24 timer.

10 fra Spotify #2

1 kommentar

  • M

    Er blevet helt fanget af din blog! Har kigget dine sidste 17 sider igennem, og læst rigtig meget af det du har skrevet – i sær alle dine kæreste sorger. Jeg sidder selv i samme situation lige nu, så kan virkelig godt sætte mig ind i alt det du skriver. At der ikke er noget der kan gøre smerten gode igen. At ingen kan forstå den smerte man er igennem. Og at man hele tiden håber på at sin ekskæreste vil være sammen med en igen! Dejligt at se her et af dine sidste indlæg – at du nu er videre og glad igen. Så kan jeg vel se frem til om 9 måneder for mit vedkommen. Din blog har virkelig fanget mig, fordi du er så åben og alt det med din ekskæreste i sær. Det er dejligt at se en blogger – som ikke mindst har brug for støtte – men også tør være åben om hele forløbet, og egentlig udstille hele sit liv. Du har i hvert fald fået en til fast læser 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

24 timer.