Single

Vinderen

Først vil jeg lige takke alle jer der deltog i min konkurrence. Over 600 kommentarer, det er nok den største konkurrence jeg har holdt. Jeg får altid så dårlig samvittighed for jeg vil så gerne give jer allesammen en gave, men der kan jo kun være en vinder. Vinderen af konkurrencen er:

Ida S. V.

Tillykke til dig Ida, jeg har sendt dig en mail. Uret er pakket og klar så du skal blot sende mig din adresse. Og til alle jer andre, tak fordi I deltog det bliver bestemt ikke sidste gang jeg holder en konkurrence.

5 kommentarer

 • ida vestergaard

  Hej, jeg skal også lige være sikker. Jeg hedder nemlig Ida Steendahl Vestergaard, men synes ikke jeg har fået nogen mail .. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Hej Ida. Wow et tilfælde. Det er desværre heller ikke dig. Vinderen har meldt tilbage og uret er sendt.. 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg tror ikke at det er mig, der er vinderen, men jeg skal lige være på den sikre side? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   Søde Ida. Nej det er desværre ikke dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • øv ville ellers gerne ha været med 🙂 super giveaway ! 😀
  virkelig lækker blog kan godt lide den er så personlig, og din kat et virkelig kærlig 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Single