Hvordan laver du tekst på dine billeder?

Den voksne type

Ekskæreste og jeg har taget den beslutning at vi skal have en ejendomsmægler til at sælge vores lejlighed. Det føles bare så rigtigt helt ned i maven. I går havde jeg et møde med en potentiel ejendomsmægler – halvanden time venner. Det er lang tid at være en rigtig voksen type. Men det føltes godt og selvom han jo også ér ejendomsmægler og ude på at tjene penge, så er vores mål jo det samme – at sælge lejligheden så hurtigt som muligt. Så på den måde er det jo det helt perfekte samarbejde. På mandag skal vi til møde, ekskæreste, jeg og ejendomsmægler. Jeg har gjort alle papirer klar og ekskæreste og jeg mødes en times tid før mødet, og får snakket igennem hvad vi skal osv. inden vi går sammen ned og holder det endelige mæglermøde og skriver under på vores kommende samarbejde. Det føles virkelig godt, det gør mig faktisk utroligt glad. På mange punkter. Det der med at der er en anden der skal overtage projektet nu og sælge min lejlighed. At jeg bare bliver holdt ajour via mails og opkald men ellers ikke skal gøre noget. Og så ikke mindst at jeg ikke skal trække mig igennem flere fremvisninger i mit elskede gamle hjem med min (elskede) ekskæreste. Det har været alt for svært for mig at skulle kapere. Jeg har absolut gjort mit bedste, men jeg er simpelthen ikke dygtig nok og mit energiniveau har været alt for lavt pga det. Jeg føler jeg kan se mig selv i øjnene og vide at jeg gjorde det bedste jeg kunne.

Det er egentlig ret underligt, det gik op for mig i dag, at på mandag skal jeg se ekskæreste og så kan vi gå hver til sit. Sådan rigtigt. Vi behøver ikke have kontakt længere, alle praktiske oplysninger får jeg igennem mægler ligesom han også gør. Når lejligheden så er solgt skal vi mødes en enkelt gang mere for at underskrive papirer og så er vi fuldstændig fri. Der er ingenting der binder os sammen længere og vi kan give hinanden hånden (et kæmpe kram), skåle i et glas champagne og låse lejligheden bag os sammen.

Det er en kæmpe lettelse og meget tæt på nu. Lettelse fordi jeg ikke ønsker at have den kontakt vi har nu, men det er også virkelig trist at vi for alvor absolut ikke har noget samme mere. At jeg kan slette alt hvad der hedder kontakt til ham og putte alt hvad jeg har af minder i en kasse eller en mappe på computeren og vide at han forsvinder fra mit liv og kun ligger der som minder fra en tid der engang var. Det er virkelig underligt.

Men det er jo det helt rigtige skridt nu. Vi er lige ved at være der, ved mållinjen. Vi mangler kun lige et par skridt endnu. Når mållinjen er nået skilles vores veje fuldstændigt. Der er 2 stier og vi skal ned af hver sin. Det er så tæt på nu og det er så rigtigt for os begge to. Jeg føler mig meget voksen. Og jeg føler jeg gør det rigtige for mig selv og min fremtid. Førhen passede ekskæreste på mig, men nu skal jeg passe på mig selv og jeg ved i mit hjerte at jeg gør det der er det allerbedste for mig. Jeg er sikker på at det også er det bedste for ekskæreste. Og i sidste ende så er det jo alt hvad vi ønsker. Det bedste. For os selv…

.. og for hinanden.

Photobucket

6 kommentarer

 • Nu har jeg fulgt dig i al den tid, hvor du har haft kærestesorger – og jeg må sige, at det er skønt, at det snart er et overstået kapitel. Selvom du har haft mange skønne år med ham, skabt en masse minder og været en del af hinandens liv på godt og ondt, så er det godt, at I fik en ejendomsmægler på sagen, så I kan skilles med værdighed. De dårlige ting må ikke overskygge alle de gode ting, som I har haft sammen – og det vil være rart i fremtiden at vide, at denne mand var noget godt i dit liv.

  Nu skal du snart videre og skal på en masse nye eventyrer – alene, med venner, med familie og måske en ny mand i fremtiden. Det hele bliver spændende og selvom det seneste år har været en stor sorg for dig, så vil der ske så mange gode ting for dig i fremtiden. Kærligheden kommer, når du mindst venter det – en dag dukker den rette op og som ikke vil svigte dig, som din eks gjorde. Én der vil gøre alt for dig, også selvom du vil befinde dig på den anden side af jorden! Jeg ved godt, at du ikke tænker på, at finde kærligheden nu og her.. Men jeg vil bare sige, at jeg hepper på dig! Jeg vil rose dig for alle disse personlige indlæg – så derfor tak for, at jeg måtte lære dig og dine følelser at kende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det giver mig så meget at du sætter ord på de samme ting som jeg føler. Det er rart ikke at være ene om at føle sig forladt og svigtet. Men nu er det tid til at tage den rigtige sti, kun for mig og ingen andre end mig.

  Tak Line Sofie, fordi du har modet til at dele din sorg med os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan sagtens forstå at det er en underlig følelse, en følelse man selv har været igennem før – kan næsten ikke beskrives.. Men hvor dejligt at høre, at I endelig har fundet en god løsning ang. lejligheden – håber snart I får den solgt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aia

  Mm, meget bedre indlæg end det om retssagen.
  Jeg håber, at du finder dit “nye-gamle” fokus, hvor hjertesorger hverken er drivkraft eller hæmmende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Du er SÅ sej!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sab

   Jeg er helt enig med Emma! DU er mega sej – Bliv ved med at holde hovedet oppe!! Du inspirere så mange mennesker med det livssyn du har 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan laver du tekst på dine billeder?