Lejlighed til salg

PhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucketPhotobucket
Nu er vores lejlighed til salg. Helt officielt. Den ligger på Jægersborggade på Nørrebro. Efter vores mening en af Københavns allerhyggeligste gader. Der er så meget vilje og kreativ drivkraft og på Jægersborggade er udvikling og nytænkning i fokus. Gaden er brostensbelagt og fyldt med hyggelige butikker, cafeer og spisesteder som bl.a. grød, meyers bageri, karamelleriet, Relæ, coffee collective og mange flere. Gaden er placeret midt mellem Assistens Kirkegård og Nørrebroparken og der er masser af grønne områder lige i nærheden. Atmosfæren i gaden er ganske enkelt helt speciel og skal opleves. Lejligheden ligger i nr. 7 på 3. sal, et stenkast fra Assistens Kirkegården ud mod Jagtvej. Det er en 2-værelses lejlighed på 53 kvm. Der er 2 gode værelser, et køkken, en gang med et lille københavnertoilet og i køkkenet står en bodyshower (en brusekabine) som hører med i købet. Der er mulighed for at lave badeværelse i lejligheden. Andelsforeningen har netop nyrenoveret både vaskekælder og gadens badefaciliteter. På billederne kan I se de to måder vi har haft lejlighed på. Med en væg revet ned så det var stor stue/køkken alrum og som den står nu, med to værelser. Vi har opsat helt ny væg mellem køkkenet og det ene værelse hvor vi har sat et stort flot gammelt vindue i. Dette, sammen med de rå murstensvægge, flotte hvidmalede trægulve og gamle stukke gør lejligheden helt unik. Den er perfekt at bo i alene, som par eller delelejlighed. Hårde hvidevarer kan følge med mod et mindre beløb (Køleskab og komfur). Det er tilladt at have husdyr i lejligheden, og forældrekøb er tilladt i foreningen. Huslejen er billig og det er derfor en perfekt lejlighed at købe som sin første. Den er helt nymalet og alt er hvidt. I køkkenet har vi banket puds af de fleste vægge og lavet rå hvide stenvægge. Hvis I har nogle spørgsmål så kan I altid ringe eller skrive til enten Patrick eller mig på de kontaktoplysninger oplyst på billedet herover. For fremvisning af lejlighed skal I ligeledes kontakte en af os, vi er til at få fat i hele døgnet og besvarer mails hver dag.

Fakta:

Areal: 53 m2

Samlet købspris: 749.638,00

Forbedringer: 34.509,00

Boligafgift: 1.435,77

Forbrugsudgifter: 679,92

Søde læsere. Vil I ikke like, dele og sprede lejligheden alle steder I kan. Indlæg på egne blogs, likes på facebook, mails til alle I kender osv gør en kæmpe forskel. Vil I hjælpe os med at få spredt det så meget vi overhovedet kan, til venner, forældre, bedsteforældre og deres venner. Lad os få budskabet spredt så bredt vi kan sammen. Jeg vil være så evigt taknemmelig hvis vi kunne få solgt lejligheden relativt hurtigt og smertefrit. Vi har brug for at sætte det sidste punktum i vores eventyr nu og det kan I hjælpe med. Så søde læsere, venner og familie del dette alle steder I kan og jeg lover jer at være evigt taknemmelig. Hvis I har nogen spørgsmål overhovedet så kan I altid skrive, kommentere eller ringe til en af os.

OBS: plantegning over lejlighed samt budgetter, økonomi over andelsforeningen kan findes på deres hjemmeside her:  http://ab-jaeger.dk/wordpress/

Vi holder åbent hus:

Søndag d. 2. September kl. 12-15

Søndag d. 9. September kl. 13-16

30 kommentarer

 • Louise

  Hej, er den stadig til salg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg spørger nok lidt dumt – men er der mulighed for at se lejligheden i denne weekend?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Der er bor ikke nogen der i forvejen hvis man gerne vil flytte ind vel?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   nej, selvfølgelig ikke 🙂 Og den er til salg, ikke til leje.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Kære Line Sofie.
  Er interesseret i at leje den ud, eller kun sælge?
  Mvh. Josefine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Line Sofie, jeg har linket til dit indlæg på min blog 🙂 Jeg har desværre ikke facebook, så jeg kan ikke lægge noget op på min ikke-eksisterende væg.

