt for dig! Han har bare at passe på dit hjerte.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er det fantastisk! Et kæmpe smil er plantet på mine læber.
  Jeg har selv været igennem en hård og lang kærestesorg dette år, og har nu fået mig en kæreste, der virkelig værdsætter mig for den jeg er. Det er lidt et plaster på såret, og et punktum i det alt for sorgfulde kapitel.
  Der er intet der kan beskrive, hvor vidunderlig følelsen af at kunne mærke, at man er kommet videre, er. At man kom igennem det her, meget stærkere end man var før.
  Tillykke med Flo! De bedste hilsner.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Hvor dejligt, stort tilykke til jer to – to smukke mennesker 🙂
  Pas på jer.

  Kh Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med kæresten! Jeg er SÅ glad på dine vegne 🙂
  Og så blev det alligevel dit år <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Nej, hvor dejligt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Mehner Kristiansen

  OOOOOOOH YEEEEEEAH!!! 😀

  Klapper ivrigt i mine små hænder her denne Søndag aften inden jeg smutter i seng.

  Du fortjener det. Heldige dig. Tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvor er det godt! Man kan nærmest mærke lykken her bag skærmen <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Line Sofie! Er virkelig glad på dine vejne. Du fortjener det virkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna C

  Ej, hvor er jeg glad på dine vejne Line Sofie!
  Ønsker alt godt for dig og Flo, for hvor har du dog bare fortjent det. Og hvor ser han dog charmerende ud! Tillykke med det! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, hvor godt Line Sofie. Han ser vildt sød ud og er så glad på dine vegne :-). Håber du bliver lykkelig med ham!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seriøst, Line Sofie, jeg er så glad på dine vegne! Stort tillykke – hvor du dog fortjener det (: Håber du får verdens bedste jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Nu følger jeg dig på instagram, og jeg havde godt luret, at der måske var noget med ham den lækre mand. Og jeg er så glad for, at jeg havde ret i min antagelse! Hvis nogen fortjener det, er det virkelig dig. Du har rørt mig så meget med dine lange, tankefulde indlæg om kærestesorg og P. Jeg har nydt at læse med og på samme tid været så uforstående overfor, hvorfor den store sorg skulle ramme dig. Nu ved jeg godt hvorfor, for der viste sig heldigvis at være noget meget bedre på den anden side 😉 Du virker som en pige med et hjerte af guld. Du virker helt vildt sød og oprigtig, og det er så dejligt at høre, at du er glad igen. Det er lidt som et eventyr, hvor alt forhåbentligt ender lykkeligt. Stort tillykke med ham og kærligheden! Jeg håber, at vi trods alt kommer til at høre lidt mere om ham her på bloggen – og ind til da må jeg lure videre på instagram 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Hej Line-Sofie,
  Har fulgt med på sidelinjen i et lille års tid og synes, at det er en skøn blog du har. Det er meget modigt, at du står frem og er ærlig om dit liv og dine følelser – de fleste af os, har prøvet den knusende smerte, der kaldes kærestesorg og det er bekræftende at læse, at andre har det/har haft det på samme måde.
  Jeg ville faktisk bare sige tillykke med kæresten! Jeg glæder mig meget til at følge dette nye kapitel i dit liv og mærke nyforelskelsen helt ud i cyberspace.

  Hav en dejlig søndag og god jul – den lader til at være “reddet” og skal nok blive rigtig dejlig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn

  stort tillykke, hvor ser han bare skøn ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • <3 LOVE!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh Line Sofie. Hvor er det bare dejlugt for dig altså ! <3 STORT tillykke med ham! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Cute!!!
  Og hvor er det dejlgt du er kommet godt igennem det 🙂
  Håber I får masser af dejlgt oplevelser sammen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Åååååh jeg elsker det her! hvor er det dejligt for dig Line Sofie. Min søndag blev lige en del bedre. Stort tillykke!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  kærlighed <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Tillykke altså, Line Sofie. Sikke en hottie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor er det godt, tillykke!!! Nyd det <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Tusind gange tillykke kære Line Sofie! 2012 er dit år!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange mange gange TILLYKKE. Du fortjener ham virkelig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Ja, jeg bliver sgu også helt igennem glad på dine vegne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor dejligt at læse! Tillykke med den flotte fyr, og sikke heldig han er.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Wow Line tillykke!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  årh, så skete det endelig, at vi fik den gode nyhed at vide. (:
  Du er skisme en heldig pige. Han er en flot en, ham flo. Jeg forstår godt, at du er lykkelig. Jeg lader min lykke vente lidt på sig endnu. Jeg synes stadig, at der er nogle uforløste ender i min kærlighedshistorie. Men som du skrev i et indlæg engang, så er det jo også fantastisk, at være single. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  ÅH hvor det varmer i hjertet at læse dette dejlige indlæg Line Sofie! Det fortjener du virkelig!!!!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Så sødt og velfortjent. Man kan ikke andet end at blive glad på dine vegne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Christiansen

  Årh hvor er jeg dog ovenud lykkelig på dine vegne. Har fulgt din blog gennem tykt og tyndt, og du fortjener intet mindre end lykke og kærlighed.

  Knus, kram og varme tanker.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patricia

  Hvor er det skønt at høre! Tillykke søde Line Sofie <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan! Jeg sad med min hjertesorg, før du fik din, og jeg sidder med den endnu, desværre. Men jeg er glad for, at der stadig findes kvalitetsmænd derude i verden, for du ville under ingen omstændigheder falde for andet.

  Tillykke med din lækre, nye mand!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Maria

  Ihhhh hvor du fortjener det, alt mulig held og lykke fremover <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke, hvor er det bare dejligt for dig!!! Og så er det da vist også verdens smukkeste mand du har fanget dig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er en lækker fyr, du er kærester med og håber, han er lige så sød. Tillykke – det har du bestemt fortjent 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise

  Ih, hvor dejligt! Det fortjener du mere end nogen anden.
  Godt, at du er glad. Og tillykke med ham. Han ser skød ud 🙂
  Knus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Hallo, jeg blev helt oprigtigt pisse-hamrende-mega-glad da jeg læste det her indlæg! Jeg har tidligere fortalt mine veninder om dine indlæg angående eks-kærester, tårer og at komme ud på den anden side, for det har rørt mig meget!
  Og nu er der lykkelig (og en ret så lækker!) afslutning på det hele! 🙂 Hurra for dig og glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Ej hvor er det sjovt! Jeg har været en tur i københavn i weekenden (jeg er fra vestjylland, og kommer dermed ikke så tit) og var en tur på strøget igår, og pludselig ser jeg et velkendt ansigt. Jeg tænker straks at det er dig, men at det ikke kunne passe fordi du holdte en fyr i hånden og fordi at det havde der ikke været postet noget om her på bloggen. Derfor er det lidt sjovt at det her indlæg kommer i dag og jeg så rent faktisk kan få bekræftet at det var dig jeg så 🙂 Anyways, hvor er det godt at høre at du har fundet en sød fyr og at du er glad. (Også håber jeg virkelig at du var en tur på strøget? ellers må du have en look-a-like som også har en mørkhåret kæreste som faktisk var en tur på strøget ;-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Han ser fantastisk ud, husk lige at fortæl ham det fra bloggen. Jeg er så glad for at du har det godt igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie L.R.

  åh hvor magisk <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  JAAAA, HURRAAAAA, JUBIIII, WUHUUU!!! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hvor er det dejligt at se du er blevet helt glad igen! det har virkelig været en følelsesladet rejse at følge dig igennem, men hvor er det en smuk slutning.
  Al held og lykke i fremtiden!
  Kæmpe knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Kjeldsen

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Han ser dejlig ud! Tillykke med at du har fundet kærligheden igen, kære Line Sofie. Du er et livstykke uden lige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Får seriøst helt kuldegysninger af det her. Jeg kan slet ikke komme i tanke om en, der fortjener denne lykke så meget som dig, efter at have fulgt dig det sidste år :-). Er SÅ glad på dine vegne!
  Og forresten: tak fordi du har turdet at dele hele din rejse gennem kærestesorgerne med dine læsere. Det har i hvert fald hjulpet mig, på en eller anden måde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor er det godt !
  Alt hvad du har skrevet omkring kærestesorgen har jeg fulgt og læst hver eneste indlæg, nogle flere gange ! Og man bliver helt glad af at se hvordan det går nu ! Det giver mig lidt håb ! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hultquist

  Åh, hvor er det fantastisk for dig!

  – Tillykke med ham, jeg håber at I to kommer til at være lykkelige sammen i mange år! (og at vi alligevel kommer til at se lidt til ham på bloggen 😉 )

  Jeg er så glad på dine vegne – du må have en fantastisk jul og et godt nytår, forhåbentlig i selskab med manden på billederne ovenfor! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Hvor er det fantastisk – stort tillykke 🙂 Det kriller helt i min mave på jeres kærligheds vejne. Sikke en dejlig nyhed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amy

  Sådan! Hvor er det bare godt, kæmpe tillykke til jer begge to! Hvor ser han godt nok sød ud 😀 Er super glad på dine vegne.

  God jul til begge to <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg har fulgt dig i hvert eneste indlæg gennem din kærestesorg kære Line Sofie. Og jeg har læst mange af dem op til flere gange, fordi de har hjulpet mig gennem min egen kærestesorg. Du forstod mig da ingen andre helt gjorde og satte ord på det, bedre end jeg selv kunne. Da jeg mødte en ny mand og han blev min kæreste og det kildede langt ind i maven, tænkte jeg på dig. Jeg ønskede for dig at du snart ville opleve det samme og opdage at man kan blive glad igen, sådan helt ind i maven – præcis som både din mor sagde til dig og min mor sagde til mig. Da jeg læste dette indlæg, fik jeg kuldegysninger. Sådan rigtigt. Du er så fin og jeg er så utrolig glad på dine vegne. Du fortjener det af mange grunde, mange flere end vi læsere sikkert kender til, men jeg ved i hvert fald at du fortjener det fordi du har vist os alle at du har et hjerte af guld. Tak for det og tillykke med at hjertet er helt igen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Fantastisk kommentar. <3<3<3 tak!! af hjertet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh, gåsehud. Jeg er så glad på dine (og også hans) vegne. Du fortjener det så meget – godt kæmpet og velkommen helt ud på den anden side!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Hvor er det skønt at høre! Jeg er rigtig glad på jeres vegne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stort tillykke 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid

  Tusind mange gange tillykke søde smukke pige! Jeg har fulgt dig i så lang tid, fra dit forhold med P, til din nedtur uden P og nu dette. Og jeg sidder her med det største smil på mine læber. Jeg har fulgt dig som en god veninde og følt med alt hvad du sagde og gjorde. Jeg har delt din historie med mine egne veninder, en historie om en stærk ung kvinde der bare ikke ville give op. Vi har snakket om dig og dit mod, og ønsket at du var en del af vores veninde gruppe. Og endelig(!) har du fået din pris. Jeg er så glad helt nede i min mave på dine vegne. Det bedste i verden er at være forelsket. Så hvor har du da fortjent det- Hold kæft hvor er det fedt og hvor er du en heldig pige nu, med en pisse lækker mand jo! Tillykke igen, må det bedste være med jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det fantastisk! Rigtig godt for dig. Og ham selvfølgelig 😉
  Du fortjener virkelig at ha’ fundet en ny kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog skønt at se du har fundet kærligheden igen! Du fortjener det 🙂 Elsker at følge med i din blog, smukke smukke billeder du får taget!

  Knus Malou

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Årgh, er så glad på dine vegne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Juhuuu, hvor er det dejligt at høre kære Line Sofie. Tillykke med den genfundne kærlighed – der er ingen der fortjener det som du!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine G.

  Hvor er det bare godt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bolette

  Hvor er det bare fantastisk skønt for dig, Line Sofie.. Helt ærligt, hvor bobler det også bare i min mave at læse det. Du viser os alle at der er en vej frem, at man kommer videre, at livet ikke slutter efter en fyr.

  Jeg håber det her holder længe, meget længe. At du kan se en fremtid i ham.

  God jul!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke Line Sofie :-))
  Han ser jo godt ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Tillykke, tillykke, tillykke søde Line Sofie!
  Hvor har du dog fortjent det! Hvor er I bare et pisse lækkert par! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg havde en masse gode ideer til hvad jeg ville skrive her. En masse. Men jeg ender med en vaskeægte teenage reaktion: YAY! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Åhhhh hvor er jeg dog glad på dine vegne – ualmindeligt fint stykke handyr må man sige 😉 Kærlighed og varme <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE! Hvor er det skønt for dig, og han ser sød ud 🙂 Og sikke da et dejligt og livsbekræftende afsluttende kapitel i “kærestesorg” kategorien.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigrid Rosendahl

  Line Sofie – jeg er målløs. Fuld af lykke på dine vegne! Tillykke smukke menneske, du fortjener det virkelig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  ÅÅÅÅÅH, TILLYKKE! Hvor er det dog fantastisk. Jeg er så glad på dine vegne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser han vildt sød ud 🙂 Tillykke med ny kæreste og et afsluttet kapitel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt for dig 🙂 Det har du helt bestemt fortjent 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 fra Spotify #3