Playing in the snow

The bad dream

Se, nu skriver jeg jo ikke det her indlæg for at hænge nogen ud. Men I har fulgt mig igennem denne her kærestesorg og ud på den anden side. For jeg er på den anden side nu. Og her kommer historien om hvordan jeg fandt ud af der absolut ikke var mere kærestesorg tilbage.

Jeg vågnede en morgen med hjertebanken og sved på panden. Jeg havde drømt om min eks-kæreste. Jeg havde tårer i øjnene. Men denne gang var det ikke en drøm om savn eller kærlighed eller længsel. Jeg havde drømt at min eks-kæreste var kommet tilbage og bad mig om at finde sammen igen. I min drøm kunne jeg ikke lide at sige nej. Så vi endte med at være sammen igen. Vi kyssede og dyrkede sex og jeg vågnede (i min drøm) og græd. Han prøvede at trøste mig men jeg kunne ikke fortælle ham at jeg bare ikke ville være sammen med ham alligevel, for så ville jeg jo gøre ham ked af det. Det føltes bare så forkert indeni at være sammen med ham. Og jeg var så ked af det. Og jeg havde denne her følelse af at jeg bare ville ud af det og det hele var det samme som før og jeg var et helt andet sted i mit liv. Jeg ville bare slet ikke være sammen med ham. Da jeg så skulle se hans forældre igen for første gang opførte de sig som om alt var normalt og intet var sket og det hele var bare som ‘det plejede’ at være.

.. og så vågnede jeg. Med tårer i øjnene, sved på panden og hurtig hjertebanken. Af lettelse. Jeg var simpelthen så lettet over at det ikke var min ekskæreste der lå ved siden af mig da jeg vendte mig om. Jeg var så lettet og lykkelig over jeg ikke var sammen med ham eller kommet til at love ham at vi skulle være kærester igen. Jeg stod op og hentede et glas kold vand og satte mig i min seng. Jeg smilede for mig selv. Jeg skrev som det første en sms til min mor hvor der stod: Jeg havde mareridt om min ekskæreste. Vi havde fundet sammen igen. Jeg vågnede og var lettet. Og så lagde jeg mig til at sove. Næste morgen vågnede jeg til denne sms: Tillykke, kærestesorgens tid er nu HELT FORBI. Jeg sagde du ville blive glad igen. Meget gladere <3. Og det er præcis hvad jeg er.

Jeg fortæller det ikke kun fordi jeg er sindssygt glad og stolt og lettet og lykkelig. Jeg fortæller det ikke kun fordi I skal synes det er godt for mig når nu I har set mig være helt nede. Jeg fortæller det fordi jeg VED der sidder en masse af jer med knuste hjerter. Det gør pissehamrende ondt indeni jer lige nu. I tror aldrig på det bliver godt igen. Ikke når jeres venner siger det. Ikke når jeres familie siger det. Og heller ikke når jeg siger det. Og det ved jeg. Jeg har selv været der. I lang tid. Det gør pissehamrende fucking lorte ondt. I skal græde i mange timer. Have ondt i hjertet længe. Men jeg fortæller dette så I kan se at det BLIVER bedre. I har virkelig set hvor ked af det jeg har været. Helt nede hvor jeg ikke troede jeg nogensinde kunne komme op igen. Og se mig nu. Glad og lykkelig og videre.

I er de smukkeste og dejligste mennesker. Det skal gøre ondt før det bliver godt. I stopper først med at græde når der ikke er flere tårer. Og det er okay. Men I er nødt til at tro mig når jeg fortæller jer at I bliver glade igen.

Så lille du. Løft din smukke snude. Det gør ondt nu. Men jeg vil gerne love dig at det bliver godt igen. Meget bedre. 

Photobucket

29 kommentarer

 • amanda

  Årh hvor er sidste sætning bare rammende, når man sidder opløst af tårer og ikke kan finde nogen som helst mening med noget. Tak <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  Tillykke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så fantastisk dejlig at du er glad igen 🙂 Det er det vigtigste.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Hej Line Sofie.

  Du skal bare vide, at du har hjulpet mig rigtig meget!
  Af hjertet, tak <3

  Mvh. Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lino

  Du er så sej, mere er der ikke at sige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej jeg har lavet en lille illustreret blog rekommendation med dig og nogle andre blogs, håber du kigger fordi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Dejligt at du er glad igen! Jeg elsker virkelig dine indlæg, de er så velskrevne og fantastisk ærlige 🙂

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sophie

  Jeg har fulgt med på hele din rejse, Line Sofie. Kina, retur, kærestesorg og din vej gennem det.
  Hvor er du sej, og hvor er det helt igennem dejligt for dig!
  Jeg tror, det er skæbnen, og det var meningen, du skulle nå at have denne drøm i dit år – Dragens år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skøn læsning!
  Kan sagtens forstå, at du er stolt, lettet og lykkelig ♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • X

  Stort tillykke med din genvundne glæde. Det er en svær proces at holde ud i, det er meget flot. Jeg ønsker dig oprigtigt alt det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog voldsomt dejligt at læse, Line Sofie. Jeg er så glad på dine vegne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Smukt skrevet!
  Glæder mig til at komme der til! Det er en stor hjælp at læse dine indlæg om kærestesorger. Så kommer der ord på hvordan man har det! tak 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Virkelig sødt indlæg!
  Jeg har ikke selv kærestesorg, og jeg har aldrig prøvet det værste endnu. Det er virkelig en flot tekst du har skrevet til dem der har kærestesorger!:-)

  blog-sille.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dog fantastisk at læse <3 Er meget lettet på dine vegne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  DU ER SÅ SEJ!
  Håber snart det bliver min tur til at få ekskæresten på besøg i et mareridt.
  Din blog er så fantastisk personlig – keep up the good work.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusen takk for at du poster disse innleggene om din kjærlighetssorg, for jeg trenger dem så sårt nå. Å vite at andre har følt og tenkt det samme som meg – og viktigst av alt vite at det vil gå over. Èn dag smiler verden til meg igjen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Du skriver simpelthen så fantastisk smukt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anette pedersen

  <3<3 fra en som har været med hele vejen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha.. jeg glæder mig godt nok til jeg kommer dertil.
  Manden jeg elsker, og har elsket gennem 2½ år er gået fra mig for en uge siden.. Så lige nu er jeg på det punkt, hvor alt er kaos. Glæder mig til jeg kommer stærkere ud på den anden side – men lige nu er det svært at forestille sig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Sikke et fantastisk indlæg Line Sofie. Jeg er sikker på, at du hjælper mange piger og måske også drenge på rette kurs. Du er så fantastisk, og jeg bliver altid så glad, når jeg læser din blog. Det er en kæmpe inspirationskilde for mig, og ligeledes gælder din instagram! You go girl!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak for dette indlæg! Jeg håber snart at komme til det samme punkt som du.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • K

  Du er så god Line Sofie! Bliver mere og mere glad for din blog og får helt lyst til at møde dig, for du virker så oprigtig, ligesom mig. (Må man sikkert ikke sige, men screw that lige nu). Jeg har været helt nede, og nu er jeg på vej op, så derfor tror jeg på det du siger: det bliver godt igen! And I can’t wait!

  Rigtig god jul til dig! Du er smuk!

  Kh. K, (- som skrev en kommentar for 3 uger siden om Martin der havde forladt mig.)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  <3 <3 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Selvom det er kærestesorg, du har skrevet om er det på mange måder tilsvarende en depressiv sindstilstand. Jeg selv er i behandling for depression og forsøger at se mig en vej ud, det kan være svært til tider. Så er det altid en hjælp, at andre er kommet igennem deres modgang, for så er der måske også en smule håb for os andre? Ellers ville vi jo ikke være her endnu. Hold ud fellow heartbroked people. Hold ud og hold fast i troen om bedre tider.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille svane

  Endnu et virkelig flot indlæg Line Sofie.. Jeg er virkelig glad på dine vegne, det er så flot du er kommet så langt, og ladet os (dine læsere) være en del af processen. Personligt har det hjulpet mig rigtig meget,omkring samme tid som dit brud, gik min kæreste gennem 6 år fra mig, så det har hjulpet mig riget mig at læse dine tanker og følelser. Og jeg er som du, helt ovenpå.. Måske endda lykkeligere end nogensinde:) Det er virkelig en rar fornemmelse for processen er pisse lang og hård.. Så et kæmpe tak fra mig..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det et dejligt indlæg.
  Alting bliver nemlig bedre, for alting sker for en grund.
  Selv de mest forfærdelige skygger man går i, ændrer sig til at man en dag kan gå i solskin igen.

  Uden regnbygerne, så nød vi jo heller regnbuerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Tillykke! Og sikke et smukt indlæg.
  Jeg ville aldrig kunne bære at miste ‘ham’, så jeg ser dig virkelig som en stærk pige. Hvor må det være lettende for dig.
  Ønsker dig og alle knuste hjerter held og lykke med livet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hvor er det flot skrevet Line Sofie!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Playing in the snow