  Held & lykke med salget, jeg håber I får den solgt så I, som du selv så fint skriver, kan få sat et punktum i jeres eventyr.

  God weekend til dig.

  mettelb.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat

  er det andelsbolig?:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Det er måske verdens bedste lejlighed! Jeg kommer sådan til at sidde og tænke på, hvor kontakt dig og P egentlig er nødt til at have til hinanden under alt det her? Ses I egentlig nogensinde? Skal I til åbent hus sammen? Undskyld alle spørgsmålene, jeg kom bare til at tænke på det 🙂
  Tusind kys og kærlighed.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   hej.

   Vi er nødt til at have kontakt, det er klart, og samarbejde om det her 🙂 Ja vi kommer til åbent hus sammen, og vi kan sagtens være søde og gode ved hinanden og huske på at vi ønsker for os begge at det her går hurtigt og smertefrit.

   kys og kærlighed retur 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Du aner ikke hvor mange gange jeg har sceensavet, når du har lagt billeder op af lejligheden. Jeg ELSKER den, og planlægger at lade mig inspirerer en del fra den, når jeg en dag flytter hjemmefra. Håber I får den solgt hurtigt, og tror det også. Alle vil sgu da have den lejlighed, vil de ik?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • cecilie møller

  LIGE den lejlighed jeg drømmer om!!!! Hvis blot den var de 200.000 billigere var jeg sprunget på med det samme!!!! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ih, hvor er det altså bare en lækker lejlighed! Håber, I får den solgt hurtigt! Den kan da ikke blive andet end eftertragtet…

  Jeg har smidt et link op på min blog til denne side. Håber, det kan hjælpe på en eller anden måde. Linker også til den på Twitter!

  http://pieceofme.dk/2012/08/16/mi-confesions-lejlighed-til-salg/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stefan

  Hej Line Sofie,

  Faldt lige tilfældigt over din lejlighed og blog på facebook.
  Den ser super hyggelig ud din/jeres lejlighed, og kunne godt tænke mig at høre hvad man/(i) har kunnet sidde for med lån osv. pr. mdr.? Hvis det ikke er for meget, jeg er desværre ret grøn på lejlighedskøb området.

  Håber også salget går smertefrit, god solskinsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Line Sofie. Jeg vil sprede ordet! Kender flere, som skal flytte til København i forbindelse med studiet. 🙂 Er vild med din blog, og håber du har det godt, for du fortjener gode tider nu. 🙂
  Kærligst, Cecilie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Jeps, en plantegning ville være super som der er blevet foreslået 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har også smidt det op på facebook nu og delt det med nogle venner, som søger i KBH 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   TAAAAAAK 😀 du er en skat!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej

   Plantegning kunne være godt. Kan du ikke ligge en ud. Vil nemlig gerne se den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Virkelig fin og hyggelig lejlighed. Jeg står ikke lige for at skulle flytte, men jeg kunne forestille mig, folk er interesserede i en plantegning? Det er altid det første, jeg ser efter 😉 Målene behøver ikke at være helt korrekt angivet, men bare vejledende. Jeg krydser fingre for dig. Pøj pøj med salget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Ville sådan ønske, at jeg havde mere end 6000 på min opsparing (lol), eller at min papfar som længe har overvejet at købe en lejlighed (Som jeg kan bo i) i København, kunne indse at det dér, er en LÆKKER lejlighed… Men nej nej, det skal være nyt og pænt og meget rene linjer. Øv…. Håber i får den solgt hurtigt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • miconfesion

   mange tak 🙂 Jeg håber du finder drømmelejligheden!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gid jeg skulle flytte hjemmefra nu! Hold da op hvor er jeres lejlighed bare virkelig virkelig flot! 🙂
  Køber den hvis den igen skulle komme til salg, når jeg skal flytte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • N

  wauw for et gennemarbejdet, flot indlæg med en rigtig F-L-O-T lejlighed!
  kære line sofie, du er virkelig(!!!) dygtig, og så er du (tror jeg da – virker du som, he) virkelig sød og dejlig! jeg håber det bedste for dig, og jeg håber at den bliver solgt hurtigt.
  jeg tager i hvert fald hatten af for dig – og det, du har været igennem.
  godt gået!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da op, hvor ser lejligheden rigtig hyggelig ud 🙂

  Jeg har lagt det ud på facebook, for kender nogen som leder efter en lejlighed. Håber, den bliver solgt hurtig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *