The bad dream

Something brown, something white, something blue… and something fluffy.

PhotobucketPhotobucket

Mit navn er Ono. Jeg er 3 år gammel. Jeg er hvid og har brune poter, brun hale, brune ører og brun maske. Mine øjne er store, runde og meget blå. Min pels er kort men meget blød og fluffy. Jeg elsker at lege, spise og sove. Jeg nyder at sidde i mit vindue og kigge på fugle og få frisk luft i pelsen. Hvis det sner, fanger jeg snefnug med mine poter. Men bare rolig, mit vindue er kattesikret. Jeg sover om natten. Jeg sover også om dagen. Men mest om natten. Jeg er meget glad for at blive nusset. Jeg er meget glad for vores nye roomie, hun lader mig putte med hende og så leger hun med mig. Jeg drikker vand og spiser tørfoder. Jeg kan ikke lide andet. I kan følge mig på instagram @linesofiegyldholm. Hav en dejlig onsdag. Kattekys fra Ono.

Photobucket

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The bad dream