Månedens udfordring

Kos

PhotobucketPhotobucket
Hej allesammen. Stilheden herinde skyldes at jeg er taget på ferie. Og jeg nyder det så sindssygt meget. Lige nu sidder vi og spiser morgenmad. Dagene går med hygge, gode bøger, afslapning ved poolen og lækker mad. Vi skal absolut intet nå og det er skønt. Derfor er der heller ikke den store aktivitet herinde. Bloggen holder også ferie. Jeg håber I nyder Danmark allesammen, jeg har hørt vejret har været fantastisk derhjemme også? Anyway, jeg håber I kan bære over med stilheden herinde lidt endnu. Kys til jer allesammen.

3 kommentarer

 • jeg har set du var på ferie på instragram;-)
  det ser lækkert ud der nede, håber du har en god ferie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie Petersen

  Det lyder virkelig skønt! Sørg for at nyde det i fulde drag! 🙂
  Må man hører hvem “vi” indkluderer? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor lækkert og hvor er du bare heldig! Nyd din ferie, søde du <3 Det fortjener du virkelig 🙂

  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Månedens udfordring