Vinderen

Mit nye ur

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Jeg elsker ure. Jeg har efterhånden samlet mig en rigtig god samling af ure. Jeg er faktisk virkelig dårlig til at gå med det, underligt nok når nu jeg samler på dem, så derfor har jeg nu besluttet mig for at jeg skal have ur på i hverdagen. Jeg synes det kan se så flot ud til det rigtige tøj. Nå men jeg har netop modtaget dette smukke ur fra Daniel Wellington, og det er jo ikke en helt dårlig gave når man er så glad for ure som jeg er. Jeg valgte denne model, men jeg tror at jeg vil købe mig en ny rem som jeg kan skifte ud med engang i mellem. Jeg er blevet helt vild med denne her rem som er lidt mere casual og sporty. Så har man lidt at skifte med. I hvertfald er jeg rigtig glad for mit nye ur. Og for lige at vi alle er på samme side så er uret en gave jeg har fået. Rigtig god dag til jer alle.

Photobucket

18 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen