Instagram # 10

8 vinterfrakker

Photobucket

1.   2.   3.   4.   5.   6.   7.   8. 

Vinteren er på vej. Mørket falder hurtigere på, og selv på de flotte solskinsdage kan man mærke at luften er blevet koldere. Så nu kan man ikke komme udenom at man snart skal købe vintertøj. Jeg mangler en rigtig god vinterfrakke, en som er både varm og fed. Og det er altid en kombi jeg synes er svær at finde. Enten er jakken virkelig fed, men ikke specielt varm og praktisk, eller også er den rigtig god, varm og praktisk men så ligner man der er på vej på skitur. Jeg har siddet her til formiddag og kigget på frakker og disse 8 er jeg helt vild med. Desværre hænger pengene jo heller ikke på træerne så hvis man endelig finder en jakke der kombinerer varm og flot så mangler man den sidste ting, og det er økonomisk. Det er ikke nemt. Men her er i hvertfald 8 fede vinterfrakker.

Photobucket

7 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Instagram # 10