8 vinterfrakker

Hjælp søde læsere

Photobucket

Som I ved er jeg igang med at sælge min lejlighed. Jeg har i den forbindelse oprettet en facebookside som jeg vil spørge om I ikke vil ‘like’ og dele med alle I kender så det spredes så bredt som muligt. Vi har desværre ikke råd til mægler. Så det ville være en kæmpe hjælp. Klik her og hjælp to fattige studerende med at sælge deres lejlighed.

Klik her for at komme til facebooksiden. På forhånd tak for hjælpen.

6 kommentarer

 • Nina

  Hej Lene Sofie

  Har du oprettet den hos Den blå avis og trendsales? Det er en god idé, da mange også kigger derind efter boliger

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • amalie

  Ej, har drømt om den her lejlighed siden jeg så murstensvæggen for første gang! Men der går bare et lille år inden jeg skal nogen steder 🙁 ville ellers have givet min højre arm for den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hermed gjort 🙂 held og lykke med salget

  http://EBAYxGOODIES.blogspot.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  Hvis bare jeg skulle flytte hjemmefra nu. Årrrh!! Hvis I solgte den om to år, ville jeg være en sikker køber! Jeg ELSKER Jægersborggade, og det er en overkommelig pris. Og lejligheden er sååå flot og hyggelig. Jeg elsker især murstenvæggen 🙂 Men jeg håber nu for jer, at I snart får solgt den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Har i mulighed for at lave en plantegning med ca mål, så er det lidt nemmere at vurdere dens layout?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 vinterfrakker