When one door closes...

4 år

Photobucket
Ej hvordan kunne jeg glemme det? Bloggens fødselsdag. Jeg tænkte flere gange i løbet af november at nu har bloggen snart 4 års fødselsdag. Typisk at man så glemmer det. Nå, men for 7 dage siden havde mit lille univers fødselsdag. 4 år. Det er jo helt sindssygt. I har fulgt mig igennem kriser, sorger, glade tider, lykke, forelskelse, kærestesorg og alt derimellem. Igennem 4 år er mit liv dokumenteret her på bloggen i billeder og ord. Selvfølgelig med filter på. Det er sindssygt at tænke på. Jeg bliver virkelig rørt når jeg tænker på at år 2012 lakker mod enden nu og jeg lige kort skal opsummere mine sidste 4 år. Jeg blev student, fik en fantastisk kæreste (min eks), startede på universitet, flyttede 4 gange i løbet af de 4 år, stoppede på universitetet og startede igen, købte min egen lejlighed, rejste et halvt år til Kina, havde dyb kærestesorg, blev nyforelsket, fik nye venskaber og lod gamle blomstre på ny. Nogle ting har ikke ændret sig i de 4 år, min bedste veninde er stadig Ida. Min familie er blevet 2 medlemmer større, 2 medlemmer som jeg elsker inderligt. Men ellers har min familie været der hele tiden. Jeg har haft fødselsdag 4 gange.

Jeg har skrevet 1237 indlæg og modtaget 15.996 kommentarer her på bloggen. En del af jer har været her fra start. Nogle er hoppet fra igen, nye er kommet til. Mit univers består stadig af det kaos og virvar der er inde i mig. Jeg har skrevet uendeligt mange ord, brugt sindssygt mange timer, lavet film og taget en million billeder. Og det er altsammen dokumenteret lige her. På Mi Confesión. Om jeg fortsætter 4 år endnu? Det ved jeg ikke. Nu er et nyt eventyr startet og bloggen fortsætter i hvertfald lidt endnu.

Jeg vil gerne takke jer allesammen for at gøre mit lille univers, mit lille hjertebarn, til sådan et dejligt sted at komme. Selv igennem kærestesorg og tårer har I fået mig til at smile. I er fantastiske. Jeg håber I vil følge mig videre lidt endnu.

Photobucket

16 kommentarer

 • Frederikke

  Hej Line Sofie

  Jeg har tænkt meget på dig i de sidste par dage med hensyn til julen. Får vi en update på hvad det blev til? Kan huske at du snakkede om noget frivilligt arbejde, og det synes jeg kunne være spændende at høre mere om. 🙂

  Håber du havde en god aften uanset hvad 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hvor har du købt dit mobilcover med en masse sølvsten på? 🙂
  Elsker btw din blog, og du er sindsyg inspirerende. Og så er din nye kæreste jo lige en lækkerbisken for dig!! 😉 Ej, jeg er bare virkelig glad på dine vegne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh, tillykke!
  Jeg har faktisk lige lånt et af dine gaaaaaaaaaaaaaaamle billeder, som du kan se her: http://blank-maps.blogspot.dk/2012/12/hair.html
  Jeg håber, det er okay 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Lidt endnu, nej. Altså. Du må fortsætte. Af hjertet tak for din blog. Det er den eneste der for alvor sætter gang i tanker, følelser og formår at påvirke den, der sidder bag skærmen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida T

  Tillykke med de 4 år! Det har været fantastisk at følge med i alle 4 år, og jeg glæder mig til at følge med lidt mere endnu:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med bloggens 4 års fødselsdag. Følg mig på min blog http://bysarabusch.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine W

  Lad bloggen endelig fortsætte LÆNGE endnu, søde Line-Sofie! Jeg vil med glæde følge dig – ligesom jeg har gjort de sidste 2 år!
  For jeg elsker at læse din blog. Du skriver så fantastisk smukt om livets sorger og glæder. Og så er du reel, sød og ydmyg – noget som efterhånden er lidt af en sjældenhed i blogland 😉

  Glædelig fødselsdag til bloggen – og til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har en skøn blog, og vil helt sikker følge med altid <3 Tillyke med the big 4 😉

  /C

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stort tillykke med bloggen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Andersen

  Line Sofie. Din blog er også et dejligt sted at komme for dine læsere. En ting er at følge med i dit liv, en anden ting er at du er så god til at hjælpe dine læsere med dine ord. Mange af dine indlæg har fået tårer til at løbe ned af mine kinder og andre har fået mig til at smile stort. Det er imponerende at det du skriver kan gøre at de følelser kommer frem. Din blog er den eneste der faktisk kan gøre det ved mig. Fordi du er helt dig selv og lukker dine læsere ind i din verden. Dét er modigt. Du deler både nedture og glæder med os. Dét elsker jeg ved din blog. Mange tak.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • wow 4 år!! hjertelig tillykke!:-)
  Din blog er virkelig god! Tror jeg har fuldt den i et halvt år nu, og er glad for jeg stadig gør det:-)

  blog-sille.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  ……….. Lidt endnu? :/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fantastisk – stort tillykke med bloggens fireårs-fødselsdag. Jeg har fulgt dig nærmest lige fra starten, og jeg nyder hver gang du poster et nyt indlæg at læse det! Du skriver fantastisk og giver så meget af dig! Jeg glæder mig til at følge dig lige så længe du bliver ved (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • seyma

  Hejsa og tillykke med bloggens fødselsdag, læser du stadig kinesisk?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line.froesig@live.dk

  Du har glemt Ono!!! 🙁 Haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Følger dig med glæde længere endnu! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

When one door closes...